- 28 Mayıs 2021
- 1.537
- 616
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Tatlım, senin almadığının bozdurmadığının kanıtı yok ama. Altınlar annemdeydi evet ama o mesajdan sonra gelip aldı diyebilir. Ya da bir kısmını aldı kalanları bunlar deyip 2-3 çeyrek verebilirler eline. Altınların kasada olması, kamera kaydı incelenmesi falan istersiniz tamam ama takıların hepsinin orada olduğunu kanıtlamanız falan uğraştırır bu insanlar sizi. Kasanın içeriğinin kaydı yazılıyor mu banka kasalarına. Gel al deyip çağırıp çok az altını bırakmış olabilirler. Kasaya geldi mi geldi, atını aldı mı aldı diyebilirler. Avukatınıza bunları detaylı sorun, neye güveniyor size de söylesin.Devlet demiyor mu bu takilar düğünde takildi kız hiç almamış harcasalar bile yerine koyun maddi ya da parasal olarak. Eğer uzayacaksa ya da alamayacaksam biraz daha iyi davranıp uğraşırım almak için
Evet işte bu süreçte hamile kalirim vs diye de korkuyorum dikkat ettim bu kadar adet oldum diye yaklastirmayacam bu süreçte kendime ama barışmış numarası yapınca illa yaklaşır .Tatlım, senin almadığının bozdurmadığının kanıtı yok ama. Altınlar annemdeydi evet ama o mesajdan sonra gelip aldı diyebilir. Ya da bir kısmını aldı kalanları bunlar deyip 2-3 çeyrek verebilirler eline. Altınların kasada olması, kamera kaydı incelenmesi falan istersiniz tamam ama takıların hepsinin orada olduğunu kanıtlamanız falan uğraştırır bu insanlar sizi. Kasanın içeriğinin kaydı yazılıyor mu banka kasalarına. Gel al deyip çağırıp çok az altını bırakmış olabilirler. Kasaya geldi mi geldi, atını aldı mı aldı diyebilirler. Avukatınıza bunları detaylı sorun, neye güveniyor size de söylesin.
Kimsenin kocasına mecbur olarak eve dönmesini asla istemem. Ama sizin eliniz zayıf geldi bana. Nereye gidersen git diye kavga anında söyledim diyebilir. Avukat sadece sizde olmayacak o tarafa da akıl verecek bir avukat olacaktır. Tabi ki istemiyorsanız dönmeyin ama ben olsam bir iki hafta oyalayıp dediğiniz gibi düğünde takıcam vs deyip kurtarabildiğimi kurtarırdım.
Ondan ayrılınca hiç bir hak elde edemiycem. Yani ben artık eşinden ayrılmış bir kadın olcam onlarda benim hakkım. Düğünü felan bunlar yaptı zatenGerçekten bu altınlar ne kadar önemli yani bir yıl sürse iki sürse ne değişecek gerçekten bukadar üzülen ve bosanmakda kararlı olan bı insanın gözü altın görür mü bilemedim
Bazen lanet olsun altınada davada alırım ya da almam diyorum ama .Gerçekten bu altınlar ne kadar önemli yani bir yıl sürse iki sürse ne değişecek gerçekten bukadar üzülen ve bosanmakda kararlı olan bı insanın gözü altın görür mü bilemedim
Sorun da bu zaten ondan gelecek haktan ne olacak öğretmenim demişsiniz kendi paranizi kazanıyorsunuz bosverin sizden önemli mi kendinize mutlu huzurlu bı yol cizin bir günunuzu bile ziyan etmeyin o adamaOndan ayrılınca hiç bir hak elde edemiycem. Yani ben artık eşinden ayrılmış bir kadın olcam onlarda benim hakkım. Düğünü felan bunlar yaptı zaten
Bu avukat bana video varsa bir de mesaj varsa yeter dedi de ben de umursamıyordum sonra araştırdım ki yillar sürebiliyormusTatlım, senin almadığının bozdurmadığının kanıtı yok ama. Altınlar annemdeydi evet ama o mesajdan sonra gelip aldı diyebilir. Ya da bir kısmını aldı kalanları bunlar deyip 2-3 çeyrek verebilirler eline. Altınların kasada olması, kamera kaydı incelenmesi falan istersiniz tamam ama takıların hepsinin orada olduğunu kanıtlamanız falan uğraştırır bu insanlar sizi. Kasanın içeriğinin kaydı yazılıyor mu banka kasalarına. Gel al deyip çağırıp çok az altını bırakmış olabilirler. Kasaya geldi mi geldi, atını aldı mı aldı diyebilirler. Avukatınıza bunları detaylı sorun, neye güveniyor size de söylesin.
Kimsenin kocasına mecbur olarak eve dönmesini asla istemem. Ama sizin eliniz zayıf geldi bana. Nereye gidersen git diye kavga anında söyledim diyebilir. Avukat sadece sizde olmayacak o tarafa da akıl verecek bir avukat olacaktır. Tabi ki istemiyorsanız dönmeyin ama ben olsam bir iki hafta oyalayıp dediğiniz gibi düğünde takıcam vs deyip kurtarabildiğimi kurtarırdım.
Öyle ama biraz alsam en azından içime batmayacakSorun da bu zaten ondan gelecek haktan ne olacak öğretmenim demişsiniz kendi paranizi kazanıyorsunuz bosverin sizden önemli mi kendinize mutlu huzurlu bı yol cizin bir günunuzu bile ziyan etmeyin o adama
Beni evden kovan adamın yanına altın için asla donmezdim hele hele onunla barismis gbi yapıp aynı yatağa yatmak bile korkunç tabi karar sizinÖyle ama biraz alsam en azından içime batmayacak
Haklısınız ama bilmiyorumBeni evden kovan adamın yanına altın için asla donmezdim hele hele onunla barismis gbi yapıp aynı yatağa yatmak bile korkunç tabi karar sizin
Yani boşanmayı düşündüğünüz kocayla formalite icabı beraber mi olacaksınız? Benim bahsettiğim bu değil yalnız. Giden gençlik, maddi kayıp, ortada 3 çocuk falan yok durumunuzda. Anlaşamayıp ayrılıyorsunuz. Nafaka velayet vs de yok.Evet işte bu süreçte hamile kalirim vs diye de korkuyorum dikkat ettim bu kadar adet oldum diye yaklastirmayacam bu süreçte kendime ama barışmış numarası yapınca illa yaklaşır .
Dizi cekmiyorsunuz.Yalan söylemek barışmak saçmalık.Altinlar için barışmak mantıksız.Simdi vermemisler ileride mi verecekler.Kızlar biliyorsunuz artık kararı verdim boşanacağım ama altınlarım kaynanamda .Eşime geri dönmeyeceğim,ailemin yanındayım. Eşyalarımı toplayıp arkadaşıma yerleşeceğim. Avukatla görüştüm ziynet eşyalarını düğün videosuyla rahat aliriz dedi .Ama benim kafamı kurcalayan şey iyi davranıyor gibi yapıp kendim mi almaya çalışsam. Ama kimse geri dönmemi istemiyor,hamile kalırsın vs ya da seni tehdit eder vs diyorlar.Avukat dava sonuçlanınca mahkeme hemen verir dedi sorun etme dedi .Ama vermezlerse ya da uzarsa diye tedirginim. Bana uyguladığı psikolojik sddeti kanıtını istiyor avukat. Genelde evde sözel şekilde oluyordu bunlar .Ailem tanık olur ama başka ne yapabilirim?Yanı aynı evde yaşamayacağım artık ve kasımda açabilirim davayı 1 yil dolmadığı için.
Şu altınlar için inanın dönmek istemiyorum ama elim kolum bağlandı .
Ben alamadim videolara vardi yazismalar vardi yinede alamadimKızlar biliyorsunuz artık kararı verdim boşanacağım ama altınlarım kaynanamda .Eşime geri dönmeyeceğim,ailemin yanındayım. Eşyalarımı toplayıp arkadaşıma yerleşeceğim. Avukatla görüştüm ziynet eşyalarını düğün videosuyla rahat aliriz dedi .Ama benim kafamı kurcalayan şey iyi davranıyor gibi yapıp kendim mi almaya çalışsam. Ama kimse geri dönmemi istemiyor,hamile kalırsın vs ya da seni tehdit eder vs diyorlar.Avukat dava sonuçlanınca mahkeme hemen verir dedi sorun etme dedi .Ama vermezlerse ya da uzarsa diye tedirginim. Bana uyguladığı psikolojik sddeti kanıtını istiyor avukat. Genelde evde sözel şekilde oluyordu bunlar .Ailem tanık olur ama başka ne yapabilirim?Yanı aynı evde yaşamayacağım artık ve kasımda açabilirim davayı 1 yil dolmadığı için.
Düğün cdniz sizde değil mi? Avukata verin, o mahkemeye sunsun. Takılar kadının hakkı. Daha 2 gün önce yine tvde haberi yapıldı.Yok o zaten cirkeflesir de benim altınlarımı vermezlerse diye korkuyorum
YazdıBurda bi uye hem takilarini aldi hem mehir senedinde yazilan meblagi. Illa adama geri donmenize gerek yok. Aranizda hic konusma gecmedi mi esinizle whatsaoptan? Takilar annemde guvende vs yazmadi mi?
Evet ben de işte satarlar ya da düğünü biz yaptık vs diyorlarDüğün cdniz sizde değil mi? Avukata verin, o mahkemeye sunsun. Takılar kadının hakkı. Daha 2 gün önce yine tvde haberi yapıldı.
DerlerseEvet ben de işte satarlar ya da düğünü biz yaptık vs diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?