Boşanmak bu kadar kolay mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de adamlar kadınları dövüyor sövüyor aldatıyor , ailelerine ezdiriyor yerden yere vuruyor. Ne diyelim o senin erindir gönlünü hoş tut, kocanı eve bağlayamıyorsun suç sende otur kadınlık yap mı diyelim ?

Herhangi bi sey ifade etmenizi istemedik ki? Siz kendinize bunu niye vazife bildiniz, onu anlamadik bi kere.. Bir de, yine millete ayar vermeye çalışırken, siz okudugunuzu anliyor musunuz cidden?
Sen istesen ne olur istemesen ne olur. Ayrıca sen kimsin ki senin isteyip istemediğini düşüneyim?

Y
Sen soru sorduğumdaki detaydan bunu mu anladın?

Neyi sezdiğinizi önemseyeceğimi sanmıyorsunuz sanırım?

Konu sahibi haklı aslında. Şiddet, aldatma gibi ciddi sebepler hariç her şeye boşan diyen kadınlar cidden var bu sitede.
İşte demek istediğim bu. Yoksa karısını darp edeni tebrik edecek halimiz yok sanırım değil mi? Hakikaten artık böyle algılayanların beyinlerinden şüphe ediyorum.

Kimseyle didişmiyorum, sadece bir kadının nasıl şiddeti savunabileceğini düşündüklerine anlam veremiyorum. Çok tuhaf geldi algıları.

Ahhaaa beyin error verdi , ben onu baskasina sordum
Bu superdi ya , okuma yazma biliyor musunuz?
Yoksa esiniz mi yaziyor , hani erkek ya forum kurallarina bilmiyordur , alintiladigim mesaja bakin sonra yazin
Cok komik olmus
Ciddiye almadığıma göre okumama gerek yok. İyi geceler...

O kadar çok boşanmayı savunmuşsunuz ki, inşaallah boşanırsınız çocuklarınızı tek başına büyütürsünüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…