• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmadımm..

Kızlar ben buradaki kadınların bana olan linçleri yüzünden “boşandım”dedim buradaki herkese böyle yazdım.. ama ben boşanamadım aslında babamın evine bile gitmedim 😔 kocam kişisi en son bi kıza yazmıştı sosyal medyadan kızda bana söylemişti.. bu da evliyken oldu.. itiraf etmek istedim, kusura bakmayın beni linçlemeyin diyeceğim ama biliyorum ki linçlenicem. Sen boşanmazsın diyenlere de sözüm inanın ki hiç kolay değilll babam hasta inanın ki bundan korkuyorum çok korkuyorum onları üzmekten. En değerlim her şeylerim annem ve babam onlara bi şey olacak diye korkuyorum
Hı hı aynen kanka baban hasta. Bi senin baban hasta zaten bizimkiler hep daş gibi. Hey Allah'ım. Bari adamcağızı korkaklığına bahane etme ayıp.

Hiç ihtimal verip inanmamıştım zaten.
Kendi güçsüzlüğünüzü ana babaya yıkmayın.
Asıl gerçek anne baba evladının mutluluğuyla mutlu olur ve böyle şeylerin saklanması üzer neler çekmiş diye.
Ama siz tanımadığınız insanlara bile yalan söylüyorsunuz bu çok kötü.

50 yaşında 2 sene önce kalp krizi geçirip by-pass ameliyatı oldu. Kalp kapakçığı da değişti. 2 ameliyat birden oldu. Malulen emekli oldu ve ilaç kullanıyor hep artık. Babannem de hasta şu an yaşlandı artık o da çocuk gibi çok nazlı oldu. Amcam gencecik 38 yaşında kanserden vefat etti. Babam tek evladı olarak kaldı babannemin o yüzden yarım haliyle babam koşturuyor her şeyine babannemin. Geçenlerde babanneme sinirlenmiş göğsü sıkıştı mesela.. çok korkmustum
O zaman sen baban 30 sene daha yaşasa boyle cekicen bu adami. Cogzel tespihler var sabir taslari var. Onlardan al o zaman ne diyim

Kızlar ben buradaki kadınların bana olan linçleri yüzünden “boşandım”dedim buradaki herkese böyle yazdım.. ama ben boşanamadım aslında babamın evine bile gitmedim 😔 kocam kişisi en son bi kıza yazmıştı sosyal medyadan kızda bana söylemişti.. bu da evliyken oldu.. itiraf etmek istedim, kusura bakmayın beni linçlemeyin diyeceğim ama biliyorum ki linçlenicem. Sen boşanmazsın diyenlere de sözüm inanın ki hiç kolay değilll babam hasta inanın ki bundan korkuyorum çok korkuyorum onları üzmekten. En değerlim her şeylerim annem ve babam onlara bi şey olacak diye korkuyorum

Sen babanın arkasına saklanıyorsun.
Kendini kandırmaya devam et.

Hayır gerçekten çok iyi ailem var. Ama babam ister istemez kızım çok şey yaşamış diye kendi kendini yer üzülür. Bundan korkuyorum . Benimkisi bahane değil neden buna hiçbir zaman inanmıyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Annemde babamda bu yaşadıklarımın hiçbirini bilmiyor zaten. Mutluymus gibi davranıyorum onlara
Birgün üzülür iki gün üzülür, sonrasında kızım kurtuldu diye sevinir çok iyi bir aile.
Ayrıca benim 42 yaşında abim kalp krizi geçirdi geçen yıl, ameliyat oldu iki defa. Ama hayati her haliyle yaşıyor. Streste oluyor, biraz stres olunce ölüp gitmiyor bu insanlar.
Bir tek senin baban kalp hastası değil yani.
Senin cesaretin yok ve babanı bahane ediyorsun. Çocuğun olsa onu bahane edecektin.
Neyse böyle yaşamaya devam et ne diyelim.

Her şeyi yutacak mideye sahip olmadım hiçbir zaman. Tiksinerek yatağa giriyorum onunla çoğunlukla kaçıyorum hatta. Kendimi bu evliliğe mecbur hissediyorum . Ailem için bu da. Artık daha çok onu yoksayarak yaşıyorum aynı ev içinde.
Bosananlar cunku hep duşuncesiz..en düsünceli sensin....kendi yalanina kilif uyduranda ne bileyim..senin kendine saygin yok ki..kocanin niye olsunnn, bizim niye olsun, elalemin niye olsun..... batakliginda bogulacaksin.biz vah vah der geceriz, oksijensizligi sen yasayacaksin..kisacasi bize ne;)

Bosananlar cunku hep duşuncesiz..en düsünceli sensin....kendi yalanina kilif uyduranda ne bileyim..senin kendine saygin yok ki..kocanin niye olsunnn, bizim niye olsun, elalemin niye olsun..... batakliginda bogulacaksin.biz vah vah der geceriz, oksijensizligi sen yasayacaksin..kisacasi bize ne:KK66:
Ay harbiden bize ne yani. Sayfayi gectigim an bitiyo benim kafamda ama o hayati kendi omrunun sonuna kadar yasiycak. Biz diycegimizi dedik.

Her şeyi yutacak mideye sahip olmadım hiçbir zaman. Tiksinerek yatağa giriyorum onunla çoğunlukla kaçıyorum hatta. Kendimi bu evliliğe mecbur hissediyorum . Ailem için bu da. Artık daha çok onu yoksayarak yaşıyorum aynı ev içinde.
kusura bakmayın ama en basında kendinize saygınızdan bunu yapmamanız gerekır. her kim için olursa olsun önce kendinizi düşünmelisiniz sonra başkalarını. Kendi günahınıza girip belkide yasabilecek mutlu anlarınızdan çaldığınızı fark etmiyor musunuz. lütfen rica ediyorum eğer kafanızda evlılık btmışse devam ettırıp herkese ama özellikle başta kendinize yazık etmeyın. kimi insan mutluluğu kendıne layık görmez kaosa devam etmek hosuna gider. davranışlarınız bunun sinyallerını verıyor. eşiniz siizi aldatıyorsa ve bu sizi yıpratıryorsa boşanırsınız eğer boşanmayıp evlılğe devam edecek kendınızce sebepler bulup buna ıkna olmuşsanız kusura bakmayın kendı yaşamınızdan önce sız vazgecıyorsunuz. umarım kısa sürede psikolojinızı toparlayıp doğru kararlar verebılırısnız

Gayet herşeyi yutuyorsunuz. Hata bunu bile bile , seve seve yapıyorsunuz. Tiksinen insan arkasında ailesi varsa bir dk durduramaz boşar. aklımızla dalga geçmeyin lütfen.

Aferim böyle devam et, kendi düşen ağlamaz. Çilene sıkı sarıl ki senden başka kimse üzülmesin. Linçleyeceksiniz biliyorum diyorsun da başka ne yapabiliriz, ah canım aferim çok kutsal bir şey yapıyorsun mu diyelim.

Sana kolay gelsin

Tutamadığım için nefret ediyorum zaten ondan. Ayrıca bu evlilikten mutlu olsam neden buraya yazayım? Kendimi kötü hissediyorum iyi değilim demek ki yazıyorum fikir alıyorum. Yapmayın biraz gerçekçi olun
Neyin fikrini alıyorsun kardeşim suratına tükürür k.çına tekmeyi koyarız böylesinin işte yapsana?
Ana babamda kurtulduğum için şükretmek yerine ayılıp bayılacaksa kendileri bilir der geçerim.

Hadi tamam korktun falan bosanmadin peki bu adamla hala cinsellik yasiyomusun?
Yahuuuu ne sanıyorsun tabiki de. Tiksinerek yatıyorum diyor. Eminim tiksinerektir yani. Ben kocamdan tiksinsem bırak bana dokunmasını aynı ortamda durmak istemem ya

Babam şeker hastası kalp var tansiyon var eşim aldatsa babamın kalbine ineceği her türlü hastalık mevcut ama babam ölecek sanrisi yüzünden ben her gün ölemem insan gibi alirim karşıma baba anne sizi çok seviyorum benim mutluluğumu en çok siz istersiniz ama şeref yoksunu damadınız beni aldattı aynı yatağa girmeye bile tahammülüm yok üzülmeyin ben böyle haysiyetsizden ayrılacağım için çok mutluyum derim ve mesele kapanır..bahane isteyene bollll boll.....

Son günlerde moda oldu: 20 yaşında kötü evlilikte çocuk doğurur doktor çocuğun olmayacak dedi o yüzden doğurdum der. Boşanmak istemez boşanırsam anam babam hasta ölür, ölecek der. Gerçekten bunları söylerken karşıdaki insanları ne yerine koyuyorlar acaba
Hepsinin 3 aylik omru kalmis🤣

Back
X