Boşanmadan başkasından hamile kalan var mı

Dru99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
27
-3
86
29
Arkadaşlar yargılamadan cevap verin lütfen boşanma aşamasındayken başkasından hamile kalan var mı bu doğum süreci doğumdan sonraki süreci anlatır mısınız . Dava devam ediyor ama karşı tarafın boşanma aşamasındayken öğrenmemesi gerekiyor çünkü çocukları var ve kaybetmek istemiyor nasıl olur bı bı fikri olan var mı

ANLAmadım ? Kim boşanıyo sen mi karşı taraf mı ? Kim hamile ? Karşı taraf mı sen mi ? :) kim için soruyorsun süreci cok karışık kafam karıştı

Ben olsam ben derim çok şükür arkadaşım var çok yakın ondan soruyorum hikayeyi anlatmak istemiyorum bı fikriniz varsa buyrun

Konuyu arkadaşım gibi anlatmanıza gerek yok. Kocanızı mı aldattınız? Göbeğinizi saklayın diyeceğim ama dava uzarsa öğrenir. Öğrenirse de iş size döner.
Uzucak zaten anlaşmalı değil ben değilim arkadaşlar arkadasim başından kötü bir olay geçti hamile kaldı yani iyi kötü doğum yaptıktan sonra bebeğin kimliğini cikarmasak diye düşündük olur mu

anlayabilmek için diğer mesajlarınıza baktım çünkü karışık yazmışsınız.
anladığım kadarıyla siz hamilesiniz (6 aylık).
siz boşanmak üzeresiniz.
ama "karşı tarafın boşanma aşamasındayken öğrenmemesi gerekiyor çünkü çocukları var ve kaybetmek istemiyor" cümleniz sanki evli bir adamdan hamilesiniz gibi anlaşılıyor.
hangisi???
eğer boşanmak üzere olan sizseniz çocuk doğunca babası eşiniz görünmeyecek mi?
söylenecek çok şey var da....

ha, bir de.... yargılamadan cevap verin demişsiniz ama yalnış yerdesiniz.
buralar karışır birazdan...

Neyy?
Sorulmadik bir bu kalmisti o da oldu sukurler olsun.
Sanmiyorum bu kadar bile bile lades diyen var midir aramizda. Allah kolaylik versin kardes ne diyelim
Cidden yargılamayın diğer evlatları var başından kötü olay geçti ama korkuyor çocuklardan yana ben üye olduğm için soruyorum size

Çıkarmamak da suç diye biliyorum. Belli bir süresi olması lazım. Çıkarmazsanız sebep bildirmeniz gerekiyor galiba. Davaya çok mu var?

Ayrıca bu konuyu da siz açmışsınız. Mayısta doğum var, sevgiliniz var üniversitede okuyor. Sizin 4. Gebelik. Bu çocuk yeni sevgiliden mi yoksa eski eşten mi?

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nma-gerceklesmeden-dogum-yapan-varmi.1105939/

Son düzenleme:

ben değilim diyorsunuz ama....

"Arkadaşlar ben eşimden boşanma aşamasindayim hamile olduğumu bilmiyor eş onayı gerekiyormu yarışta cikişda falan bilenleriniz varmı" diyen de sizsiniz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dogum-yatis-cikis-islemlerini-hatirlayanlar.1106024/

Kimlik çıkarmak zorundasınız tabi ki yasal suc yeni doğan cocuğa kimlik çıkarmamak

Cidden yargılamayın diğer evlatları var başından kötü olay geçti ama korkuyor çocuklardan yana ben üye olduğm için soruyorum size
Arkadaşım öbür konularda boşanma aşamasında oldugunu ve kocanın bilmemesi gerektiğini yazmışsın. Daha fazla uzatmayın ona göre yorum yapılsın

Valla ben bir arkadaşın arkadaşının arkadaşı olan Siz, hamilesiniz diye anladım.peki eşinizden mi? Sırf meraktan soruyorum.

Son düzenleme:
Boşanmalarda geçerli olan bir iddet müddeti vardır bu kadın için bir senelik bir süreci kapsar.Kadın dilerse gebe olmadığını ispatlayan bir rapor ile iddet müddetini kaldırabilir.Bunun sebebi nesep karışıklığı yaşanmaması içindir.Ama şu durumda devam eden boşanma davasında davalı eşten değil farklı bir kişiden gebelik söz konusu ise bu hukuken sizin açınızdan zorluk yaratacaktir.Karşı taraf haysiyetsiz hayat sürme iddiasına kadar bulunup nafaka tazminat hakkının reddini isteyebilir.Doğacak çocuk içim hakim babalık testi talep edecektir velayet vs gibi bir çok sürec sıkıntılı olacaktır şu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…