Boşanmadan ilişki

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
eşimle ayrıyız bi süredir ve resmen boşanma olmadı henüz bu durumda başka biriyle flört etmem sizce doğru mu yanlışmı olur
Ben ne yapmalıyım kimi konustuklarım sen sadece kagıt uzeride olsa evlisin diyor kimileride kagıt uzerinde kalmıs resmi nikah var sadece aranızda bir anlamı yok diyor sizce hangisi doğru?

Ama şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden

Dava acacak cesarete sahip degilseniz bosanmadan iliski yasayacak cesarete de sahip olmayıverin.2 cocugunuz var ortaya çıkarsa iliskiniz velayeti baba alabilir muhtemelen.Derdiniz olursa eger aklınızda olsun

Dava acacak cesarete sahip degilseniz bosanmadan iliski yasayacak cesarete de sahip olmayıverin.2 cocugunuz var ortaya çıkarsa iliskiniz velayeti baba alabilir muhtemelen.Derdiniz olursa eger aklınızda olsun
İlişkim yok hanfendi sizlere soruyorum sadece benden hoslanan benimde beğendiğim biri var okadar

Ailem karşı cocuklar var ya açma diyolar
Peki evlilik dışı ilişkinize sıcak bakacaklar mı?
Öğrenildiğinde çocuklarınız ile ilişkiniz de yıpranır
Eşinizle tekrar konuşun dava işini
Bana Normal gelmiyor çocuklu ve evli bir kadının boşanmadan ilişki yaşaması

Daha boşanmadan sevgili düşünüyorsun sevgili olmadan cinsellik düşünüyorsun. Hayatta hep böylemisiniz gerçeklerle hayaller arasi epey uzak. Adim adim ve gerçekçi ilerleyin. Resmi olarak evli olduğunuz için bu aldatmaya girer. Evlilik öncesi cinsellik de sizin tercihiniz sonra beni kullandi benden yararlandı vs deneyeceksen sen bilirsin

İlişkim yok hanfendi sizlere soruyorum sadece benden hoslanan benimde beğendiğim biri var okadar
Bende var demedim iliski yasayacak cesarete sahip olmayın daha boşanacak cesaretiniz yokken dedim.

Ayrıca cinsellige kadar düşünüyosunuz ilişkiniz olmadan bu ortaya çıkarsa diye uyardım sizi.Takdir sizin

O yillarca bosamazsa karar verildigi halde sen neden dava acmiycaksin madem? Bir an once bosan bence kafana gore takilirsin

2 çocuktan dolayı boşanmaya cesaretiniz yok ama 2 çocuğa rağmen yeni bir ilişkiye hem de hala evliyken cesaretiniz var.
Hala o adamın karısısınız ve onun soyadını taşıyorsunuz.
İlla bir ilişkim olsun diyorsanız siz boşanma davasını açın.
Eşinizden ayrılır ayrılmaz da rahat rahat istediğinizi yaparsınız !!!!!

Boşanmadan böyle bir şey düşünürseniz ve eşinizde ogrenirse her turlu yaptırımı yapar çocuklarınızdan da olursunuz..
Bir önce açın davanızı zaten dava en az 2 ay sonra görülür bir de şu an adli tatil ve KHK da var, süre uzar durur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…