Ne ara çıktın görüştün,çocuklara kim baktı..
Yeminle gece gece koptum,bu cümleden sonra kimse demesin çocukla kendime vakit ayıramıyorum
Yüzde doksan biri yine bizi kekliyor üç çocukla boşanmadan sevgili bulup hamile kalıyor1 aylik taze anneyim vallahi tuvalete kacarak gidiyorum. 4 dkda dus alma rekoru kirdim gecen hafta3 cocukla helal olsun yani firsat bulabilmis. Ben bos vakitlerimde uyuyorum
Sevgiliden aksi halde es onayi lazim mi diye sormaz di... zaten engelli bi hamileleigin varsa doktorlar es onayi istemez
Ay ben 2 çocukla aynı evin içinde bazen kocamla bile görüşemiyorum :) Wc ye koşarak gidip geliyorum bazen 3 gün saçımı taramadan geziyorum.Ne ara çıktın görüştün,çocuklara kim baktı..
Yeminle gece gece koptum,bu cümleden sonra kimse demesin çocukla kendime vakit ayıramıyorum
F16 vallaha süper konu sahibi nick değişsin f16 yapsınAy ben 2 çocukla aynı evin içinde bazen kocamla bile görüşemiyorum :) Wc ye koşarak gidip geliyorum bazen 3 gün saçımı taramadan geziyorum.
Millet f16, ben ağır ilerleyen kağnı :)
Yüzde doksan biri yine bizi kekliyor üç çocukla boşanmadan sevgili bulup hamile kalıyor
Bence bilmiyor6 aydan sonra gobek iyice cikiyo zaten.. esiyle anlassin bence.. biliyodur herhalde sevgilisi oldugunu
Aynen o durumdayım bendeAy ben 2 çocukla aynı evin içinde bazen kocamla bile görüşemiyorum :) Wc ye koşarak gidip geliyorum bazen 3 gün saçımı taramadan geziyorum.
Millet f16, ben ağır ilerleyen kağnı :)
Ben de bazen öyle düşünüyorum :)Aynen o durumdayım bende
Çişimi tutmaktan mesanem patlayacak birgün
Bence de :)F16 vallaha süper konu sahibi nick değişsin f16 yapsın
Biz de kadın miyizBen tek cocukla kocami göremiyomkonu sahibinin 3 cocuk + koca + sevgili+ bebekle masallahi var
En boş vaktim WC de afedersiniz ona da oğlum uyurken gidiyorum.1 aylik taze anneyim vallahi tuvalete kacarak gidiyorum. 4 dkda dus alma rekoru kirdim gecen hafta3 cocukla helal olsun yani firsat bulabilmis. Ben bos vakitlerimde uyuyorum
Bana orda bile rahat yok , kosarak gelip kapıya dayanıyorlar :)En boş vaktim WC de afedersiniz ona da oğlum uyurken gidiyorum.
En azindan orda rahatiz simdilik :) emeklemeye yurumeye baslasinlar oraya da gelirler :)En boş vaktim WC de afedersiniz ona da oğlum uyurken gidiyorum.
En azından yalnızız orda benim oğlan da kapida bekler.5 dk dursam eşim çok kaldın derBana orda bile rahat yok , kosarak gelip kapıya dayanıyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?