- 28 Mayıs 2021
- 1.537
- 616
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
verirler mi dugun icin isteseniz
Mahkemede altınların kvde de olduğunu ispatlamasi lazım değil mi? Tecrübeli arkadaşlar daha net bişey söyler ama düşünsene kv haberim yok derse. Acaba elinde elinde msj vs var mı?Mahkeme kararı olunca mecbur verecek nereye vermiyor sen rahat ol bence biraz
Şuan onun ailesi bilmiyor boyle kavgali olduğumuzu
verirler mi dugun icin isteseniz
Eşime mesaj atmıştım altınlar annen de dimi diye o da evet diyorMahkemede altınların kvde de olduğunu ispatlamasi lazım değil mi? Tecrübeli arkadaşlar daha net bişey söyler ama düşünsene kv haberim yok derse. Acaba elinde elinde msj vs var mı?
Şuan onun ailesi bilmiyor boyle kavgali olduğumuzu
Esinizle konusmuslarsa vermezler bosanma durumunuzdan illaki haberleri vardirS
vermek zorunda verir yani
Kötü niyetlilerse çoktan bozdururlar mahkeme süresince.Kızlar biliyorsunuz artık kararı verdim boşanacağım ama altınlarım kaynanamda .Eşime geri dönmeyeceğim,ailemin yanındayım. Eşyalarımı toplayıp arkadaşıma yerleşeceğim. Avukatla görüştüm ziynet eşyalarını düğün videosuyla rahat aliriz dedi .Ama benim kafamı kurcalayan şey iyi davranıyor gibi yapıp kendim mi almaya çalışsam. Ama kimse geri dönmemi istemiyor,hamile kalırsın vs ya da seni tehdit eder vs diyorlar.Avukat dava sonuçlanınca mahkeme hemen verir dedi sorun etme dedi .Ama vermezlerse ya da uzarsa diye tedirginim. Bana uyguladığı psikolojik sddeti kanıtını istiyor avukat. Genelde evde sözel şekilde oluyordu bunlar .Ailem tanık olur ama başka ne yapabilirim?Yanı aynı evde yaşamayacağım artık ve kasımda açabilirim davayı 1 yil dolmadığı için.
Eşim anlatmadım felan diyor ketum biraz amaEsinizle konusmuslarsa vermezler bosanma durumunuzdan illaki haberleri vardir
Mahkeme alamıyor mu yani bozdursalar bileKötü niyetlilerse çoktan bozdururlar mahkeme süresince.
Bence eşinize hic haber vermeden gidin alın altinları barismis gbi yaparsaniz bu sizi diger konularda haksiz cikarabilirEşim anlatmadım felan diyor ketum biraz ama
Çok bilgim yok inanın. Ne desem yalan olur. Sadece öyle yapabilme ihtimali aklıma geldi.Mahkeme alamıyor mu yani bozdursalar bile
Ailesinin yanına tek gidemem ki başka sehirdeler yani biz birlikte gidebiliriz onlar hastanede şuan başka şehirde ben dönüşte karşılaşasam ya da sifreyii eşim biliyorsa alsam diye düşünüyorumBence eşinize hic haber vermeden gidin alın altinları barismis gbi yaparsaniz bu sizi diger konularda haksiz cikarabilir
Altınlar annesinin kasasindaAilesinin yanına tek gidemem ki başka sehirdeler yani biz birlikte gidebiliriz onlar hastanede şuan başka şehirde ben dönüşte karşılaşasam ya da sifreyii eşim biliyorsa alsam diye düşünüyorum
Eğer bosanmada tazminat talep etmeyecekseniz sadece altinlari almak isteyecekseniz bence de gidip almaniz daha mantikli, davayi duyduktan sonra bozdurup harcarlarsa yıllar sürer ama affetmis olacaginiz icin evden kovma vb durumları kullanamazsinizAilesinin yanına tek gidemem ki başka sehirdeler yani biz birlikte gidebiliriz onlar hastanede şuan başka şehirde ben dönüşte karşılaşasam ya da sifreyii eşim biliyorsa alsam diye düşünüyorum
Of bilmiyorum ne yapacağım avukat kesin konuşunca ben biraz rahatlamıştım ama internette araştırınca yıllar sürüyor vsEğer bosanmada tazminat talep etmeyecekseniz sadece altinlari almak isteyecekseniz bence de gidip almaniz daha mantikli, davayi duyduktan sonra bozdurup harcarlarsa yıllar sürer ama affetmis olacaginiz icin evden kovma vb durumları kullanamazsiniz
Avukat bana da biraz iyimser geldi burda konuları okuyoruz yıllar sürüyo davaları eşi cirkislesen kadinların. Allah yardımcınız olsun başka bir avukatla da görüşün benceOf bilmiyorum ne yapacağım avukat kesin konuşunca ben biraz rahatlamıştım ama internette araştırınca yıllar sürüyor vs
Savcının arkadaşıymış bu avukat ona gittim .Yüz yüze görüştüm zaten boşanmaya pek sıcak bakmadı gibi .Aileler konussun vs diyerekten 1 saatte konuştum ama benimde aklımda sorular gecmedi yani .Avukat bana da biraz iyimser geldi burda konuları okuyoruz yıllar sürüyo davaları eşi cirkislesen kadinların. Allah yardımcınız olsun başka bir avukatla da görüşün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?