Boşanmadan başkasından hamile kalan var mı

“Arkadaşlar ben eşimden boşanma aşamasindayim hamile olduğumu bilmiyor eş onayı gerekiyormu yarışta cikişda falan bilenleriniz varmı”
“6 aylık hamileyim”
————> Mesajlarını yazıp bu ben değilim mi diyorsunuz ?

Kalan 3 çocuğunuz için korkuya düşmüş olmalısın ! Her ne olursa olsun başkasından çocuk yapmayı bırakıp diğer 3 evladın için doğru şekilde kocandan boşanman gerekiyordu her ne kadar memnun olmasan anlaşamasan aldatılsan bile haklıyken haksız olmaman gerekiyordu yani akıllı kadın bunu yapar k bak yada bakma. Ah şimdi yüz kızartıcı durumundan çocuklarını bekle alırsın. Ne yiyip içiyorsunuz arkadaş siz ne entrikalar Dallas gibi buralar !
Çocuklarınıza allah yardımcı olsun sadece onlar için üzüldüm.

Ya boşverin bnce belli ki yaptığı hatanın farkında bu yüzdem kendi olayını baskasının mış gibi anlatma gereği duydu zaten cümleleirnin karışıklığından belli endişesi ben üstüne gitmeyin derim

Arkadaşlar yargılamadan cevap verin lütfen boşanma aşamasındayken başkasından hamile kalan var mı bu doğum süreci doğumdan sonraki süreci anlatır mısınız . Dava devam ediyor ama karşı tarafın boşanma aşamasındayken öğrenmemesi gerekiyor çünkü çocukları var ve kaybetmek istemiyor nasıl olur bı bı fikri olan var mı
1.5 yildir adamla birliktesin daha bosanmamissin ve adamdan hamilesin.
Cocuk kocanin adina kayit edilecek
Aldatma hamile kalma vs beni hic ilgilendirmez kimseyi yargilamam ben. Allah basa vermesin
De
Esin ne diyecek buna
Basina bir is gelmesin
Ve gercekten 22 yasindamisin
4 cocuk bu ne hiz

Boşanmalarda geçerli olan bir iddet müddeti vardır bu kadın için bir senelik bir süreci kapsar.Kadın dilerse gebe olmadığını ispatlayan bir rapor ile iddet müddetini kaldırabilir.Bunun sebebi nesep karışıklığı yaşanmaması içindir.Ama şu durumda devam eden boşanma davasında davalı eşten değil farklı bir kişiden gebelik söz konusu ise bu hukuken sizin açınızdan zorluk yaratacaktir.Karşı taraf haysiyetsiz hayat sürme iddiasına kadar bulunup nafaka tazminat hakkının reddini isteyebilir.Doğacak çocuk içim hakim babalık testi talep edecektir velayet vs gibi bir çok sürec sıkıntılı olacaktır şu durumda
Ayrica cocugun dogumunu bildirmemek suçtur.Belirli yasal süre içerisinde doğum belgesi ile bildirip kimliğini çıkartmak zorundasınız.Bunun cezai yaptırımı var bebeğe de anneye de yazık olur.Yapılan şeyim bedeli bir şekilde ödenecektir malesef.Dileğim masum yavrunun en az hasarla yaşamına devam edebilmesi

Boşanmadan sonra yaklaşık 300 günlük iddet müddeti vardır kadınlar için.

Bunun sebebi de, tam içinde bulunduğunuz durum gibi kimin babası kim, bu karışıklığı önlemek içindir.

Iddet müddetini kaldırmanın tek yolu boşanmadan sonra gebelik testi yapıp hamile olmadığını belirtmektir.

Siz bırakın iddet müddetini, daha başkasının soyadindayken doğuracaksınız belli ki.

Kaldı ki iddet müddetinde bile olsa otomatikmen baba diye şimdiki kocanın nüfusuna kaydolacak ve babalık testi yaparak ancak düzeltilebilecek

Ve ben sanmiyorum ki çekişmeli davada olduğunuz kocanız bunu duymasın.

Ve bunu muhtemelen velayet davalarinda kullanacak, ve çok da haklı.

Çocuğu dogumunu bildirmesen suç

Bide çoluğunu çocuğunu düşünmeden her halti yiyenler, geliyor burda "kınamayın başınıza gelir , çocuklarımi kaybetmek istemiyorum" diye abuk sabuk konuşuyor.

Valla içten içe duyulmasını istedim. Senin zaten umrunda değiller, baba da senin gibiyse bari devlet el atsın olaya. Bu nedir arkadas

Konu başlığı çok tuhaf.
Neyse geçmiş olsun.Bir arkadas isin hukuki kismini aciklamis.

Uzucak zaten anlaşmalı değil ben değilim arkadaşlar arkadasim başından kötü bir olay geçti hamile kaldı yani iyi kötü doğum yaptıktan sonra bebeğin kimliğini cikarmasak diye düşündük olur mu
Arkadasim eskiden olsa ok derdim ama hangi hastane bunu kabul eder. Dogum oldugu an kayitlara gecmiyo mu? Kac aylik gebe?

Kadınların boşanmadan sonra yeniden evlilik için hamile olup olmadıgının kesinleşmesi için adını hatırlamadıgım bir süreç var zorunlu illaki öğrenir bası çok ağrır aldatmaya girer ve konu tazminat velayet kaybına kadar gider

Back
X