Kızlar çok kötüyüm kndimi çok kötü hissediyorum eşim olacak adam n zamandır çalışıyor bugün bir evdeydi sabah çıktı arkadaşlarıyla zman geçirmeye bende aradım gel kızınızı yikayalim(kızım iki aylık) tamam tamam dedi ne aradı ne sordu ben aradım tekrar nerdesin falan napacan ne diyon falan dedi bende geç kalma gel biraz benle zaman geçir dedm senlemi ugrasacam dedi ya yüzüme kapadı bu arada çalıştığı yerde zaten arkadaşlarıyla zor bir iside yok..
Aradım senle ugrasamam dedi yüzüne kapadi bende sjnirlerm bozuldu ağladım kapattı telefonu açtım aramis beni kaç kere sonra bidaha aradi lanet olan geliyorum ben sana biliyrm kasiniyn sen dedi kurtulacak sendn dedi bnde sus kes artık DİE karşılık verdim bu arada dün akşamdan beri bi garip yarın ne yapalım demiştim söylemedi napacan diyip gecistirdi şimdi eve geldi bosanalim dedi ciddi di kızım olmadan önce de ayrıldık uç ay ayrı kaldık bosaniyorduk bebis olduğunu öğrenince geri baristk ve sukur ki kızımız oldu yoksa sn başka ben başka yerdeydik diodu taakki dune kadar lanet olsun senden kurtulcam dedi bbosanalim falan dedi tamam dedim ne diym seni çekemem dedi bende seni cekemiyirm dedim tartıştık kızımı vermem falan mahkeme karar verir ona dedi iki aylık daha çok kötüyüm neler oluyor bu kadar mi zor mutlu olmak kızımı birakamammmmm o bnm canın onsuz nefes alamam bir dakka kocamdn da artik nefret ediorum pislik herif

yutkunamiyorum herşey eskiye dönüyor bi farkla biricik kızım var keşke bosansaydim o zman