- 28 Mayıs 2021
- 1.537
- 616
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Devlet demiyor mu bu takilar düğünde takildi kız hiç almamış harcasalar bile yerine koyun maddi ya da parasal olarak. Eğer uzayacaksa ya da alamayacaksam biraz daha iyi davranıp uğraşırım almak için
Çirkinleşen eşler borcumuz vardı kullandık eşimle birlikte bozdurduk diyip sizden ispat istiyorlar bozdurmadığınıza dair, o yüzden uzuyo bu davalar. Birkaç tane daha avukatla gorusun benceSavcının arkadaşıymış bu avukat ona gittim .Yüz yüze görüştüm zaten boşanmaya pek sıcak bakmadı gibi .Aileler konussun vs diyerekten 1 saatte konuştum ama benimde aklımda sorular gecmedi yani .
Yanlış yönlemdirmek istemem bu konuda bilgim yok mantık olarak kanıt olrak geçer bence hem verecegini de ogrenmis olursunuzKaynanama mesaj atsam anne bizim altınlar sendeyse istemede taçıcam desem kanıt olmaz mı
Benim bir yakınım böyle yaptı gitti arsa aldıVermemek icin altini bozdurup edip harcasalar ya da harcadık diye yalan soyleseler noluyo acaba merak ettim
He olabiliyo yaniBenim bir yakınım böyle yaptı gitti arsa aldı
Tabi ki yani yaptı öyle ayıp bir sey benceHe olabiliyo yani
Yapan yapar yani vermemek icin, evi terk etmeden almak en mantiklisi.
Devlet takıların kayınvalidende olup olmadığını veya birlikte harcayıp harcamadığınızı bilemez. Şu an en mantıklı davranış başka bir avukattan danışmanlık almak altın mevzusunda ilgili.Devlet demiyor mu bu takilar düğünde takildi kız hiç almamış harcasalar bile yerine koyun maddi ya da parasal olarak. Eğer uzayacaksa ya da alamayacaksam biraz daha iyi davranıp uğraşırım almak için
Ama hakim demiyor mu bu kız da değil annesinde bozdursaniz bile para olarak getirin demiyor muTabi ki yani yaptı öyle ayıp bir sey bencebencede terketmeden almak en mantıklısı
Kendim numara yapıp alsam birazını en azındanDevlet takıların kayınvalidende olup olmadığını veya birlikte harcayıp harcamadığınızı bilemez. Şu an en mantıklı davranış başka bir avukattan danışmanlık almak altın mevzusunda ilgili.
Alabilecek misin? Başka bir avukata da danış bence.Kendim numara yapıp alsam birazını en azından
Valla bilmiyorum kuşum o kadarını kız suan evli mahkemeye vericem falan dedi onlarda umursamadı arsız gibi verin bizde düğün masraflarını kapattık deriz dediAma hakim demiyor mu bu kız da değil annesinde bozdursaniz bile para olarak getirin demiyor mu
Bak yaValla bilmiyorum kuşum o kadarını kız suan evli mahkemeye vericem falan dedi onlarda umursamadı arsız gibi verin bizde düğün masraflarını kapattık deriz dedi
Ne lanet bir şey bu durum gerçektenValla bilmiyorum kuşum o kadarını kız suan evli mahkemeye vericem falan dedi onlarda umursamadı arsız gibi verin bizde düğün masraflarını kapattık deriz dedi
Umarım verirlerBen de iki yüzlülük yapıp altınları alasina kadar iyi davranıp alayım altınları sonra da başayım tekmeyi
Benim bir yakınım böyle yaptı gitti arsa aldıKarşı taraf dava açmadı mi
Vermezlerse boşanırım derim onlara bu süre zarfında hiç koca çekesim yokUmarım verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?