Senin anlamadigin nokta BEN DE AMCAM CAT KAPI GELDIGI ICIN EVE ALMAK ISTEMEDIM. Esimle ORTA YOLU disarida agirlayarak bulduk. Hani ciftler konusarak ortak yolu bulur ya, belki bilmiyorsundur. Ayrica kaynim da bende 1 defa kaldi ve beni davranislari rahatsiz ettigi icin bir dahakine kalamiyor. Esim bana bile sormadan otel ayarliyor. Cunku birbirinin sinirlarina saygi duyan ciftler boyle yapar. Kavgayla, kusmeyle, restlesmeye evlilik yurumez. Evliligin yurumuyor da gordugun gibi.
Hem teyzeni esin kabul etmediginde sen bosasaydin bana dedigin gibi? Aldatildiginda bosamadigin adami o zaman da bosayamazsin tabii ki. Kendin yapamayacagin seyleri baskalarina tavsiye olarak verme tatli kiz
Demek ki senin icin teyzenin eve yayilip ona hizmet etmen kocanin sosyal medyada ucan kusa yurumesinden daha onemli bir kirmizi cizgi. Ilginc. Mutluluklar o zaman ne diyeyim
Ha 8 senedir gorusmedigim, dugunume bile gelmeyen amcam evime yayilamadi diye niye kocama kuseyim ya ? Esimin tek bir sac teline kurban olsun amca, o da kimmis esimin yaninda

Oh cok da iyi yaptik, evliligimize mutlu mesut devam ediyoruz, amcama da kim yani