Boşanmadan ilişki

Boşanmaya dava açmaya cesaretin yok ama hala resmi evliyken bir başka sevgili yapıp cinsellik yaşamaya cesaretin var öyle mi?

Bence baya cesur yüreksin sen

Ne biçim sorular bunlar

Evli olduğun kişiye boşanma davası açacak cesaretin yok ama kağıt üzerinde evliyken başkasıyla seks yapacak özgüven gani gani var. Bi tutarsızlık var sende çözemedim..

Hayat senin istediğini yap. Aldığın kararlar senin kararların olsun tanımadığın insanların değil.

Dava açacak cesarete sahip değilsiniz ama kağıt üzerinde de olsa başkası ile evliyken flört etmeye cesaretiniz var...
Peki.

Evet dava acmıyorum cunku yıllarım emeğim var evliliğimde ustelik ailem istemiyor dava açmamı
Ama bende sevmek sevilmek istiyorum artık nekadardır yalnızım benimde hakkım değilmi üstelik eşim resmen evli olduğunu umursamadan dilediğiyle beraber olurken benim hiçkimseyle olmamam adaletmi

Evet dava acmıyorum cunku yıllarım emeğim var evliliğimde ustelik ailem istemiyor dava açmamı
Ama bende sevmek sevilmek istiyorum artık nekadardır yalnızım benimde hakkım değilmi

Siz evli ve iki çocuk annesi bir kadınsınız.
Kimsenin size ilan-ı aşk etmeye cüret edememesi gerekir.
Bunu da sağlamak sizin üstünüze düşer.

Sevmek-sevilmek hakkınız, haklısınız.
Hakkınız olanı istiyorsanız yapacağınız şey çok basit...
Açın davanızı.
Yıllarım emeğim nedir Allah aşkına?
Boşanmayın ne yapacaksınız? Emekleriniz ziyan olmasın diye bir yandan kocanızı bir yandan sevgilinizi mi idare edeceksiniz?

Sizin evlilik sadece kagit uzerinde devam değil sanki kafalarda karışık. Boşanma karşı tarafın insiyatifine bırakılır mi. Ailen karşıdır hem çocuk var hem kafa karisikliginizi görüyor demek ki. Yada evliliğin kurtarılabilir bir yanı olduğunu düşünüyorlardır. Senin kafanda kesin bitiyse bunu zamanla ailen de kabullenir.kesin boşanmak istiyorsan biraz daha kendini dinle ölç tart tamam bitsin bu diyorsan git davanı aç. Bu süre de BEKLE. Ha diyelim ki boşandın bence cinsellik yaşama ben olsam yaşamazdım. Bu benim fikrim.

Onla bi bağımız yok resmen evliyiz okadar birbirimizden hiç haberimiz yok

Sorduğunuz soruların cevabını kendinizde gayet iyi biliyorsunuz aslında.Hayat sizin hayatınız,buna karar verecek olanda sizsiniz.Burda kimse buna doğru demez.

Bosanıp bosanmaktan pişman olmaktan korkuyorum belkide tabi cocuklarım ailemin birleşmemizi istemesi de etkiliyo

Onla bi bağımız yok resmen evliyiz okadar birbirimizden hiç haberimiz yok

Evliliğiniz için boşa gidecek emek kısmını Acar mısınız biraz?
Ne gibi emekleriniz var mesela?
Bir de çocuklarım için demişsiniz. Hangi çocuk annesi-babasının evli ve birbirlerinden habersiz olmasının evlilik olduğunu düşünür?
Ve de hangi çocuk annesi babasının soyadını taşırken biri ile birlikte olsun ister?

Bende kadınım duygularım var hoslandım birinden işte o da benden hoşlanıyo ama başlayamıyorum başlasam cinsellik te gelcek peşinden bunu da k ndime yakıştıramıyorum ama sevmek sevilmek istiyorum yalnızlıktan bıktım

Uzun yıllar emek verdim evlilik bitmesin diye çabaladım çok şeylere gogus gerdim. Boşanırsak bir daha birleşmemiz ümidi kalmıcak hiç çocukların

Bosanıp bosanmaktan pişman olmaktan korkuyorum belkide tabi cocuklarım ailemin birleşmemizi istemesi de etkiliyo
İşte demek istediğim bu kafan karışık. Evden ayrılma sebebiniz ne yani siz hangi sebepten ötürü boşanacaksınız. Pişman olmamak için boşanma nedenini iyice gözden geçirin. 6 ay geç olsun birşey olmaz tekrar evlenmekten iyidir bence. Ha birde şu var boşanmadan birşeyler yaşarsın bu arada herşey yoluna girer eşinle barışırsın sonra diğer adam musallat olur bu sefer kocan seni kesin boşar ve milletin gözünde haksız duruma düşersin. Acele etme. Sevgili cinsellik mahkeme vs kaçmıyor ya. Sen önce evliliğini gözden geçir oluru varmı ona bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…