- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
Sen istesen ne olur istemesen ne olur. Ayrıca sen kimsin ki senin isteyip istemediğini düşüneyim?Herhangi bi sey ifade etmenizi istemedik ki? Siz kendinize bunu niye vazife bildiniz, onu anlamadik bi kere.. Bir de, yine millete ayar vermeye çalışırken, siz okudugunuzu anliyor musunuz cidden?
Yİyi de adamlar kadınları dövüyor sövüyor aldatıyor , ailelerine erdiriyor yerden yere vuruyor. Ne diyelim o senin erindir gönlünü hoş tut, kocanı eve bağlayamıyorsun suç sende otur kadınlık yap mı diyelim ?
Sen soru sorduğumdaki detaydan bunu mu anladın?İyi de adamlar kadınları dövüyor sövüyor aldatıyor , ailelerine erdiriyor yerden yere vuruyor. Ne diyelim o senin erindir gönlünü hoş tut, kocanı eve bağlayamıyorsun suç sende otur kadınlık yap mı diyelim ?
Neyi sezdiğinizi önemseyeceğimi sanmıyorsunuz sanırım?Milana22
Gercekten, "evlilik yikilmasin, aile cok onemli" dusuncesinden ziyade, "ben bosanamazdim, hayatta tek başarım (!) da evlilik, güçlü ve dik durabilen kadinlara saldırarak egomu tatmin, kendimi ikna edeyim" alt metni seziyorum artik, diger yorumlara da bakarak..
İşte algılayamıyorlar.Herkes yazmışki şiddet varsa aldatma varsa tabi boşanacak. Evet bencede. Ama kusura bakmayın da bu sebepler dışında en küçğk şeylerde bile millete boşannn diye yorum atanlar var benim laflarım onlara.
Az onceSen istesen ne olur istemesen ne olur. Ayrıca sen kimsin ki senin isteyip istemediğini düşüneyim?
Benide mahkemeye verirmisinmerak ediyorumda burdan bi kac kisiyi sizde dahil. Canli canli gormek istiyorum
İşte demek istediğim bu. Yoksa karısını darp edeni tebrik edecek halimiz yok sanırım değil mi? Hakikaten artık böyle algılayanların beyinlerinden şüphe ediyorum.Konu sahibi haklı aslında. Şiddet, aldatma gibi ciddi sebepler hariç her şeye boşan diyen kadınlar cidden var bu sitede.
Kişiye göre muamele.Az onceMilana22 ya "hanımefendi"lik dersi veren bi yorum yazdiniz degil mi? Gercekten sizden el almak lazim bu konuda.. Hayran (!) kaldim zira seviyenize..
Evet bunu anladım. Çünkü buradaki tüm konularda ya şiddet gören ya aldatılan ya kocası kumar oynayan yada eş ailesi tarafından ömrü yenen kadınlar var. Ne diyelim şimdi biz onu soruyorum ?Y
Sen soru sorduğumdaki detaydan bunu mu anladın?
Neyi merak ediyorum, rica ediyorum hadi işine...Tovbe est
Neden merak ediyorsunuz ki?
Ben gidecegim zaten , sizinle de orada yuz yuze gorusecegim , sizi ve esinizi bekliyorumInşaallah sen gidersin mahkemeye.
Herkese "sana ne, size ne" diye saldıracağınıza, "bana ne ki, üstüme ne vazife" demeyi deneyin; işe yarayacaktır..Kişiye göre muamele.
Kimseyle didişmiyorum, sadece bir kadının nasıl şiddeti savunabileceğini düşündüklerine anlam veremiyorum. Çok tuhaf geldi algıları.Bazı üyeler var. Sürekli konu açıp aynı derdi evire çevire anlatıyor. Kimi kocasına kimi kayınvalidesine takık. Anlatıyor da anlatıyor. Bir ton akıl veriliyor, ayna olunuyor yok o mızmızlanmaya devam. Çözümü var aslında derdininin çözümü kendinde de o ısrarla yumuyor gözlerini görmüyor. E boşan o zaman deniyor diyorum ben yani şahsen.
Bana katılmayanlar olabilir ancak ben bdv konularının çoğunlukla öfke anında stresle açıldığını düşünüyorum. Öfke dinince affedici olmayı seçiyor çoğu insan. Yani şöyle buraya gelip bokluyor kocasını ama reelde adam bir aşkım dese eminim birçok kadın karşısında eriyordur kocasının. Anında arım balım peteğim moduna dönülüyor. Bir rüzgardı esti gitti bitti deniliyor.
İç döküyor yani insanlar. Karşılığında da herkes fikrini söylüyor. Boşan diye direten, baskı kuran varsa konu sahibi de bundan rahatsızsa onunda çözümü mevcut, göz ardı et butonu!
Sizinde gözünüze kestirdiğiniz boşan demesinden rahatsız olduğunuz üye varsa göz ardı edin. Böyle konular açıp üyelerle didişmenize gerek kalmaz.
Ahhaaa beyin error verdi , ben onu baskasina sordumNeyi merak ediyorum, rica ediyorum hadi işine...
Kimseye sanane demedim.Herkese "sana ne, size ne" diye saldıracağınıza, "bana ne ki, üstüme ne vazife" demeyi deneyin; işe yarayacaktır..
Iyi kavgalar size..
Ciddiye almadığıma göre okumama gerek yok. İyi geceler...Ahhaaa beyin error verdi , ben onu baskasina sordum
Bu superdi ya , okuma yazma biliyor musunuz?
Yoksa esiniz mi yaziyor , hani erkek ya forum kurallarina bilmiyordur , alintiladigim mesaja bakin sonra yazin
Cok komik olmus
?Sen istesen ne olur istemesen ne olur. Ayrıca sen kimsin ki senin isteyip istemediğini düşüneyim?
O kadar çok boşanmayı savunmuşsunuz ki, inşaallah boşanırsınız çocuklarınızı tek başına büyütürsünüz.hayır birde boşandıktan sonra evlendiğin erkek iyi mi olacak demiş. ille evlenmeli yani. erkeksiz hayat tukaka...
kadının daha kendi ayakları üzerinde durabileceğine inanmayınca böyle oluyor demek.
konu sahibesi sen boşanma. boşanana da karışma .
E okuyup cevap yazmissinizCiddiye almadığıma göre okumama gerek yok. İyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?