bosanma

aynenayne

kuzumun annesiyim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
213
113
13
Kızlar çok kötüyüm kndimi çok kötü hissediyorum eşim olacak adam n zamandır çalışıyor bugün bir evdeydi sabah çıktı arkadaşlarıyla zman geçirmeye bende aradım gel kızınızı yikayalim(kızım iki aylık) tamam tamam dedi ne aradı ne sordu ben aradım tekrar nerdesin falan napacan ne diyon falan dedi bende geç kalma gel biraz benle zaman geçir dedm senlemi ugrasacam dedi ya yüzüme kapadı bu arada çalıştığı yerde zaten arkadaşlarıyla zor bir iside yok..

Aradım senle ugrasamam dedi yüzüne kapadi bende sjnirlerm bozuldu ağladım kapattı telefonu açtım aramis beni kaç kere sonra bidaha aradi lanet olan geliyorum ben sana biliyrm kasiniyn sen dedi kurtulacak sendn dedi bnde sus kes artık DİE karşılık verdim bu arada dün akşamdan beri bi garip yarın ne yapalım demiştim söylemedi napacan diyip gecistirdi şimdi eve geldi bosanalim dedi ciddi di kızım olmadan önce de ayrıldık uç ay ayrı kaldık bosaniyorduk bebis olduğunu öğrenince geri baristk ve sukur ki kızımız oldu yoksa sn başka ben başka yerdeydik diodu taakki dune kadar lanet olsun senden kurtulcam dedi bbosanalim falan dedi tamam dedim ne diym seni çekemem dedi bende seni cekemiyirm dedim tartıştık kızımı vermem falan mahkeme karar verir ona dedi iki aylık daha çok kötüyüm neler oluyor bu kadar mi zor mutlu olmak kızımı birakamammmmm o bnm canın onsuz nefes alamam bir dakka kocamdn da artik nefret ediorum pislik herif :( :( yutkunamiyorum herşey eskiye dönüyor bi farkla biricik kızım var keşke bosansaydim o zman

pek anlaşılmıyor yazdıklarınız
özellikle son paragrafı anlayamadım

Boşanmaktan başkada bi çare kalmamış gibi.
Adam resmen sızı ıstemyor.
Zor blıyorum ama sizi istemeyenı siz hiç istemeyın..

Üzmeyin kendinizi
Ekonomik durumunuzu bilemem ama durumunuz müsaitse evli kalmayın
Aşk sevgi bir yere kadar
Evladınızla mutlu olun bence

Kızım varE="Helcin10, post: 43744805, member: 681498"]Boşanmaktan başkada bi çare kalmamış gibi.
Adam resmen sızı ıstemyor.
Zor blıyorum ama sizi istemeyenı siz hiç istemeyın..
[/QUOTE]
Kizim

Kızlar çok kötüyüm kndimi çok kötü hissediyorum eşim olacak adam n zamandır çalışıyor bugün bir evdeydi sabah çıktı arkadaşlarıyla zman geçirmeye bende aradım gel kızınızı yikayalim(kızım iki aylık) tamam tamam dedi ne aradı ne sordu ben aradım tekrar nerdesin falan napacan ne diyon falan dedi bende geç kalma gel biraz benle zaman geçir dedm senlemi ugrasacam dedi ya yüzüme kapadı bu arada çalıştığı yerde zaten arkadaşlarıyla zor bir iside yok..

Aradım senle ugrasamam dedi yüzüne kapadi bende sjnirlerm bozuldu ağladım kapattı telefonu açtım aramis beni kaç kere sonra bidaha aradi lanet olan geliyorum ben sana biliyrm kasiniyn sen dedi kurtulacak sendn dedi bnde sus kes artık DİE karşılık verdim bu arada dün akşamdan beri bi garip yarın ne yapalım demiştim söylemedi napacan diyip gecistirdi şimdi eve geldi bosanalim dedi ciddi di kızım olmadan önce de ayrıldık uç ay ayrı kaldık bosaniyorduk bebis olduğunu öğrenince geri baristk ve sukur ki kızımız oldu yoksa sn başka ben başka yerdeydik diodu taakki dune kadar lanet olsun senden kurtulcam dedi bbosanalim falan dedi tamam dedim ne diym seni çekemem dedi bende seni cekemiyirm dedim tartıştık kızımı vermem falan mahkeme karar verir ona dedi iki aylık daha çok kötüyüm neler oluyor bu kadar mi zor mutlu olmak kızımı birakamammmmm o bnm canın onsuz nefes alamam bir dakka kocamdn da artik nefret ediorum pislik herif :KK43: :KK43: yutkunamiyorum herşey eskiye dönüyor bi farkla biricik kızım var keşke bosansaydim o zman
kızını alamaz senden sen canını sıkıp sütünün kesilmesine izin verme. bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur seni yıpratıyorsa boşverrrr senden ve kızından değerli değil

Hayatainda biri vardir yazdiklarindan onu hissettim sanki
Ilgisizlik ,sevgisizlik Yani ne desem bos
Ggec kalmis degilsin istemiyorsan at kcina tekmeyi

Aradım senle ugrasamam dedi yüzüne kapadi bende sjnirlerm bozuldu ağladım kapattı telefonu açtım aramis beni kaç kere sonra bidaha aradi lanet olan geliyorum ben sana biliyrm kasiniyn sen dedi kurtulacak sendn dedi bnde sus kes artık DİE karşılık verdim bu arada dün akşamdan beri bi garip yarın ne yapalım demiştim söylemedi napacan diyip gecistirdi şimdi eve geldi bosanalim dedi ciddi di kızım olmadan önce de ayrıldık uç ay ayrı kaldık bosaniyorduk bebis olduğunu öğrenince geri baristk ve sukur ki kızımız oldu yoksa sn başka ben başka yerdeydik diodu taakki dune kadar lanet olsun senden kurtulcam dedi bbosanalim falan dedi tamam dedim ne diym seni çekemem dedi bende seni cekemiyirm dedim tartıştık kızımı vermem falan mahkeme karar verir ona dedi iki aylık daha çok kötüyüm neler oluyor bu kadar mi zor mutlu olmak kızımı birakamammmmm o bnm canın onsuz nefes alamam bir dakka kocamdn da artik nefret ediorum pislik herif :KK43: :KK43: yutkunamiyorum herşey eskiye dönüyor bi farkla biricik kızım var keşke bosansaydim o zman

Bence hiç üzülmeyin. Elbette ki hiçbirimiz boşanmak üzere evlenmiyoruz ama evlilik ne kadar doğalsa, anlaşamayıp boşanmak da aynı derecede doğal. Evladınız için de böyle bir evliliğin içinde büyümemesi daha hayırlı. Karşısında erkek model olarak annesini hiçe sayan, umursamayan, saygısız bir baba görmesindense, annesinden ayrı bir baba görmesi onun için emin olun daha iyi olur. O yaşta bir çocuğun velayetini de merak etmeyin hiçbir hakim çok ciddi bir neden olmadan babaya vermez. Yani fuhuş yapmıyorsanız, uyuşturucu bağımlısı veya kumarbaz değilseniz, cezaevinde değilseniz ya da buna benzer durumlar yoksa velayet konusunda sizi yüzde yüz temin ederim babası avucunu yalar. En kısa zamanda boşanın ve ileriye bakın.

Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
Kızını falan alamaz zaten sana verir hakim
Boşan duzelecegi yoksa
Ama emzikteki çocuğu hiçbir hakim anneden ayirmaz
O kocan o kadar efelenmesin

kizini almasindan korkma cunku A-L-A-M-A-Z...
el kadar bebegi kesinlikle anneye verirler bundan suphen olmasin.
kocan olacak adaminda bi haltlar yedigini dusundum nedense :KK43:

şimdi erkekler evlenmeden rahatına çok düşükünse evlilik zor geliyor onu toparlayacak birileri lazım seninkinide böyle olmuş klasik türk erkeği rahat yşayıp sorumluluk ağır gelen ona bırak boşanmak istiyorsa gitsin açsın davayı birşey imzalama gözyaşlarını sil güçlü ol sen bir annesin çocuğunda etkilenir annenizi çağırın olmadı

Kızınızın velayeti konusunda "ona mahkeme karar verir" diyen kocanız tam bir cahil. Hakim ciddiye bile almaz bu talebi. Eğer aileniz arkanızdaysa hemen boşanın.

Back
X