Merhaba sadece içimi dökmek istiyorum bugün şiddetli bir kavganın sonunda işin içine ailelerde girmesiyle boşanma konusu ortaya çıktı bilmiyorum belki de en iyisi bu ya da değil beni ilerde ne bekliyor bilmiyorum 7 yıldır beraberiz 3 yıldır evliyiz ama öyle bir mesafe var ki aramızda sanki birbirimizden bıktık ben onun canını bile isteye yakıyorum o benim canımı bile isteye yakıyor bu evliliği içinde boğuldugumu görmek istemiyor iletişim kurduğum kim varsa hayatımda uzaklastirdi ne bir arkadaşım var ne kuzenlerim ne akrabalarım bir annem var elinde olsa onu bile uzaklaştıracak böyle düşününce belki de en iyisi boşanmak ama o kadar kendimi beceriksiz hissediyorum ki tek başıma nasil bu hayatta duracam bilmiyorum zaten o da söylüyor sana bir çöp bile yok bilmiyorum bir aydır ailesinin evinde kalıyoruz kızımda var onu asla bırakamam babasını da çok seviyor aslinda beraberken okadar sorunumuz yok ama sonuçta bu kavga edildi ve bu sözler söylendi arabada üçüncü kişiler girdi ya tükürdüğümü yalayacam ki bu çok zor ya da ilerlemeye devam edecem ama önemde ne var bilmiyorum korkuyorum da belki eksikliği hissederim evet sonuçta eşim olmayacak ama evliyken de sorun da o zaten