Boşanmada ziynet eşyaları

Kötü niyetlilerse çoktan bozdururlar mahkeme süresince.

Karşı taraf çirkinleşecek insanlarsa bence mahkeme sonucunu bekleyin belki de uzun sürmez bilemezsiniz bunu şimdiden.Para da altında zamanla yerine konulur.Sağlığınız yerinde olsun da.

Bence eşinize hic haber vermeden gidin alın altinları barismis gbi yaparsaniz bu sizi diger konularda haksiz cikarabilir
Ailesinin yanına tek gidemem ki başka sehirdeler yani biz birlikte gidebiliriz onlar hastanede şuan başka şehirde ben dönüşte karşılaşasam ya da sifreyii eşim biliyorsa alsam diye düşünüyorum

Ailesinin yanına tek gidemem ki başka sehirdeler yani biz birlikte gidebiliriz onlar hastanede şuan başka şehirde ben dönüşte karşılaşasam ya da sifreyii eşim biliyorsa alsam diye düşünüyorum
Eğer bosanmada tazminat talep etmeyecekseniz sadece altinlari almak isteyecekseniz bence de gidip almaniz daha mantikli, davayi duyduktan sonra bozdurup harcarlarsa yıllar sürer ama affetmis olacaginiz icin evden kovma vb durumları kullanamazsiniz

Of bilmiyorum ne yapacağım avukat kesin konuşunca ben biraz rahatlamıştım ama internette araştırınca yıllar sürüyor vs

Of bilmiyorum ne yapacağım avukat kesin konuşunca ben biraz rahatlamıştım ama internette araştırınca yıllar sürüyor vs
Avukat bana da biraz iyimser geldi burda konuları okuyoruz yıllar sürüyo davaları eşi cirkislesen kadinların. Allah yardımcınız olsun başka bir avukatla da görüşün bence

Devlet demiyor mu bu takilar düğünde takildi kız hiç almamış harcasalar bile yerine koyun maddi ya da parasal olarak. Eğer uzayacaksa ya da alamayacaksam biraz daha iyi davranıp uğraşırım almak için

Avukat bana da biraz iyimser geldi burda konuları okuyoruz yıllar sürüyo davaları eşi cirkislesen kadinların. Allah yardımcınız olsun başka bir avukatla da görüşün bence
Savcının arkadaşıymış bu avukat ona gittim .Yüz yüze görüştüm zaten boşanmaya pek sıcak bakmadı gibi .Aileler konussun vs diyerekten 1 saatte konuştum ama benimde aklımda sorular gecmedi yani .

Yani eğer almama durumum varsa biraz daha dayanırım alırım zaten başka bir şeyim yok nafaka alamam öğretmenim tazminatta belki .daha kanıtlar oluşturmam lazım of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…