Boşanma

Pek de kafa yormayın bence, ben ne zaman geçmişe dönüp şöyle oldu böyle oldu diye düşünmeye başlasam kendime bunu hatırlatıyorum. Kurcalama artık yeter üzüldüğün mutlu olmaya bak diyorum kendi kendime. Siz de yapın iyi oluyor :)

Benim esim pismanim kusura bakma ozur dilerim bile demedi. Niye bize sans vermiyosun bilmiyorum dedi. Adam kendinde hala hata gormuyo birakin barismaya ugrasmayi. Ve aynen 2 gun mesaj atti. Numarami degistirdikten sonra hic ugrasmadi bile bir ay oldu bugun. Kim icin dusunucez? Bizim icin parmak kipirddatmaktan aciz adamlari mi? Artik kendime deger vericem dedim. Siz de oyle yapin

bu rahatlığı insanın aklı almıyor.
benimkinden hiç tık yok

Boyle dusunmeni bi yandan anlayabiliyorum, ama gercegin farkli oldugunu idrak etmelisin. Bir ayrilik HER DAIM bir erkege kadina koydugundan cok daha fazla koyar. Emin ol.

Ilk soyledigin kisima cok fazla katilamayacagim canim, ilk goz agrilarimizi unutmamiz mumkun degil. Nekadar ofkeli olsakta, kizmis olsakta onlara, onlardan nefret bile etsek, yerleri hep ayri bir kosede duracak. Bunu kabullenmemiz gerek aslinda. Ve konuya soyle bakmak lazim; 'biz, bize yakisik sekilde, kisiligimize karakterimize kalitemize yakisir sekilde sevdik ve deger verdik, o yuzden bize yakisan ilk goz agrimiza saygi duymak, ve yerinin baska oldugunu kabullenmek'.

Yasanilanlar, cektirdikleri aciyi cok fazla unutabilecegimizi sanmiyorum acikcasi. Ama evet, bazi duygular gercekten zamanla azaliyor, hatta bitiyor. Klise, ama biraz zaman vermek gerekiyo iste.

Sunlari yazmissinya buraya, tatlim, icimi sizlattin. Maalesef yasiyoruz boyle duygulari iste. Boyle bir kadin oldugun icin kendinle gurur duymalisin. Ve sonuc itibariyle kendini secebildigin icinde guzelligine guzellik katmissin. Onlarin en buyuk hatasi 'ne yaparsam yapiim, bu hatun asla vazgecemez benden' demeleri. Ve biz bu hatalarini onlarin yuzune oyle guzel, oyle derin tokat gibi carptik ki. Bu bir teselli mi bilmem, ama emin ol, bu tarzda kadinlar asla ve asla unutulmaz. Asla yeri doldurulamaz.

ucunuzude opuyorum. sikmayin o guzel canlarinizi. hayat devam ediyor, inisleriyle cikislariyla. bizde toparliyoruz, ara ara soyle bi acisada canimiz, hemen sonrasinda yine kendi kendini toparliyor. korkmayin, kendi icinizdeki enerjiye ve guce guvenin. Allah yardimciniz olsun.

Unutmaktan kastım bu yaşadıklarımın artık bana bir şey ifade etmeyeceği idi, yoksa unutmak biyolojik olarak mümkün değil :)

Biraz da yapı meselesi sanırım, ben ilklere değil enlere anlam yükleyen biriyim. O yüzden ne ilk aşkımı, ne ilk işimi vs. ayrı bir yere koymuyorum. Ona şu ara kızgınım evet bana yaşattıkları için, ama nefret de etmiyorum ve aslında iyiliğini ve mutlu olmasını da isterim.

Aynen dediğin gibi ben de kendime yakışır şekilde sevdim, severek bıraktım ve bir süre de yasını tutacağım içimde. Ama bana saygı duymayan birini ben içimde ayrı yere falan koymam. O da beni koymuş olsaydı zaten evli kalırdık :)

o güzel yorumlarınız için teşekkür ederim kendi adıma.. amin Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Dun kayinvalidemler konusalim diye aramislar. Cok gerginim. Yazilanlari ekran fotosu aldim. Okuyup rahatliyorum. Iyi ki uye olmusum dedigim andayim

Ben ilk aşkımı unuttum daha doğrusu kimdi sevdim mi, ask miydi, hoslanti mi hatırlamıyorum. Hangisi aşk sayılıyor bilmiyorum. İlk sevgilim kimdi diye dusunmek zorunda kaldım az önce :))
Bu ilklere fazla anlam yüklemeyin bence. Ne ilk ne son, en çok kimi severseniz onu unutmazsiniz işte.

Dun kayinvalidemler konusalim diye aramislar. Cok gerginim. Yazilanlari ekran fotosu aldim. Okuyup rahatliyorum. Iyi ki uye olmusum dedigim andayim
Gergin olma lütfen, dik dur savunma psikolojisine girmeden dile getir içindekileri.

Şu da var kimse yoğurdum ekşi demez seni suçlamaya kalkarlarsa laf dalaşına girme ama altta da kalma. Dik ve mesafeli şekilde söyle söyleyeceklerini. Vicdanen haklı olduğunu hissediyorsan kendi kendine sürekli hatırlat 'ben haklıydım' diye.

Çok çok büyük bir asiri ligi şiddet evine bak ama kadın parası yeme aldatma vs biraz bekle derim avukata gitmeden önce. Biraz yalvarsin düşü. Taşın barış bibyuvankolay kurulmuyo sabret.
Gerçi böyle darlandigina göre eminim coknyorulmusun bunsaydiklarim vardır birinden biri eminim. :-(

Üzülerek kayınpederinize katılıyorum bende bu yollardan geçtim..... 2006 yılında 9 yıl süren evliliğimi bitirdim çok şükür ki çocuğumuz olmamıştı.... Beş yıl evlilik yapmadım .... Zaman zaman pişmanlıklarım olmadı değil çocuk olsaydı belkide devam edebilirdi..... Sudan sıçmış balık gibiydim pşmanlığımda bu yüzdendi.... 2011 yılında evlendim üçüncü ayda hemen hamile kaldım bir oğlum var çok şükür.... Ve hala eski eşimle yeni eşimi sürekli kafamda kıyaslıyorum..... Şimdi aslında daha mutsuzum ama ne boşanmaya cesaretim var nede yeniden bir başlangıça....evlilikten tek anladığım sorunsuz mükemmel bir ilişki olmadığı.... İçki kumar karı kız yoksa pes etmemek gerek ....umarım çokkkk mutlu olursunuz zor dönem ama geçiyor

Nasıl güzel anlattın be arkadaşım, kahrolursun kabullenemezsin yaşadıklarını ama bu noktaya gelindiyse en acı gerçek bittiğidir...İyi hissettiğin insanlarla bundan sonra iyi hissettiğin şeyleri yapmayı çalış bu süreci öyle geçir canım.

% 99 hakliyim bilyorum ama merhametimi cok kullaniyolar. Kaynanam tam bir cin oyuncu. Kestiremiyorum napacagibi beni bu geriyo. Esimi seviyorum ama onunla olamam. Bu kendimden vazgecmek olur. Insallah kirici seyler soylenmeden kapanir konu

Daha önce dediğim gibi ben ilklere pek anlam yüklemem. Elbette karşılaştırma yaparsınız kafanızda çok normal ki bu.

Geleceği kimse bilemez, belki de bir daha hiç evlenmeyeceğim. Niyetim ve duam daha mutlu olmak, inşallah allah güzellikler nasip eder.

Gelecek bir risktir sonuçta ama bu riski almaya değer.

% 99 hakliyim bilyorum ama merhametimi cok kullaniyolar. Kaynanam tam bir cin oyuncu. Kestiremiyorum napacagibi beni bu geriyo. Esimi seviyorum ama onunla olamam. Bu kendimden vazgecmek olur. Insallah kirici seyler soylenmeden kapanir konu
Peki sen muhatap olmasan da ailen olsa?

Kendini daha da yıpratma bu süreçte, boşver giç konuşma ailen onların hakkından gelir. Merhamet de etme sakın sana yaptıklarını düşün.

Kesinlikle..... Ben boşandığm için hiç pişman olmadım söylemek istediğim dört dörtlük bir hayat yok sorunlar her ilişkide oluyor salmayı öğrendiğimiz zamanda yaş almış başını gitmiş oluyor....

Peki sen muhatap olmasan da ailen olsa?

Kendini daha da yıpratma bu süreçte, boşver giç konuşma ailen onların hakkından gelir. Merhamet de etme sakın sana yaptıklarını düşün.
Durum su ki babamin beni ayriliga zorladigi gibi sacma bir fikirleri var. benim agzimdan duymak isteyeceklerdir. Esimle son kez konusurum zor olsa da ama annesinin yuzunu gormek istemiyorum

Durum su ki babamin beni ayriliga zorladigi gibi sacma bir fikirleri var. benim agzimdan duymak isteyeceklerdir. Esimle son kez konusurum zor olsa da ama annesinin yuzunu gormek istemiyorum
Aman boşver nasıl fikirleri olursa olsun o fikirleri düzeltmeye kalksan ohooo.

Benim hakkımda da o kadar saçma şeyler demişler ki aileme kargalar bile güler.

Ne düşünürlerse düşünsünler boşver. Sen kendini düşün daha fazla yorma kendini

Acaba hala çok sevdim eşimi diyebildiğiniz için yeterince büyük bir sorun olmamış olabilir mi, bitirmeye değecek kadar. Çünkü bende şuan boşanma aşamasındayım ve baya kötü şeyler yaşattı bana ailesiyle beraber ve o evi terk ettiğimden beri bir dakika olsun aklıma onu özlediğim ve aşkım gelmedi. Tek düşündüğüm ve her an düşündüğüm şey bana yaptıkları haksızlıklar. Oysaki çok aşık olarak evlendim. Çok seviyordum gözlerimin içi gülüyordu. Ölmek istemiyodum ya. Onunla uzun uzun yaşamadan ölmek istemiyodum ölmekten korkuyordum. Düşün yani aşkımı. Şimdi zaman yıpratmış olabilir diye düşüneceksin. Ama hayır evliliğim o kdar kısa sürdüki. Sadece 2 ay. Şimdi ise aylardır ayrıyız ve boşanmaya çalışıyoruz. Ama aylardır onu sevdiğimi düşünmüyorum hiç yüzü aklıma gelmiyor hiçbişey aklıma gelmiyor. Demekki kötü şeyler yaşamışım. Ama siz hala burnumda tütüyor diyebiliyorsunuz. Belkide cok büyük değildi problem? Çok kötülük yapmadı? Yada bilmiyorum belkide insandan insana değişiyordur bu iş.
Buarada bu yazdığında aklıma birşey getirdi şimdi ya. Benimde eski eşim evlenmeden önce sevgiliyken ' ben seni asla bırakmam sen beni terketsende gelirim kapında günlerce yatarım yinede vazgecmem' derdi. Ben evlendikten sonra evden ayrılınca bir kez bile aramadıda mesajda atmadı. 1 kere bile..... Hemde aylarca....
İnşallah hakkında hayırlısı olur vee çokk çokk mutlu olursun yeni hayatında. Tüm bunları en kısa zamanda unutursun ve evlenmeden önceki hayatından bile daha mutlu olursun diye diliyorum.
Bende boşanma aşamasındayım şuan. Ve darısı benimde başıma diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…