Neden sayısal verilerle sıkıntınız var dedim onu da açıklayayım.Şuradaki 100 mesajın toplasan beşi sana hak vermiştir.Buna birçok diyorsun.İkinci olarak burada boşan dediğimiz 100 konu varsa yine 5i hatta o kadarı bile değil incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerdendir senin tabirinle.Düşüncelerimi de, ne demek istediğimi de anlayan birçok üye çıktı. Demek ki ben üslubuma değil de sizler algılarınıza dikkat etmelidiniz.
Eee kapasite bu kadar , dusunce bu kadar , ne yazdiginin , lafinin nerelere gittiginin , buradaki yuzlerce , binlerce kadini nasil incittiginin farkinda bile olamayacak kadar kör ise bir insan beddua da eder , ahmak da der , kufur de der , allah bilir cocugum olacak yastadir bir deCiddi manada şoke oldum.. Insan nasil oyle bi cumle kurabilir ya..
Gerci KK'da bu tip uyelerin klasiğidir; beddua seansı da başladı, sonrasi cogumuzun gri oluşu ve kapanış..
Bak şimdi ben seni ciddiye alarak açıklama yapıyorum.. ben ufak şeylerden dolayı kimseye boşanın demeyin diyorum. Sonra o insan o an sözlerinize muhtaçsa sözlerinizin tesiri altında kalabilir diyorum.Yok ciddi yazismayalim , ben cunku sizinle ciddi olarak yuz yuze gorusecegim zaten mahkemede
Siz buraya gelip insanlara ahmak diyemezsiniz , beddua edemezsiniz , yeni uyesiniz hicbirimizi tanimiyorsunuz , hayat hikayelerimizi bilmiyorsunuz hele hele cocuklarimiza annelik yapamadigimizi soylemeye hic hem de hic hakkiniz yok , bu ne sizin ne de baskasinin haddi degildir
Ayrica bu forumda bu tarz konu da acamazsiniz cunku YASAK
ZatenMune geldiginde hatirlatir size forum kurallarini
Ciddi manada şoke oldum.. Insan nasil oyle bi cumle kurabilir ya..
Gerci KK'da bu tip uyelerin klasiğidir; beddua seansı da başladı, sonrasi cogumuzun gri oluşu ve kapanış..
Kocan yok diye kıskandın demek hee !Evet kocalarımız suratımıza tukurse allaha şükür diyip susalım .
Mazaallah koca bulmak kolay mi !
Bende... Ama gülmektenKatılıyorum..
yok konu sahibi kocişi olmadan hayatta kalamaz.başına ne gelirse gelsin kocişsiz yaşayamaz , hayatını bir erkeğe bağlamak zorunda çünkü.birini boşayınca başkasıyla evlenmek zorunda olduğunu falan düşünüyor zaten.ne beklersin ki bu kafa yapısından zatenValla siz o kadar cok bosanan kadinlari kendi çapınızda ayarlamışsınız ki; bence akıbetinizden korkun.. Dilerim evliliginiz kurtarilamayacak noktaya gelmez ve "insanlar hakliymis, caresiz kalmislar demek" demek zorunda kalmazsiniz..
Ayrica Allah'tan utanmadiniz mi şu bedduayı ederken? Sizin vicdanınız adina ben utandim burda.. Yazik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?