Boşanmadan başkasından hamile kalan var mı

O değil de bebeği neden aldırmadın ki ?
Sonuçta karnına 6 aylık olarak girmedi.
Allah ıslah etsin diyorum baska da bisey demiyorum.
Diğer bebelere yazık.

eski açtığınız konuların herkes tarafından sonsuza kadar tekrar tekrar görülebildiğini unutup arkadaş ağzına yazmışsın ama burası kk güzelim sevgilinin ailesi seni yargılıyor diye konu açmışsın da böyle konya ovasını ben de yargılarım.3 çocuk annesi evli barklı kadın daha okul okuyan çocuğa göz dikip hamile kalıcağına çocuklarını düşünseydi madem.

inşallah o 3 çocuk da kocadandır adamcağıza üzüldüm vallahi

Yahu bana da yazık.
İki saat uyudum, susadım diye kalktım.
Laptop açıkmış, bi kulübe bakayım dedim.

Önce baba konusunu okudum, dağıldım.
Sonra çamaşır katlama makinesini okudum, biraz kafam dağıldı.
Tam çıkıyordum siteden yatmak için, bu konuyu gördüm.
Ne uyku kaldı, ne sinir.

Delirdiniz mi siz yahu? Ne demek boşanmadan başkasından hamile kalmak? Ne demek 3 tane evladın varken 1,5 senedir başkasıyla birlikte olmak?

Çocukların velayetini düşünüyormuşsunuz ya, elimde sihirli bir değnek olsa şu anda o çocukların babalarına verilmesini , karnınızdaki yavrunun da çocuk kıymeti bilecek bir aileye evlatlık verilmesini sağlardım.

Biz bıktık kadın şiddeti, kadın cinayeti duymaktan. Siz hiç mi korkmuyorsunuz? Hiç mi saygınız yok kendinize?
O minicik evlatlarınızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz?
Eşiniz öğrense ve başınıza bir iş gelse, baba hapse, anne mezara olsa.....
Allah'ım sen aklımı koru!!!!

Biraz edep, biraz edep!

Saklayamazsın. Cocuk kocanın nufusuna gececek, onu oradan almak ıcınde mahkeme mahkeme dolasacaksın. Ha bosanma kesınlestıkten sonra olursa ne sla

yargilamamak elde degil madem evlilik disi yapiyorsun korun kardesim. bir yalan varsa isin icinde okyanusa saklansa bir gun karaya vurar. ama illa ogrenir.

Neyy?
Sorulmadik bir bu kalmisti o da oldu sukurler olsun.
Sanmiyorum bu kadar bile bile lades diyen var midir aramizda. Allah kolaylik versin kardes ne diyelim
Konu ile alakasız da

Yemekteyiz onur Başkan style “bi bu kalmıştı”
:)

Valla canim benim bildiğim hala evli olduğu için bebek nikahlı kocanın üzerine kayıt olur. Ancak o babalik davası açınca kayıtından sildirip gerçek babaya yazılır tabiki bu arada herkeste öğrenmiş olur

Kendimden utandım tek çocukla aynı evde kocamı görmeye fırsat bulamazken kaşlarımı aldırmaya gidemeyip akşama kadar koşturmaktan bitap düşen ben, ve bu yaşta 3 çocuk artı sevgili artı hamilelik bacım nasıl başardın nasıl zaman buldun pes ! Bu arada o çocuklara yazık eski eşine de yazık umarım çok pişman olursun

İnsanları yargılamayın ne olduğunu bilmiyorsunuz bende aynı durumu yaşadım ama benim boşanma dawam 6 yıl sürdü ve sürekli itiraz ettiği için ben de oda başka bi hayat kurduk ve hamile kaldım çekişmeli boşanma dawaları yıllar sürüyor ve 6 yıl dile kolay bilip bilmeden aaa böylemi yaptın demeyin ben başıma gelenlerden gocunmuyorum şerefli olsa 6 yıl sürdürmezdi değil mi lütfen kadın olarak birbirimizi anlayalım

E siz yardımcı olun anlatın süreci hazır eski konuyu da hortlatmışken. Bundan sonra denk gelen bilgiye ihtiyacı olan varsa faydalansın. Cidden merak ettim ben . Hukuki olarak nasıl işledi süreç hamileliğiniz ile ilgili? Karşı taraf koz olarak kullanabildi mi 6 yıl çekişmeli mahkemede bu durumu?

Neler neler oluyormuş meğer ... Kinamiyorum asla .. ama duyulur eninde sonunda iki taraf da duyar malesef sonrası icin zor olur .. onu dusunememis arkadaşınız

25 yasinda uc cocuklu kadin daha bosanmamisken sevgilisinden cocuk yapmasin bir zahmet.
Diger uc cocugunun velayetini riske atmaya deger mi gercekten? Daha bu yasta uc cocuk varken dorduncu cok mu acil? Diger uc çocuğuna bosanmis yetebilecek mi maddi manevi?

Bu arada benim annemlerin davasi da dört yil surdu ama annem bana baska adamdan kardes falan yapmadi onceligi benmissem zaar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…