Boşanma

gizemiy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
1
0
1
49
21 yıllık evliyim eşim evden gitti kavga bile etmedik 3cocugum var eşim anlaşma protokolü yapmış benim adıma imzalayalım diye göndermiş bende çalışıyorum aynı maaşı alıyorum ama çocuklar bende kalsın nafaka dışında tazminat yoksulluk nafakasi alabilirmiyim çalıştığım için alamazmiyim

21 yıllık evliyim eşim evden gitti kavga bile etmedik 3cocugum var eşim anlaşma protokolü yapmış benim adıma imzalayalım diye göndermiş bende çalışıyorum aynı maaşı alıyorum ama çocuklar bende kalsın nafaka dışında tazminat yoksulluk nafakasi alabilirmiyim çalıştığım için alamazmiyim
Bir avukat ile görüşmeden hiç bir şey imzalamayın

Bir avuktla görüş derhal hiç geciktirmeden. Sanırım çocuk için nafaka sen istemesende vermek zorundaymış ama diğer nafakalara itiraz edebilir hemen bir avukattan bilgi almalısın

Sakın sinirle vs imzalama.İyi bir avukat bulmaya bak.Tum haklarını al.Bosluguna denk getirip tongaya düşürmesin adam seni

Ortak mal varsa tedbir koyduğun ki ,bu aşamada satmasın..avukat tutmalısınız..

Back
X