- 21 Kasım 2017
- 980
- 1.501
- 33
- 32
Hakkında hayırlısı olsun insallah asla kınamamak gerekir Allah'ım doğru yoldan cikarmasin sizede yardım etsin inşallahAnladım arkadaşlar sağolun ama ağır konuşmayın dünya hali unutmayin herşey yaşarız
1.5 yildir adamla birliktesin daha bosanmamissin ve adamdan hamilesin.Arkadaşlar yargılamadan cevap verin lütfen boşanma aşamasındayken başkasından hamile kalan var mı bu doğum süreci doğumdan sonraki süreci anlatır mısınız . Dava devam ediyor ama karşı tarafın boşanma aşamasındayken öğrenmemesi gerekiyor çünkü çocukları var ve kaybetmek istemiyor nasıl olur bı bı fikri olan var mı
Ayrica cocugun dogumunu bildirmemek suçtur.Belirli yasal süre içerisinde doğum belgesi ile bildirip kimliğini çıkartmak zorundasınız.Bunun cezai yaptırımı var bebeğe de anneye de yazık olur.Yapılan şeyim bedeli bir şekilde ödenecektir malesef.Dileğim masum yavrunun en az hasarla yaşamına devam edebilmesiBoşanmalarda geçerli olan bir iddet müddeti vardır bu kadın için bir senelik bir süreci kapsar.Kadın dilerse gebe olmadığını ispatlayan bir rapor ile iddet müddetini kaldırabilir.Bunun sebebi nesep karışıklığı yaşanmaması içindir.Ama şu durumda devam eden boşanma davasında davalı eşten değil farklı bir kişiden gebelik söz konusu ise bu hukuken sizin açınızdan zorluk yaratacaktir.Karşı taraf haysiyetsiz hayat sürme iddiasına kadar bulunup nafaka tazminat hakkının reddini isteyebilir.Doğacak çocuk içim hakim babalık testi talep edecektir velayet vs gibi bir çok sürec sıkıntılı olacaktır şu durumda
Yav dünya halide bunuda yaşamayız be kardeşim herkesi kendiniz gibimi görüyorsunuz bunlar normal şeyler değil yaniAnladım arkadaşlar sağolun ama ağır konuşmayın dünya hali unutmayin herşey yaşarız
Bu konuyu kınayıp da yaşayan kaç kadın olabilir?Anladım arkadaşlar sağolun ama ağır konuşmayın dünya hali unutmayin herşey yaşarız
Heeee olurUzucak zaten anlaşmalı değil ben değilim arkadaşlar arkadasim başından kötü bir olay geçti hamile kaldı yani iyi kötü doğum yaptıktan sonra bebeğin kimliğini cikarmasak diye düşündük olur mu
Arkadasim eskiden olsa ok derdim ama hangi hastane bunu kabul eder. Dogum oldugu an kayitlara gecmiyo mu? Kac aylik gebe?Uzucak zaten anlaşmalı değil ben değilim arkadaşlar arkadasim başından kötü bir olay geçti hamile kaldı yani iyi kötü doğum yaptıktan sonra bebeğin kimliğini cikarmasak diye düşündük olur mu
Sevgilisi 1,5 yıllıkmışÇıkarmamak da suç diye biliyorum. Belli bir süresi olması lazım. Çıkarmazsanız sebep bildirmeniz gerekiyor galiba. Davaya çok mu var?
Ayrıca bu konuyu da siz açmışsınız. Mayısta doğum var, sevgiliniz var üniversitede okuyor. Sizin 4. Gebelik. Bu çocuk yeni sevgiliden mi yoksa eski eşten mi?
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nma-gerceklesmeden-dogum-yapan-varmi.1105939/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?