Boşanmadan vazgeçip geri döndüğü için pişman olan var mi?

mutsuzkararsiz

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
27
8
16
47
Hanimlar su an bir aydır ayrı yaşıyorum esimle ama barışma yolundayiz benim cabalarimla boşanmanın eşiğinden dönüp pişman olan var mi? Sizce devam etmeli miyim evliliğe yoksa bitmeli mi? Düzelir mi zamanla herşey sizce

Eski konularını okudum.. Ben olsam böyle bi adama geri dönmezdim.. Üstelik sana bunları bile bile yaşatmış.. Ben ilk eşimle boşandıktan sonra tekrar birlikte yaşama kararı almıştım. 5 ay sürdü bu durum. Anladımki denenmişin denemesi olmuyormuş.. Eskisinden daha kötüydü hatta.. Eşin seni seviyor olsaydı annesiyle karısının ayrımı yapabilir ve net olurdu.. Devam etsende farklı şeyler yaşamayacağını düşünüyorum.. Karar senin tabiki..

Insanlar degismezler sadece g.. sıkısınca degismis bambaska biri olmus ayagina yatarlar ama kisa surede gercek benlikleri aciga cikar ama sonucta ben ustume duseni yaptim denedim demek icin ver bi sans daha..izle ve gozlemle belki farkli olur sonucta evlisin olmazsa yine olmaz en azindan ilerde ben sans verseydim keske demezsin

Insanlar degismezler sadece g.. sıkısınca degismis bambaska biri olmus ayagina yatarlar ama kisa surede gercek benlikleri aciga cikar ama sonucta ben ustume duseni yaptim denedim demek icin ver bi sans daha..izle ve gozlemle belki farkli olur sonucta evlisin olmazsa yine olmaz en azindan ilerde ben sans verseydim keske demezsin
Evet haklisiniz insanlar degismez sadece kaybediceklerini anladiklari zamn ben degistim derler oysa insan yedisinde neyse yetmisinde de odur bi insan asla degismez

Hanimlar su an bir aydır ayrı yaşıyorum esimle ama barışma yolundayiz benim cabalarimla boşanmanın eşiğinden dönüp pişman olan var mi? Sizce devam etmeli miyim evliliğe yoksa bitmeli mi? Düzelir mi zamanla herşey sizce
Bosanmanin esiginden donmus biri olarak size su kadarini soyleyim insanlar hic degismez hep aynidrlar aslinda biz gormek istedigimz gibi goruruz ben denedim bosanmadim ama degisende hic bisey olmadi yine ayni davranislar yine ayni sozler o yuzden size iyi dusunun derim

Ne yaptın konu sahibi.. Eşin düzeldi mi yoksa bi oyun muymuş bunlar.. Çünkü o kaynana size çok çektirecek..

Back
X