16aylik oğlum aynı dediğiniz gibiEn azindan orda rahatiz simdilik :) emeklemeye yurumeye baslasinlar oraya da gelirler :)
Biz kadınlık bilmiyoruz canim:)En azından yalnızız orda benim oğlan da kapida bekler.5 dk dursam eşim çok kaldın der
inşallah o 3 çocuk da kocadandırO çocuğun ailesi seni oğullarına almaz oda senı bırakır zaten. Sende 3 çocuk kocandan ,1 çocuk sevgilinden kalakalırsın ortada.
Bu yaşta bu ne hız ayol ne acelen vardı, oğlanın ailesi kabul etmek zorunda kalsın diye bilerek mi hamile kaldın ?
Kocanla evliyken de sevgilin vardı o zaman , e kocasını aldatan kadına hangi mahkeme velayet verir ?
Daha neler duyacağız bakalım, bu hamur çok su kaldırır...
O masum yavrunun ne suçu var kiO değil de bebeği neden aldırmadın ki ?
Sonuçta karnına 6 aylık olarak girmedi.
Allah ıslah etsin diyorum baska da bisey demiyorum.
Diğer bebelere yazık.
Konu ile alakasız daNeyy?
Sorulmadik bir bu kalmisti o da oldu sukurler olsun.
Sanmiyorum bu kadar bile bile lades diyen var midir aramizda. Allah kolaylik versin kardes ne diyelim
Valla canim benim bildiğim hala evli olduğu için bebek nikahlı kocanın üzerine kayıt olur. Ancak o babalik davası açınca kayıtından sildirip gerçek babaya yazılır tabiki bu arada herkeste öğrenmiş olurArkadaşlar yargılamadan cevap verin lütfen boşanma aşamasındayken başkasından hamile kalan var mı bu doğum süreci doğumdan sonraki süreci anlatır mısınız . Dava devam ediyor ama karşı tarafın boşanma aşamasındayken öğrenmemesi gerekiyor çünkü çocukları var ve kaybetmek istemiyor nasıl olur bı bı fikri olan var mı
Konu ile alakasız da
Yemekteyiz onur Başkan style “bi bu kalmıştı”
:)
İkimizin de :))))Allah iyiligini versin kiz guney
İnsanları yargılamayın ne olduğunu bilmiyorsunuz bende aynı durumu yaşadım ama benim boşanma dawam 6 yıl sürdü ve sürekli itiraz ettiği için ben de oda başka bi hayat kurduk ve hamile kaldım çekişmeli boşanma dawaları yıllar sürüyor ve 6 yıl dile kolay bilip bilmeden aaa böylemi yaptın demeyin ben başıma gelenlerden gocunmuyorum şerefli olsa 6 yıl sürdürmezdi değil mi lütfen kadın olarak birbirimizi anlayalım
25 yasinda uc cocuklu kadin daha bosanmamisken sevgilisinden cocuk yapmasin bir zahmet.İnsanları yargılamayın ne olduğunu bilmiyorsunuz bende aynı durumu yaşadım ama benim boşanma dawam 6 yıl sürdü ve sürekli itiraz ettiği için ben de oda başka bi hayat kurduk ve hamile kaldım çekişmeli boşanma dawaları yıllar sürüyor ve 6 yıl dile kolay bilip bilmeden aaa böylemi yaptın demeyin ben başıma gelenlerden gocunmuyorum şerefli olsa 6 yıl sürdürmezdi değil mi lütfen kadın olarak birbirimizi anlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?