bosanma

biraz sabırlı olun derin derin nefes alın sakinleşmeye çalışın kızınızla ilgilenin yaşadığınız hiç birşey nefesinizi kesmemeli siz yoksanız hiç birşey yok bunu unutmayın bu adama degmiyor kızınızdan asla ayrılmazsınız üzülmeyin sorun sizde değil bariz adam arıza saygısız rahatına düşkün keyfini böldüğünüz için öyle davranıyor ve tahammülü kalmamış klasik erkek işte ...tam aklı başına sonunda gelir bunların boşanırsınız bide geri dönmeye kalkar sonrada kor durumu..şimdi biraz sakinleşşin olayların şokuyla hareket etmeyin içinizde acısa muhatap olmayın ağzını açtıkça kalbinizi kıracak tepkinizi koyun kendinizi ezdirmeyin

Bence boşver duzelse ne olur bidaha aynı olacak. Başka biri olabilir. Böyle sorumluluk alamayip başkasının hayatını mahvedenlere lanet olsun. Oh ben ayrilayim sorumluluktan kurtulayim çocuğu da anne alır bakar bende arada görürüm bütün yük kadına binsin bende hayatimi yasayim kafasındaki erkeklerin kafasını ezmek lazım. Kızların hayatını b..k edip kenara cekileyim oh ne ala memleket. Boşanmak boylelerine rahatlik.

Annenin cok buyuk kusuru olmadigi halde cocugun babaya verildigi nerede gorulmus? Cocugu babaya verirler diye kim demisse ondan bir daha akil almayin bence.

Sakin olun biraz fevri davranmayin.. daha bebeğiniz cok küçük.belki atlatırsınız bunları. Dua edin bol bol

Ama kocaniza dikkat edin derim. Allah yardımcıniz olsun

Bence eşinizin size Evden ayrılmasını isteyin nazik ama soğuk bir dille
Çocuğu sizden alamaz merak etmeyin hayat bazen kötü gidiyor gibi olabilir ama siz Mutlu olmak için yeni bir fırsat yaratıyorsunuz kendiniz ve kızınıza
Sizi mutlu edemeyen bir Ada'mla bence zorlamayın o sizi ikna etmek için uğraşsın
Allah yolunuzu acık etsin

Cocuk kucukken bu tür sıkıntılar sık yaşanıyor çoğu erkegin rahatina düşkünlügü yüzünden.. Hemen ayrilmayin, fevri davranmayin. Erkek ve kadin psikolojisi cok farkli. Belki o da pisman olmustur soyleyemiyordur. Erkekler gurur yapar nedense. Ayrilmak kafaya koyulduysa ayrilinir zaten.. Biraz beklemeye alin.. olacaksa nasil olsa olur. Bir kez daha şans verin evliliginize ve yavrunuza. Bazen bütün sorumluluk biz kadınlara kalıyor. Yuvayi ılımlılıkla kurtarmaya calisin, emin olun Allah sizden tarafta olacaktır..
Esiniz kesinlikle cok haksiz ayrica.

Once fevri davranma. Bekle biraz ama bosanmada israr ederse birak bosansin da ne oldugunu gorsun bosanmanin. Adama simdi cok kolay geliyor. Evlenirken iki imzayla is bitiyor ya bosanirken de oyle saniyorlar. Bosansin bakalim hic de oyle olmadigini gorsun. Kizini da alamaz. Hicbir sekilde alamaz sen velayeti vermek istemedikce. Ruyasinda gorur o biraz. 6 yasina kadar iki haftada bir ya da haftada bir belli saatler arasinda birkac saat gorur, yatili alamaz kizini. 6 yasindan sonra da ayda iki kez cumartesi belli bir saatte alip pazar gunu belli bir saatte verir. Boru boru otmesin. Saygisiz adam. Sana horozlanacagina adam olup sorumluluklarini yerine getirseydi.
Hic de alttan alma. Gitmek isteyeni de zorlama birak gitsin. Bugun kosa kosa gider, yarin da ben ne yaptim der....

Üzülme canimm. Benimde iki aylik kizim var ayriyiz inan boyle daha iyi. Ve bebegi de asla alamaz mahkeme sen vermek istemedikten sonra vermez rahat ol

Bebek konusunda canını hic sikma hangi hakim babaya verir el kadar bebegi. Saha şimdiden banyo yaptırmaya eve bile gelmemiş bakabilecek mi sanki? Arti kendine alacağını düşündüğü bebegin karnini nasil doyuracak bi sor bakalim ici rahat edecek mi mama ile beslerse?
Ama şunu söyleyeyim durumunu bilmiyorum ama böyle bir karar alırsanız nafaka talebinde mutlaka bulun.

Kızlar çok kötüyüm kndimi çok kötü hissediyorum eşim olacak adam n zamandır çalışıyor bugün bir evdeydi sabah çıktı arkadaşlarıyla zman geçirmeye bende aradım gel kızınızı yikayalim(kızım iki aylık) tamam tamam dedi ne aradı ne sordu ben aradım tekrar nerdesin falan napacan ne diyon falan dedi bende geç kalma gel biraz benle zaman geçir dedm senlemi ugrasacam dedi ya yüzüme kapadı bu arada çalıştığı yerde zaten arkadaşlarıyla zor bir iside yok..

Aradım senle ugrasamam dedi yüzüne kapadi bende sjnirlerm bozuldu ağladım kapattı telefonu açtım aramis beni kaç kere sonra bidaha aradi lanet olan geliyorum ben sana biliyrm kasiniyn sen dedi kurtulacak sendn dedi bnde sus kes artık DİE karşılık verdim bu arada dün akşamdan beri bi garip yarın ne yapalım demiştim söylemedi napacan diyip gecistirdi şimdi eve geldi bosanalim dedi ciddi di kızım olmadan önce de ayrıldık uç ay ayrı kaldık bosaniyorduk bebis olduğunu öğrenince geri baristk ve sukur ki kızımız oldu yoksa sn başka ben başka yerdeydik diodu taakki dune kadar lanet olsun senden kurtulcam dedi bbosanalim falan dedi tamam dedim ne diym seni çekemem dedi bende seni cekemiyirm dedim tartıştık kızımı vermem falan mahkeme karar verir ona dedi iki aylık daha çok kötüyüm neler oluyor bu kadar mi zor mutlu olmak kızımı birakamammmmm o bnm canın onsuz nefes alamam bir dakka kocamdn da artik nefret ediorum pislik herif :KK43: :KK43: yutkunamiyorum herşey eskiye dönüyor bi farkla biricik kızım var keşke bosansaydim o zman
Kızlar çok kötüyüm kndimi çok kötü hissediyorum eşim olacak adam n zamandır çalışıyor bugün bir evdeydi sabah çıktı arkadaşlarıyla zman geçirmeye bende aradım gel kızınızı yikayalim(kızım iki aylık) tamam tamam dedi ne aradı ne sordu ben aradım tekrar nerdesin falan napacan ne diyon falan dedi bende geç kalma gel biraz benle zaman geçir dedm senlemi ugrasacam dedi ya yüzüme kapadı bu arada çalıştığı yerde zaten arkadaşlarıyla zor bir iside yok..

Aradım senle ugrasamam dedi yüzüne kapadi bende sjnirlerm bozuldu ağladım kapattı telefonu açtım aramis beni kaç kere sonra bidaha aradi lanet olan geliyorum ben sana biliyrm kasiniyn sen dedi kurtulacak sendn dedi bnde sus kes artık DİE karşılık verdim bu arada dün akşamdan beri bi garip yarın ne yapalım demiştim söylemedi napacan diyip gecistirdi şimdi eve geldi bosanalim dedi ciddi di kızım olmadan önce de ayrıldık uç ay ayrı kaldık bosaniyorduk bebis olduğunu öğrenince geri baristk ve sukur ki kızımız oldu yoksa sn başka ben başka yerdeydik diodu taakki dune kadar lanet olsun senden kurtulcam dedi bbosanalim falan dedi tamam dedim ne diym seni çekemem dedi bende seni cekemiyirm dedim tartıştık kızımı vermem falan mahkeme karar verir ona dedi iki aylık daha çok kötüyüm neler oluyor bu kadar mi zor mutlu olmak kızımı birakamammmmm o bnm canın onsuz nefes alamam bir dakka kocamdn da artik nefret ediorum pislik herif :KK43: :KK43: yutkunamiyorum herşey eskiye dönüyor bi farkla biricik kızım var keşke bosansaydim o zman
Hic uzulme cocugunun velayeti ya
Nefes anlamıyorum
si Dolayisiyla sende sakin taviz verme sen saglam dur dik dur kaybeden pisman olacak olan o olacaktir

Bebek küçük muhtemelen sizde kalır.
Ve işte bebeğin aileyi kurtaramayacağının bir kanıtı daha.
Bir an evvel karar verin. Zaman geçince 1 yaşında kızım var 3 aylık hamileyim evlatlarıma kıyıp boşanamıyorum noktasına geleceksiniz.

Back
X