- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Boşanmaya dava açmaya cesaretin yok ama hala resmi evliyken bir başka sevgili yapıp cinsellik yaşamaya cesaretin var öyle mi?Ama şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden
Ne biçim sorular bunlarAma şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden
Ama şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Evet dava acmıyorum cunku yıllarım emeğim var evliliğimde ustelik ailem istemiyor dava açmamı
Ama bende sevmek sevilmek istiyorum artık nekadardır yalnızım benimde hakkım değilmi
Cesaretim ona da yok sadece duygusuz ot gibi yasamaktan sıkıldımBoşanmaya dava açmaya cesaretin yok ama hala resmi evliyken bir başka sevgili yapıp cinsellik yaşamaya cesaretin var öyle mi?
Bence baya cesur yüreksin sen
Onla bi bağımız yok resmen evliyiz okadar birbirimizden hiç haberimiz yokSiz evli ve iki çocuk annesi bir kadınsınız.
Kimsenin size ilan-ı aşk etmeye cüret edememesi gerekir.
Bunu da sağlamak sizin üstünüze düşer.
Sevmek-sevilmek hakkınız, haklısınız.
Hakkınız olanı istiyorsanız yapacağınız şey çok basit...
Açın davanızı.
Yıllarım emeğim nedir Allah aşkına?
Boşanmayın ne yapacaksınız? Emekleriniz ziyan olmasın diye bir yandan kocanızı bir yandan sevgilinizi mi idare edeceksiniz?
Bosanıp bosanmaktan pişman olmaktan korkuyorum belkide tabi cocuklarım ailemin birleşmemizi istemesi de etkiliyoSizin evlilik sadece kagit uzerinde devam değil sanki kafalarda karışık. Boşanma karşı tarafın insiyatifine bırakılır mi. Ailen karşıdır hem çocuk var hem kafa karisikliginizi görüyor demek ki. Yada evliliğin kurtarılabilir bir yanı olduğunu düşünüyorlardır. Senin kafanda kesin bitiyse bunu zamanla ailen de kabullenir.kesin boşanmak istiyorsan biraz daha kendini dinle ölç tart tamam bitsin bu diyorsan git davanı aç. Bu süre de BEKLE. Ha diyelim ki boşandın bence cinsellik yaşama ben olsam yaşamazdım. Bu benim fikrim.
Duygulu olmak ot gibi yaşamamak için sevişmek gerekmiyorCesaretim ona da yok sadece duygusuz ot gibi yasamaktan sıkıldım
Onla bi bağımız yok resmen evliyiz okadar birbirimizden hiç haberimiz yok
Uzun yıllar emek verdim evlilik bitmesin diye çabaladım çok şeylere gogus gerdim. Boşanırsak bir daha birleşmemiz ümidi kalmıcak hiç çocuklarınEvliliğiniz için boşa gidecek emek kısmını Acar mısınız biraz?
Ne gibi emekleriniz var mesela?
Bir de çocuklarım için demişsiniz. Hangi çocuk annesi-babasının evli ve birbirlerinden habersiz olmasının evlilik olduğunu düşünür?
Ve de hangi çocuk annesi babasının soyadını taşırken biri ile birlikte olsun ister?
Hemen bosan o zaman ne duruyorsunBende kadınım duygularım var hoslandım birinden işte o da benden hoşlanıyo ama başlayamıyorum başlasam cinsellik te gelcek peşinden bunu da k ndime yakıştıramıyorum ama sevmek sevilmek istiyorum yalnızlıktan bıktım
İşte demek istediğim bu kafan karışık. Evden ayrılma sebebiniz ne yani siz hangi sebepten ötürü boşanacaksınız. Pişman olmamak için boşanma nedenini iyice gözden geçirin. 6 ay geç olsun birşey olmaz tekrar evlenmekten iyidir bence. Ha birde şu var boşanmadan birşeyler yaşarsın bu arada herşey yoluna girer eşinle barışırsın sonra diğer adam musallat olur bu sefer kocan seni kesin boşar ve milletin gözünde haksız duruma düşersin. Acele etme. Sevgili cinsellik mahkeme vs kaçmıyor ya. Sen önce evliliğini gözden geçir oluru varmı ona bakBosanıp bosanmaktan pişman olmaktan korkuyorum belkide tabi cocuklarım ailemin birleşmemizi istemesi de etkiliyo
Boşanamıyorum işte yapamıyorumHemen bosan o zaman ne duruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?