Boşanmadan ilişki

Uzun yıllar emek verdim evlilik bitmesin diye çabaladım çok şeylere gogus gerdim. Boşanırsak bir daha birleşmemiz ümidi kalmıcak hiç çocukların
Ya iyi de siz başkasından hoşlanıyorsunuz?
Eşiniz gönlünüzcde değil.
Evliliğiniz devam etse siz nasıl bu adamla aynı yatağa gireceksiniz?

sizden hoşlandığını söyleyen beyefendi acaba iki çocuklu ve boşanmış olduğunuzda da hoşlanacak mı?
Yoksa nasıl olsa evli, benden beklentisi olamaz, bir şey olsa rahatlıkla tehdit edebilirim diye mi düşünüyor?

Azıcık akıl fikir.
Kendinizi savunmasız ve kullanılmaya hazır bırakmayın.
Her şeyi usulünce yaşayın.

Oluru da yok ki bosanamıyorum ama güven sıfır

O benle evlenmek istiyo anlaşırsak herşey yolunda giderse.
evlenmeden cinsellik şart ı koşmuyo çocuklarımıda kabullenmeye razı

O benle evlenmek istiyo evlenmeden cinsellik şart ı koşmuyo çocuklarımıda kabullenmeye razı

E madem öyle boşanın işte.
Ben her şey kitabına uygun olsun istiyorum.
Şu an seninle görüştüğüm ortaya çıkarsa çocuklarımı alırlar benden, ömür boyu mutsuz olurum.
Ara verelim diyin.
Boşanın sonra gidin evlenin.

Ama ben şuraya yazayım yine, o adam sizinle nasıl olsa evlisiniz diye birlikte...
ayrıca çocuklarınızı düşünüyorsanız nasıl velayeti riske atacak davranışlarda bulunursunuz?!

Son olarak, şu an evli kalmaya devam ettiğiniz adamın mal varlığı ile mi alakalı evlilik sürdürmeniz?

Mal varlığı yokki yani sende

Mal varlığı yokki yani sende

E daha ne?
Mal varlığı Yok, adamdan haberin Yok,
Başka birini hayatına almışsın,iddiana göre adam seninle evlenmeye hazır ama çocuklarının velayetini tehlikeye atıyorsun, daha önemlisi kendine olan saygını yitiriyorsun, hala boşanmam diyorsun.
Ne yapmayı hayal ediyorsun peki?

bu nasıl saçma soru ya. yetişkin bi bireysizniz sevişecekseniz de kendinize sevişmeyecekseniz de. sorumluluk sizin.
ayrıca cesarete sahip değilim nedir kızgın demir üzerinde yürünmüyor benim bildiğim boşanırken. dilekçe avukat vs bu yani. neye cesaret yok? bu ne rahatlık yahu. boşanma davası açmış olsanız bile henüz resmi evliyken flört olmaması gerekir bence. sizde dava bile yok gelmiş cinsellik düşünüyorsunuz. adam aldatıyor beni dese yeri olur kanun önünde.

Şuan evlenmeye hazır değil ilerde bi ilişkiye başalamadık ilişki düzgün giderse istiyo evlenmek

Şuan evlenmeye hazır değil ilerde bi ilişkiye başalamadık ilişki düzgün giderse istiyo evlenmek
Cidden üçüz bebekleri olan hatice misin konu sahibi

Sen zaten adamla konuşup her ayrıntıyı halletmissin geriye bi boşanma kalmış

Çok ilginç ilişkiler çok garip hayatlar ya

Ok. Geri kalan nedenler boşanmanız için yeterli zaten.
Biriyle nikahla olmadan yaşayabilirsiniz merak etmeyin.

Ki hala söylüyorum o adam sizinle evlenmez zaten.
Hatta boşanın arkasına bakmadan kaçar.

Kimse salak değil
Nikahlı kocasını aldatan, çocuklarının velayetini bile umursamayan kadını kimse karım diye koluna takmaz.

Eşimle birleşme umudum yok ama boşanmak son nokta tek nokta o kaldı o da giderse hiçbirşey yok
Bence sizin kafanız fazlasıyla karışmış.Ne istediğinizi kendiniz bile bilmiyorsunuz.Boşanmayım hep birleşme umudum kalsın,diğer taraftan seviyim sevileyim kadın olduğumu hissedeyim.İlla bir erkeğe mi ihtiyacınız var mutlu olmak için.Önce bir kendinizi bulun,gerisi kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…