Boşanmadan başkasından hamile kalan var mı

Ne ara çıktın görüştün,çocuklara kim baktı..

Yeminle gece gece koptum ,bu cümleden sonra kimse demesin çocukla kendime vakit ayıramıyorum

1 aylik taze anneyim vallahi tuvalete kacarak gidiyorum. 4 dkda dus alma rekoru kirdim gecen hafta 3 cocukla helal olsun yani firsat bulabilmis. Ben bos vakitlerimde uyuyorum

Tam ibretlik bi konu akıllara zarar okuduğum en dramatik konu
İnsan beyni ne işe yarıyor kınamıyorum ama insanda biraz mantık zeka olmazmı bu kadar mı cahilsin akıl sağlığın yerinde Allah sana beyin vermiş boşan ne halt yersen yede boşanmadan yediğin halt hiçde masum değil
3 Çocuk +eş +boşanma bitmeden sevgiliden hamilelik DNA test offf suçlu kim zaten belli

1 aylik taze anneyim vallahi tuvalete kacarak gidiyorum. 4 dkda dus alma rekoru kirdim gecen hafta 3 cocukla helal olsun yani firsat bulabilmis. Ben bos vakitlerimde uyuyorum
Yüzde doksan biri yine bizi kekliyor üç çocukla boşanmadan sevgili bulup hamile kalıyor

Sevgiliden aksi halde es onayi lazim mi diye sormaz di... zaten engelli bi hamileleigin varsa doktorlar es onayi istemez

Evet sanırım sevgilisinden.
Konu sahibi önceki konularında tepki görmemek için sanki çocuk boşanmak üzere olduğu eşinden gibi yazmış.
Konu sahibi sanal ortamdan çekiniyor da gerçek çevreden nasıl çekinmedi anlamadım, misal eşinden boşandı fakat sevgilisi kendisi ile evlenmedi 4.çocuğuna ileride bu durumu nasıl açıklayacak, ne diyecek?
İleride 4.çocuğundan tepki görmeyecek mi?
Eski konusunda yazmış 4.çocuğu erkek olacakmış. Büyük ihtimal oğlu bu olayları ileride sorgular.
Bunları düşününce yargılama değil de çok derin bir şaşkınlık içindeyim..
Bakalım konu sahibi D Dru99 ne yazacak, konuyu takibe aldım.

Son düzenleme:
Ne ara çıktın görüştün,çocuklara kim baktı..

Yeminle gece gece koptum ,bu cümleden sonra kimse demesin çocukla kendime vakit ayıramıyorum
Ay ben 2 çocukla aynı evin içinde bazen kocamla bile görüşemiyorum :) Wc ye koşarak gidip geliyorum bazen 3 gün saçımı taramadan geziyorum.
Millet f16, ben ağır ilerleyen kağnı :)

Çocuğunuz doğunca , eşinizin kimliğine geçer, anladığım kadarıyla evli adamdan hamile kaldıysanız k.bakmayın ama sizin gibiler evlerden ırak olsun.

6 aydan sonra gobek iyice cikiyo zaten.. esiyle anlassin bence.. biliyodur herhalde sevgilisi oldugunu
Bence bilmiyor
Kendisi söylemese bende 3 çocuklu kadının sevgili yapacak vakti olduğuna inanmam zaten
Benim 2 tane
Uyumaya zaman bulamıyorum

Bu ne zırvalik yahu sosyal medya kimse kimseyi görmüyor nasıl olsa diye rezilliklerinizi de mi pişkin pişkin birde lütfen yargılamayın diyerek paylaşmaya başladınız! Helak olacağız gerçekten bir hemcinsiniz olarak söylenecek çok şey var ama Allah ıslah etsin. Nasıl insanlar olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…