Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aylikKaç yıllık evlisin
İnşallah ama ben çok duygusalim çok korkuyorum bu durumdanBu protokoldeki imza size mi ait diyor,protokolü okuyor sonra boşanmasına karar verilmiştir diyor o kadar,Sakın ağlamayin orada çok zor oluyor ama kendinizi tutun güçlü durun sonra ağlarsiniz
Hayır hicbir şey talep etmedimÇocuk yok o zaman bişey talep ettinmi dilekçede
Aile düşkünlüğü adaletsz biri hep ailem ailem diyen biri6 aylık evlilik bitme nedeni peki
Merhaba hanımlar anlaşmalı olarak boşaniyorum duruşma günüm persembe bana yardımcı olun ne soruluyor ne demem gerekiyor ne olursa olsun üzgünüm orda ağlamaktan korkuyorum
30 yaşındayım çocuğum yok ama çok zormuş gerçekten.sizin elbette daha zordur Allah yardımcınız olsun. Ama olmayınca olmuyormusKaç yaşındasın benim bı çocuğum var inan çocukla çok zor olmuyosa olmuyo işte gitsin ailesiyle yasin
Yani dilekçe verdik ben hiçbir istemediğimi dair bilgiler yazdım sebebini yazdım imzaladikemin misin tarzı bişi sormuştu hakime bana o kadar çok uzun sürmüyor merak etme stres olma anlaşmalı ise önceden protokol yazıp netleştirip öyle başvurmuştuk biz hakim ile görüşülmüştü
protokol yaptınız mı her şey net ise sorun olmaz
Ben de bu yüzden boşanıyorum , ama çok acele etmeyin ilk yıl boşanılıyor normalde. Eşinizi seviyor musunuz? O da boşanmak istiyor mu ?Aile düşkünlüğü adaletsz biri hep ailem ailem diyen biri
Haklısınız yani ömür boyu bu adaletsizlikle yaşayamazdimAmin seninde cok zor tabiki ama inan hayat kısa
Ben de bu yüzden boşanıyorum , ama çok acele etmeyin ilk yıl boşanılıyor normalde. Eşinizi seviyor musunuz? O da boşanmak istiyor mu ?
Kendisi de istedi inanın ben 1 aya yakın evdeydim annemin evinde bir telafi gel konuşalım denmedi 2 gün önce sadecec bı konuşalım yazdı ben bu kadar çabasız kalmasına ayrı kırgınım çok kinci birisiBen de bu yüzden boşanıyorum , ama çok acele etmeyin ilk yıl boşanılıyor normalde. Eşinizi seviyor musunuz? O da boşanmak istiyor mu ?
Benim de aynen, hiç bi konuşalım ne olacak bu hal denmedi düzeltmeye çalışılmadı , aileler bozuyor ve düzeltmiyorlar da. Ne diyeyim canım , pişman olacaksınız buna eminim.Kendisi de istedi inanın ben 1 aya yakın evdeydim annemin evinde bir telafi gel konuşalım denmedi 2 gün önce sadecec bı konuşalım yazdı ben bu kadar çabasız kalmasına ayrı kırgınım çok kinci birisi
Senin sevgin varsa biraz uzatsaydın belki akıllanır bu süreçteKendisi de istedi inanın ben 1 aya yakın evdeydim annemin evinde bir telafi gel konuşalım denmedi 2 gün önce sadecec bı konuşalım yazdı ben bu kadar çabasız kalmasına ayrı kırgınım çok kinci birisi