Uzucak zaten anlaşmalı değil ben değilim arkadaşlar arkadasim başından kötü bir olay geçti hamile kaldı yani iyi kötü doğum yaptıktan sonra bebeğin kimliğini cikarmasak diye düşündük olur muKonuyu arkadaşım gibi anlatmanıza gerek yok. Kocanızı mı aldattınız? Göbeğinizi saklayın diyeceğim ama dava uzarsa öğrenir. Öğrenirse de iş size döner.
Cidden yargılamayın diğer evlatları var başından kötü olay geçti ama korkuyor çocuklardan yana ben üye olduğm için soruyorum sizeNeyy?
Sorulmadik bir bu kalmisti o da oldu sukurler olsun.
Sanmiyorum bu kadar bile bile lades diyen var midir aramizda. Allah kolaylik versin kardes ne diyelim
Uzucak zaten anlaşmalı değil ben değilim arkadaşlar arkadasim başından kötü bir olay geçti hamile kaldı yani iyi kötü doğum yaptıktan sonra bebeğin kimliğini cikarmasak diye düşündük olur mu
Estagfurullah yargilamak degil de,sasirdim sadece. Kotu bir olay derken ne gecti? Taciz falan mi?Cidden yargılamayın diğer evlatları var başından kötü olay geçti ama korkuyor çocuklardan yana ben üye olduğm için soruyorum size
Uzucak zaten anlaşmalı değil ben değilim arkadaşlar arkadasim başından kötü bir olay geçti hamile kaldı yani iyi kötü doğum yaptıktan sonra bebeğin kimliğini cikarmasak diye düşündük olur mu
Anladım arkadaşlar sağolun ama ağır konuşmayın dünya hali unutmayin herşey yaşarızNikah altında yer alırken bir kadın boşanma aşaması da dahil olsa bebek nikahlı olunan adam tarafından reddedilmediği sürece o adamın nufüsuna girer.
Arkadaşım öbür konularda boşanma aşamasında oldugunu ve kocanın bilmemesi gerektiğini yazmışsın. Daha fazla uzatmayın ona göre yorum yapılsınCidden yargılamayın diğer evlatları var başından kötü olay geçti ama korkuyor çocuklardan yana ben üye olduğm için soruyorum size
Boşanmalarda geçerli olan bir iddet müddeti vardır bu kadın için bir senelik bir süreci kapsar.Kadın dilerse gebe olmadığını ispatlayan bir rapor ile iddet müddetini kaldırabilir.Bunun sebebi nesep karışıklığı yaşanmaması içindir.Ama şu durumda devam eden boşanma davasında davalı eşten değil farklı bir kişiden gebelik söz konusu ise bu hukuken sizin açınızdan zorluk yaratacaktir.Karşı taraf haysiyetsiz hayat sürme iddiasına kadar bulunup nafaka tazminat hakkının reddini isteyebilir.Doğacak çocuk içim hakim babalık testi talep edecektir velayet vs gibi bir çok sürec sıkıntılı olacaktır şu durumdaArkadaşlar yargılamadan cevap verin lütfen boşanma aşamasındayken başkasından hamile kalan var mı bu doğum süreci doğumdan sonraki süreci anlatır mısınız . Dava devam ediyor ama karşı tarafın boşanma aşamasındayken öğrenmemesi gerekiyor çünkü çocukları var ve kaybetmek istemiyor nasıl olur bı bı fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?