- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Yok daha sevgili olmadık işte kendi kendimi sorguluyorumŞuan onun karısı..başkasının da sevgilisisiniz..
Yol göstermeye gerek yok bence..
Ailem karşı cocuklar var ya açma diyolarBoşanma davası açacak cesaretiniz neden yok
Eğer ona cesaret edemiyorasanız ilişkiye hiç sıcak bakmayın derim eşiniz bunu ispatlarsa sizden yüklüce tazminat da talep edebilir çok yıpranırsınız
Dava acacak cesarete sahip degilseniz bosanmadan iliski yasayacak cesarete de sahip olmayıverin.2 cocugunuz var ortaya çıkarsa iliskiniz velayeti baba alabilir muhtemelen.Derdiniz olursa eger aklınızda olsunAma şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden
İlişkim yok hanfendi sizlere soruyorum sadece benden hoslanan benimde beğendiğim biri var okadarDava acacak cesarete sahip degilseniz bosanmadan iliski yasayacak cesarete de sahip olmayıverin.2 cocugunuz var ortaya çıkarsa iliskiniz velayeti baba alabilir muhtemelen.Derdiniz olursa eger aklınızda olsun
Peki evlilik dışı ilişkinize sıcak bakacaklar mı?Ailem karşı cocuklar var ya açma diyolar
Bende var demedim iliski yasayacak cesarete sahip olmayın daha boşanacak cesaretiniz yokken dedim.İlişkim yok hanfendi sizlere soruyorum sadece benden hoslanan benimde beğendiğim biri var okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?