Boşanmadan başkasından hamile kalan var mı

Şuan davanız sonuçlanmadığı için yaptığınız zinaya girer eşinizin yerimde olsam hemen zinaya çevirirdim davayı nafakayıda düşürürdüm zaten çoğu haktan yararlanamazsınız dua edin karşı tarafın avukatı farketmesin.

Şimdi bu bebek kimin üzerine olacak anlamadim ben kafam karıştı yahu. Eğer kocanın üzerine olacaksa bu hem kocaya hem bebeğe haksızlık değil mi? Anlamadım ben ya.

evde mi doğum yapacaksınız? nasıl saklayabilirsiniz ki?
hastaneye gittiğiniz an doğum resmileşir, eşinizin üzerine de olur o bebek.
kimlik çıkarmayayım deseniz, doğum yaptığınız için sağlık ocağı arar, size ulaşamazsa babayı arar.

diyelim evde doğum yapacaksınız, bebeği hangi hakla riske atarsınız?
diyelim doğum oldu, bu çocuğun sağlık kontrolü, aşısı, tarama testi, kalça ultrasonu bilmem nesi bir ton işi var...
yaptırmayacaksanız çoçuğun sağlık hizmetinden yararlanma hakkını elinden alıyorsunuz ama bence ben su an çok uç bir şeyden bahsediyorum.

siz çoluğu çocuğu düşünen biri olsanız, diğer 3 çocuğunuz için boşanma sürecinin bitmesini beklerdiniz.

bir de yetti gari, her haltı yiyip sert yorum yapmayın, yargılamayın, hassasım bilmem ne yazan. bir şey yaşıyorsunuz arkasında durun madem.

Anladım arkadaşlar sağolun ama ağır konuşmayın dünya hali unutmayin herşey yaşarız
bu cumleyı de hep anlasmıs, agız bırlıgı yapmıs gıbı hep bu tarz karısık hayatlar yasayan ınsanlar kullanıyor he...
yok canım ınsanlık halı dunya halı su hayatda herseyı yasamayız akıl mantık dıye bırsey var boyle seyler yasamamak ıcın aklımızı mantıgımızı kullanırız kullanmayanlar da dunya halı ınsanlık halı kınamayın basınıza gelır der durur

valla ben bosanacak olsam bu asamada esımın baskasından cocugu olacagını ogrensem bunu sonuna kadar kullanırım ve cocuklarını kaybetmek ıstemeyen evlatlarını bu kadar dusunen anne boyle tehlıkelı sularda zaten yuzmezdı . kımse kusura bakmasın hayatın gerceklerı

şaka gibi. sevgilin okuyormuş daha.

Kalmadım, ama karşı taraf sizin hamile kalacağınızı bilmiyor mu?

6 aylık olmuş bebiş
Saklanmaz da artık
Benim anlamadığım daha boşanmadan sevgilisiyle evlilik hayali kurmuş ama çocuğun ailesi istememiş
imam nikahımı kıyacaktı acaba

6 aylık olmuş bebiş
Saklanmaz da artık
Benim anlamadığım daha boşanmadan sevgilisiyle evlilik hayali kurmuş ama çocuğun ailesi istememiş
6 aydan sonra gobek iyice cikiyo zaten.. esiyle anlassin bence.. biliyodur herhalde sevgilisi oldugunu

Ya allahaşkına velayeti alsa ne olur ? 3 çocuk 1 bebek , üniversite okuyan sevgili. Kim buna velayet verir. Verilirse kim 4 çocuğa bakar ?

6 aylık olmuş bebiş
Saklanmaz da artık

Aile de haklı yani
3 çocuklu evli barklı bir kadın, üniversiteli bir çocukla 1.5sene boyunca takılıyor?!? Böyle bir işe kim eyvallah der? Konu sahibini istemeyinceye kadar kendi rezil oğullarına laf edememişler mi?

Saka mi bu yaa
Sayiyla mi verdiler anlamadim kii sizin gibi boyle sacma sorular soranlari

Cevap vereyimm ' Hayir yok '

Bebeğinizin babası nerde bu arada? Büyük sözüme tövbe bir insan kendini nasıl bu duruma düşürür? Off valla offff , sizin adınıza ben burda stres oldum.

Sevgiliniz öğrenci , maddi durum ne alemde , bebeğe nasıl bakıcaksınız? Bence siz boşanmadan bilmem neden önce bunları düşünün.Hâlâ hile hurda peşindesiniz.Yazık gerçekten.

Üşenmedim tüm konularınıza baktım.
Geçmiş konularınızda boşanma aşamasındaki eşimden 4.çocuk oldu demişsiniz.
Sonra boşanma aşamasındayım eşimden 4.çocuğuma hamileyim ve 4.çocuğum engelli olabilir, bir sorun olursa gebelik sonlandırılırken eş onayı lazım mı demişsiniz.
Daha sonra da sevgilimden diyorsunuz.
Ben anlamadım bu çocuk kimden?

Ya allahaşkına velayeti alsa ne olur ? 3 çocuk 1 bebek , üniversite okuyan sevgili. Kim buna velayet verir. Verilirse kim 4 çocuğa bakar ?

Yani mesajı yazdım ama sonra düşündüm de bu işin duyulmama olasılığı kalmamış artık. Konu sahibesinin velayet almaması da çocuklar için daha doğru olabilir. Kaldı ki sevgili! 20lik bir çocuk, 4 çocuğu kabul etmez yani.

Kim kaldı eski ajanlardan

Üç çocuktan sonra bir tane daha ve hiç evlenmemiş üniversite okuyan bir sevgili. Ailesi zaten olay çıkarıyor demişsin eski konunda. Haklılarmış. En kısa yoldan boşan. Uzatma artık süreci. Çocukları da babaya bırakman daha mı iyi olur acaba? Küçüklerdir diye düşünüyorum. Yeni bir kardeş onlar için kötü bir etki yaratır mı? Kardeş geliyor ama ortada baba yok. Olsa da başka bir adam. Çok anlayabileceklerini sanmıyorum. Onların da gözünde bu tarz karışık ilişkileri normalleştirmesen mi acaba? Babada olmaları psikolojileri açısından daha sağlıklı olabilir. Sen de bu esnada hayatını düzene sokarsın. Sevgilin okuyorsa evlenirseniz gelirinizi nasıl sağlayacaksınız? Okulu mu bırakacak sevgilin? Aman neyse bana ne.

Yaşın gerçekten 22 mi?

Hemen şu an anlaşsanız ve anlaşmalı boşansanız bile iddet müddeti içinde doğacak bebek eşinizin nüfusuna girecektir.

Kısacası bunun duyulmaması, bilinmemesi ya da saklanması gibi bir ihtimal yok.

O ihtimali bir kenara bırakıp başka bir çıkar yol arayın.
Durumunuz zannettiginizden daha ciddi.

Umarım sizi müge anlıda görmeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…