Bosanmak cok zor

Peki hiç düşünüyor muydunuz, benim de kurduğum bi ailem olsa sevdiğim sevildiğim bi ilişkim olsa diye.

Elhamdülillah ben de mutlu huzurluyum ama bir yanım da eksik, hem yaşadığım hayal kırıklığının güvensizliğin etkisi hem de zaman zaman (hatta sıkça) gelen yukarıda saydığım hisler.

Ben varım :) iyi ki boşanmışım ve iyi ki şimdiki eşimle evlenmişim...
İyi huylu eş dünyada cenneti yaşatırmış...
Allah yardımcın olsun, zor dönem ama hepsi geçecek sabret
Böyle şeyleri okumak bana çok iyi geliyor, bu tür konuları açanlara niye kızıyolar anlamıyorum.

Mutluluklar dilerim canım darısı başımıza. Bana şu anda kimseye güvenemezmişim gibi geliyor

Sonrasında ne olacağını tabi bilemeyiz ama pozitif olursanız olumlu şeylerle karşılaşırsınız. Bunalıma girmeyin eşiniz çekilir dert değilmiş zaten ondan kurtularak kendinize çok büyük iyilik yapacaksınız şimdilik buna odaklanın. Kendinize biraz zaman verin.

Böyle şeyleri okumak bana çok iyi geliyor, bu tür konuları açanlara niye kızıyolar anlamıyorum.

Mutluluklar dilerim canım darısı başımıza. Bana şu anda kimseye güvenemezmişim gibi geliyor
Allah öyle birini çıkartacak ki karşınıza benim gibi ayaklarınız yerden kesilecek...

Sanirim yeni bosandiniz , ilk birkac ay icimde ofke , eksiklik , hayal kirikligi ve dediginiz gibi aile ozlemi oldu ama sonra oglumla kendime yepyeni bir hayat kurdum ve cok da mutlu oldum o hayatta ,
Acikcasi esim karsima cikana kadar tekrar evlenmeyi de dusunmuyordum ama esim hem ogluma baba oldu hem de bana iyi bir arkadas ve sevgili , o yuzden cok kisa surede kabul ettim evlenmeyi , simdi 6 aylik da bir kizim var , cok sukur mutluyuz
Allah sizin de gonlunuze gore versin

Boşanmak zor değil bi iki resmî evrak işi var işte onlara da adliyede 2 gününü ayırsan yeter.

Zor olan sıyrılmak.

Amin teşekkür ederim, bir yıl oldu ilk zamanlar o öfke, hayal kırıklığı, kırgınlık, eksiklik vs hepsini çok yoğun yaşıyordum şimdi ara ara yokluyorlar, şu ara revaçta olan hislerim güzel bir aile kurmanın özlemi

Allah bağışlasın bebişinizi.

Tesekkur ederim , darisi basiniza
O ara ara yoklamalar da gececek mersk etmeyin , siz hazir olup eskiyi tamamen unuttugunuzda da yeni biri cikacak karsiniza , yeter ki inanin

Tabi var , hemde çok. Üstelik birinciyi unutturacak kadar mutlu oluyorlar.

Yalnız bunun en büyük sebeplerinden biri , birincisini ağzı yandığı için daha akıllı, temkinli yaklastiklarindan dolayıdır.

Bu yüzden sizde çok emin adımlar atın. Insaallah çok mutlu olursunuz.

Iyi geceler
Evliliginde mutsuzsun bosanmak istiyorsun.
Ve sonrasindaki zor sureci tahmin ediyor
Bir umut ariyorsun.bu dusuncelerin inan
Cok dogal ve psikolojinin savunmasi sadece.
Ama herseyi sirali bicimde yapmalisin.once
Mutsuz hayatini sonlandirmali ve zor surecin
Ustesinden gelebilmelisin.
Bunun icin guclu bir irade gerek geriye donmemek uzere adim atmalisin.
Calisan egitimli ve maddi anlamda iyi durumdaysan bu zamani daha kolay atlatirsin.
Ve ruh sagligini geriye kazanman icin bir sureye
Ihtiyacin olacak bunu yasamali ruhunu iyilestirmelisin.
Sonrasinda hayat ne getirir kimi cikarir karsina
Bilemeyiz.sen umudu birakma elinden.
Ben bu yola cikali 3 ayi gecti.
Bu surecte dibini gordum dunyanin kapkaranlikti her yer yanimda bir kizim var sadece ondan guc alip sıkıca sarildim hayata
Ne egitim ne meslek ne calisma gecmisim var.
Yinede korkmadim gucumun son damlasina kadar cabaladim.
Simdi kizimla tatile cikacagim biraz dunyayi sessize alacagim cok iyi gelecek bize insallah
Soruna gelince aklimin kenarindan bile gecmiyor evlilik bana cok uzakta suan.
Hic dusunmuyorum.birinden yeni kurtulmusum.
Keyfime bakacagim evime gelince cayimi keyifle icip kizimla mutlu olacagim.
Hayat erkekten ibaret degil.
Onlarsizda yasanir yasiyorum da mutluyum cok sukur...

Ağlayacak üzelecek bir şey ok. Mis gibiyim valla ohh ne mutlu bana. Örümün 3 yılını çürütmüşüm ona üzülüyorum. Ne diye çekmişim ki malmışım vallahi. 7-8 ay oldu mis gibi oldum. 2-3 ay süründüm sonra toparlandım. Şimdi eskisinden daha iyiyim maşiallah bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…