bu cumleyı de hep anlasmıs, agız bırlıgı yapmıs gıbı hep bu tarz karısık hayatlar yasayan ınsanlar kullanıyor he...Anladım arkadaşlar sağolun ama ağır konuşmayın dünya hali unutmayin herşey yaşarız
Evet hanımlar 3 cocuk annesiyim sevgilim var hiç evlilik yapmamış üniversite de okuyor benimle evlenmek istiyor tabi bende öyle ama annesi onlar karşı çıkıyor 2. Evliliğim olucak ama beni yargılıyorlar tabi bu yandan haklılar ama birbirimizi çok seviyoruz ve herşeyi birlikte yenebiliyoruz ama bize engel olmaya çalışıyorlar benim ailemden sıkıntım yok ama sevgilimin tarafı beni istemiyor . Çok şey yaşadık ama hep ön yargıyla geliyorlar ne yapabilirim nasıl devam ettirebilirim beni tehdit ediyorlar ama ben vazgeçmicem ne yapabiliriz
Arkadaşlar Mayıs'ta doğum yapicam şuan 6 aylık hamileyim ama karnım hep aşağıda duruyor ve çocuğu ameliyat yerinden aşağıda hissediyorum oralarda çok vuruyor neden öyle bikini bölgesinde hep oraya tekme atıyor neden acaba bide 4 . Sezeryan korkuyorum olanlariniz var mı
6 aylık olmuş bebişUzatmadan hemen boşanın
Karnınız belli olmaya başlarsa velayet davasını kaybedersiniz
Sadece çocuklara nafaka şeklinde anlaşın boşanın
Bu iş uzarsa kokusu çıkar ve gerisi rezillik...hiç oraya gelmeden kesin.
6 aydan sonra gobek iyice cikiyo zaten.. esiyle anlassin bence.. biliyodur herhalde sevgilisi oldugunu6 aylık olmuş bebiş
Saklanmaz da artık
Benim anlamadığım daha boşanmadan sevgilisiyle evlilik hayali kurmuş ama çocuğun ailesi istememiş
imam nikahımı kıyacaktı acaba
Ya allahaşkına velayeti alsa ne olur ? 3 çocuk 1 bebek , üniversite okuyan sevgili. Kim buna velayet verir. Verilirse kim 4 çocuğa bakar ?Uzatmadan hemen boşanın
Karnınız belli olmaya başlarsa velayet davasını kaybedersiniz
Sadece çocuklara nafaka şeklinde anlaşın boşanın
Bu iş uzarsa kokusu çıkar ve gerisi rezillik...hiç oraya gelmeden kesin.
6 aylık olmuş bebiş
Saklanmaz da artık
Benim anlamadığım daha boşanmadan sevgilisiyle evlilik hayali kurmuş ama çocuğun ailesi istememiş
imam nikahımı kıyacaktı acaba
Ya allahaşkına velayeti alsa ne olur ? 3 çocuk 1 bebek , üniversite okuyan sevgili. Kim buna velayet verir. Verilirse kim 4 çocuğa bakar ?
Kim kaldı eski ajanlardananlayabilmek için diğer mesajlarınıza baktım çünkü karışık yazmışsınız.
anladığım kadarıyla siz hamilesiniz (6 aylık).
siz boşanmak üzeresiniz.
ama "karşı tarafın boşanma aşamasındayken öğrenmemesi gerekiyor çünkü çocukları var ve kaybetmek istemiyor" cümleniz sanki evli bir adamdan hamilesiniz gibi anlaşılıyor.
hangisi???
eğer boşanmak üzere olan sizseniz çocuk doğunca babası eşiniz görünmeyecek mi?
söylenecek çok şey var da....
ha, bir de.... yargılamadan cevap verin demişsiniz ama yalnış yerdesiniz.
buralar karışır birazdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?