- 21 Kasım 2017
- 980
- 1.501
- 33
- 32
“Arkadaşlar ben eşimden boşanma aşamasindayim hamile olduğumu bilmiyor eş onayı gerekiyormu yarışta cikişda falan bilenleriniz varmı”
“6 aylık hamileyim”
————> Mesajlarını yazıp bu ben değilim mi diyorsunuz ?
Kalan 3 çocuğunuz için korkuya düşmüş olmalısın ! Her ne olursa olsun başkasından çocuk yapmayı bırakıp diğer 3 evladın için doğru şekilde kocandan boşanman gerekiyordu her ne kadar memnun olmasan anlaşamasan aldatılsan bile haklıyken haksız olmaman gerekiyordu yani akıllı kadın bunu yapar k bak yada bakma. Ah şimdi yüz kızartıcı durumundan çocuklarını bekle alırsın. Ne yiyip içiyorsunuz arkadaş siz ne entrikalar Dallas gibi buralar !
Çocuklarınıza allah yardımcı olsun sadece onlar için üzüldüm.
“6 aylık hamileyim”
————> Mesajlarını yazıp bu ben değilim mi diyorsunuz ?
Kalan 3 çocuğunuz için korkuya düşmüş olmalısın ! Her ne olursa olsun başkasından çocuk yapmayı bırakıp diğer 3 evladın için doğru şekilde kocandan boşanman gerekiyordu her ne kadar memnun olmasan anlaşamasan aldatılsan bile haklıyken haksız olmaman gerekiyordu yani akıllı kadın bunu yapar k bak yada bakma. Ah şimdi yüz kızartıcı durumundan çocuklarını bekle alırsın. Ne yiyip içiyorsunuz arkadaş siz ne entrikalar Dallas gibi buralar !
Çocuklarınıza allah yardımcı olsun sadece onlar için üzüldüm.