- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ya iyi de siz başkasından hoşlanıyorsunuz?Uzun yıllar emek verdim evlilik bitmesin diye çabaladım çok şeylere gogus gerdim. Boşanırsak bir daha birleşmemiz ümidi kalmıcak hiç çocukların
Oluru da yok ki bosanamıyorum ama güven sıfırİşte demek istediğim bu kafan karışık. Evden ayrılma sebebiniz ne yani siz hangi sebepten ötürü boşanacaksınız. Pişman olmamak için boşanma nedenini iyice gözden geçirin. 6 ay geç olsun birşey olmaz tekrar evlenmekten iyidir bence. Ha birde şu var boşanmadan birşeyler yaşarsın bu arada herşey yoluna girer eşinle barışırsın sonra diğer adam musallat olur bu sefer kocan seni kesin boşar ve milletin gözünde haksız duruma düşersin. Acele etme. Sevgili cinsellik mahkeme vs kaçmıyor ya. Sen önce evliliğini gözden geçir oluru varmı ona bak
O benle evlenmek istiyo anlaşırsak herşey yolunda giderse.Ya iyi de siz başkasından hoşlanıyorsunuz?
Eşiniz gönlünüzcde değil.
Evliliğiniz devam etse siz nasıl bu adamla aynı yatağa gireceksiniz?
sizden hoşlandığını söyleyen beyefendi acaba iki çocuklu ve boşanmış olduğunuzda da hoşlanacak mı?
Yoksa nasıl olsa evli, benden beklentisi olamaz, bir şey olsa rahatlıkla tehdit edebilirim diye mi düşünüyor?
Azıcık akıl fikir.
Kendinizi savunmasız ve kullanılmaya hazır bırakmayın.
Her şeyi usulünce yaşayın.
yalnız hissediyorum çok yalnız duygusal olarakBaştan sona yanlış
Daha boşanma olmamış nasıl cesaret ediyorsunuz yeni bir adamla olmaya?
Bosanamiyorum diyorsan senin bosanmak icin yeterli sebeplerin yok..Boşanamıyorum işte yapamıyorum
O benle evlenmek istiyo evlenmeden cinsellik şart ı koşmuyo çocuklarımıda kabullenmeye razı
Eşimle birleşme umudum yok ama boşanmak son nokta tek nokta o kaldı o da giderse hiçbirşey yokKendinizle çelişiyorsunuz bir taraftan başkasıyla bir ilişki istiyorsunuz öbür taraftan hala eşinizle birleşme ümidinden.
Mal varlığı yokki yani sendeE madem öyle boşanın işte.
Ben her şey kitabına uygun olsun istiyorum.
Şu an seninle görüştüğüm ortaya çıkarsa çocuklarımı alırlar benden, ömür boyu mutsuz olurum.
Ara verelim diyin.
Boşanın sonra gidin evlenin.
Ama ben şuraya yazayım yine, o adam sizinle nasıl olsa evlisiniz diye birlikte...
ayrıca çocuklarınızı düşünüyorsanız nasıl velayeti riske atacak davranışlarda bulunursunuz?!
Son olarak, şu an evli kalmaya devam ettiğiniz adamın mal varlığı ile mi alakalı evlilik sürdürmeniz?
Yok artık o mu gerçektenHatice hanım napıyorsunuz??
Mal varlığı yokki yani sende
bu nasıl saçma soru ya. yetişkin bi bireysizniz sevişecekseniz de kendinize sevişmeyecekseniz de. sorumluluk sizin.Ama şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden
Şuan evlenmeye hazır değil ilerde bi ilişkiye başalamadık ilişki düzgün giderse istiyo evlenmekE daha ne?
Mal varlığı Yok, adamdan haberin Yok,
Başka birini hayatına almışsın,iddiana göre adam seninle evlenmeye hazır ama çocuklarının velayetini tehlikeye atıyorsun, daha önemlisi kendine olan saygını yitiriyorsun, hala boşanmam diyorsun.
Ne yapmayı hayal ediyorsun peki?
Cidden üçüz bebekleri olan hatice misin konu sahibiŞuan evlenmeye hazır değil ilerde bi ilişkiye başalamadık ilişki düzgün giderse istiyo evlenmek
Şuan evlenmeye hazır değil ilerde bi ilişkiye başalamadık ilişki düzgün giderse istiyo evlenmek
Nesi garip oyle konustuk konusmaktamı yasakCidden üçüz bebekleri olan hatice misin konu sahibi
Sen zaten adamla konuşup her ayrıntıyı halletmissin geriye bi boşanma kalmış
Çok ilginç ilişkiler çok garip hayatlar ya
Bence sizin kafanız fazlasıyla karışmış.Ne istediğinizi kendiniz bile bilmiyorsunuz.Boşanmayım hep birleşme umudum kalsın,diğer taraftan seviyim sevileyim kadın olduğumu hissedeyim.İlla bir erkeğe mi ihtiyacınız var mutlu olmak için.Önce bir kendinizi bulun,gerisi kolay.Eşimle birleşme umudum yok ama boşanmak son nokta tek nokta o kaldı o da giderse hiçbirşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?