Boşanmada ziynet eşyaları

Devlet demiyor mu bu takilar düğünde takildi kız hiç almamış harcasalar bile yerine koyun maddi ya da parasal olarak. Eğer uzayacaksa ya da alamayacaksam biraz daha iyi davranıp uğraşırım almak için
Tatlım, senin almadığının bozdurmadığının kanıtı yok ama. Altınlar annemdeydi evet ama o mesajdan sonra gelip aldı diyebilir. Ya da bir kısmını aldı kalanları bunlar deyip 2-3 çeyrek verebilirler eline. Altınların kasada olması, kamera kaydı incelenmesi falan istersiniz tamam ama takıların hepsinin orada olduğunu kanıtlamanız falan uğraştırır bu insanlar sizi. Kasanın içeriğinin kaydı yazılıyor mu banka kasalarına. Gel al deyip çağırıp çok az altını bırakmış olabilirler. Kasaya geldi mi geldi, atını aldı mı aldı diyebilirler. Avukatınıza bunları detaylı sorun, neye güveniyor size de söylesin.

Kimsenin kocasına mecbur olarak eve dönmesini asla istemem. Ama sizin eliniz zayıf geldi bana. Nereye gidersen git diye kavga anında söyledim diyebilir. Avukat sadece sizde olmayacak o tarafa da akıl verecek bir avukat olacaktır. Tabi ki istemiyorsanız dönmeyin ama ben olsam bir iki hafta oyalayıp dediğiniz gibi düğünde takıcam vs deyip kurtarabildiğimi kurtarırdım.

Gerçekten bu altınlar ne kadar önemli yani bir yıl sürse iki sürse ne değişecek gerçekten bukadar üzülen ve bosanmakda kararlı olan bı insanın gözü altın görür mü bilemedim

Evet işte bu süreçte hamile kalirim vs diye de korkuyorum dikkat ettim bu kadar adet oldum diye yaklastirmayacam bu süreçte kendime ama barışmış numarası yapınca illa yaklaşır .

Gerçekten bu altınlar ne kadar önemli yani bir yıl sürse iki sürse ne değişecek gerçekten bukadar üzülen ve bosanmakda kararlı olan bı insanın gözü altın görür mü bilemedim
Ondan ayrılınca hiç bir hak elde edemiycem. Yani ben artık eşinden ayrılmış bir kadın olcam onlarda benim hakkım. Düğünü felan bunlar yaptı zaten

Ondan ayrılınca hiç bir hak elde edemiycem. Yani ben artık eşinden ayrılmış bir kadın olcam onlarda benim hakkım. Düğünü felan bunlar yaptı zaten
Sorun da bu zaten ondan gelecek haktan ne olacak öğretmenim demişsiniz kendi paranizi kazanıyorsunuz bosverin sizden önemli mi kendinize mutlu huzurlu bı yol cizin bir günunuzu bile ziyan etmeyin o adama

Bu avukat bana video varsa bir de mesaj varsa yeter dedi de ben de umursamıyordum sonra araştırdım ki yillar sürebiliyormus

Evet işte bu süreçte hamile kalirim vs diye de korkuyorum dikkat ettim bu kadar adet oldum diye yaklastirmayacam bu süreçte kendime ama barışmış numarası yapınca illa yaklaşır .
Yani boşanmayı düşündüğünüz kocayla formalite icabı beraber mi olacaksınız? Benim bahsettiğim bu değil yalnız. Giden gençlik, maddi kayıp, ortada 3 çocuk falan yok durumunuzda. Anlaşamayıp ayrılıyorsunuz. Nafaka velayet vs de yok.
Boşanacağım biriyle altın kurtarabilmek için beraber olmazdım ben. Ayrıca kaç tane korunma yöntemi var, hamile kalıp kalmamak size bağlı.

Dizi cekmiyorsunuz.Yalan söylemek barışmak saçmalık.Altinlar için barışmak mantıksız.Simdi vermemisler ileride mi verecekler.
Mahkemeye başvurun düğün videosu ile altinlarinizi alırsınız.Sonra alamazsınız bile nafaka tazminat alırsınız.

Ben alamadim videolara vardi yazismalar vardi yinede alamadim

İster anlaşmalı olsun ister çekişmeli, siz alacaklarınızı tehlikeye atacak bi hamle yapmayın. Avukat ile ilerleyin. Çekişmeli olsa 2 yıl sürer, biraz sabredin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…