• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

Hytagac

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
703
848
23
29
Merhaba hanımlar anlaşmalı olarak boşaniyorum duruşma günüm persembe bana yardımcı olun ne soruluyor ne demem gerekiyor ne olursa olsun üzgünüm orda ağlamaktan korkuyorum

Bende öyle bosanicam ama daha belli değil tarıh bişey sorulmaz dilekçe yazarsin hakim sorat

Bu protokoldeki imza size mi ait diyor,protokolü okuyor sonra boşanmasına karar verilmiştir diyor o kadar,Sakın ağlamayin orada çok zor oluyor ama kendinizi tutun güçlü durun sonra ağlarsiniz

Bu protokoldeki imza size mi ait diyor,protokolü okuyor sonra boşanmasına karar verilmiştir diyor o kadar,Sakın ağlamayin orada çok zor oluyor ama kendinizi tutun güçlü durun sonra ağlarsiniz
İnşallah ama ben çok duygusalim çok korkuyorum bu durumdan

Merhaba hanımlar anlaşmalı olarak boşaniyorum duruşma günüm persembe bana yardımcı olun ne soruluyor ne demem gerekiyor ne olursa olsun üzgünüm orda ağlamaktan korkuyorum

emin misin tarzı bişi sormuştu hakime bana o kadar çok uzun sürmüyor merak etme stres olma anlaşmalı ise önceden protokol yazıp netleştirip öyle başvurmuştuk biz hakim ile görüşülmüştü

protokol yaptınız mı her şey net ise sorun olmaz

Kaç yaşındasın benim bı çocuğum var inan çocukla çok zor olmuyosa olmuyo işte gitsin ailesiyle yasin
30 yaşındayım çocuğum yok ama çok zormuş gerçekten.sizin elbette daha zordur Allah yardımcınız olsun. Ama olmayınca olmuyormus

emin misin tarzı bişi sormuştu hakime bana o kadar çok uzun sürmüyor merak etme stres olma anlaşmalı ise önceden protokol yazıp netleştirip öyle başvurmuştuk biz hakim ile görüşülmüştü

protokol yaptınız mı her şey net ise sorun olmaz
Yani dilekçe verdik ben hiçbir istemediğimi dair bilgiler yazdım sebebini yazdım imzaladik

Ben de bu yüzden boşanıyorum , ama çok acele etmeyin ilk yıl boşanılıyor normalde. Eşinizi seviyor musunuz? O da boşanmak istiyor mu ?

Ben de bu yüzden boşanıyorum , ama çok acele etmeyin ilk yıl boşanılıyor normalde. Eşinizi seviyor musunuz? O da boşanmak istiyor mu ?
Kendisi de istedi inanın ben 1 aya yakın evdeydim annemin evinde bir telafi gel konuşalım denmedi 2 gün önce sadecec bı konuşalım yazdı ben bu kadar çabasız kalmasına ayrı kırgınım çok kinci birisi

Kendisi de istedi inanın ben 1 aya yakın evdeydim annemin evinde bir telafi gel konuşalım denmedi 2 gün önce sadecec bı konuşalım yazdı ben bu kadar çabasız kalmasına ayrı kırgınım çok kinci birisi
Benim de aynen, hiç bi konuşalım ne olacak bu hal denmedi düzeltmeye çalışılmadı , aileler bozuyor ve düzeltmiyorlar da. Ne diyeyim canım , pişman olacaksınız buna eminim.

Senin sevgin varsa biraz uzatsaydın belki akıllanır bu süreçte

Back
X