- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.878
- 548
Peki hiç düşünüyor muydunuz, benim de kurduğum bi ailem olsa sevdiğim sevildiğim bi ilişkim olsa diye.Ben varim ve cevremdeki tum atkadaslarim diyebilirim , cevremde ilk evliligi devam eden insan sayisi bi elin parmaklarini gecmez
Hatta dalga geceriz bu durumla , herkes cift dikis sen tekte kalmissin diye :)
Rahat olun bosanmak dunyanin sonu degil , evlilik yurumiyosa israrci olmanin bir anlami yok
Ben ikinci evliligimi yaptim ve cok mutluyum ama evlenmeden once de mutluydum , bosandim diye hayata kusmedim , simdiki esim karsima cikana kadar da gayet mutluydum
Ben varım :) iyi ki boşanmışım ve iyi ki şimdiki eşimle evlenmişim...Bosanip sonra evlenen insanlar varmi bildiginiz bayrm sonrasi bosancam bunalimdsyim
Böyle şeyleri okumak bana çok iyi geliyor, bu tür konuları açanlara niye kızıyolar anlamıyorum.Ben varım :) iyi ki boşanmışım ve iyi ki şimdiki eşimle evlenmişim...
İyi huylu eş dünyada cenneti yaşatırmış...
Allah yardımcın olsun, zor dönem ama hepsi geçecek sabret
Allah öyle birini çıkartacak ki karşınıza benim gibi ayaklarınız yerden kesilecek...Böyle şeyleri okumak bana çok iyi geliyor, bu tür konuları açanlara niye kızıyolar anlamıyorum.
Mutluluklar dilerim canım darısı başımıza. Bana şu anda kimseye güvenemezmişim gibi geliyor
Sanirim yeni bosandiniz , ilk birkac ay icimde ofke , eksiklik , hayal kirikligi ve dediginiz gibi aile ozlemi oldu ama sonra oglumla kendime yepyeni bir hayat kurdum ve cok da mutlu oldum o hayatta ,Peki hiç düşünüyor muydunuz, benim de kurduğum bi ailem olsa sevdiğim sevildiğim bi ilişkim olsa diye.
Elhamdülillah ben de mutlu huzurluyum ama bir yanım da eksik, hem yaşadığım hayal kırıklığının güvensizliğin etkisi hem de zaman zaman (hatta sıkça) gelen yukarıda saydığım hisler.
Amin teşekkür ederim, bir yıl oldu ilk zamanlar o öfke, hayal kırıklığı, kırgınlık, eksiklik vs hepsini çok yoğun yaşıyordum şimdi ara ara yokluyorlar, şu ara revaçta olan hislerim güzel bir aile kurmanın özlemiSanirim yeni bosandiniz , ilk birkac ay icimde ofke , eksiklik , hayal kirikligi ve dediginiz gibi aile ozlemi oldu ama sonra oglumla kendime yepyeni bir hayat kurdum ve cok da mutlu oldum o hayatta ,
Acikcasi esim karsima cikana kadar tekrar evlenmeyi de dusunmuyordum ama esim hem ogluma baba oldu hem de bana iyi bir arkadas ve sevgili , o yuzden cok kisa surede kabul ettim evlenmeyi , simdi 6 aylik da bir kizim var , cok sukur mutluyuz
Allah sizin de gonlunuze gore versin
Tesekkur ederim , darisi basinizaAmin teşekkür ederim, bir yıl oldu ilk zamanlar o öfke, hayal kırıklığı, kırgınlık, eksiklik vs hepsini çok yoğun yaşıyordum şimdi ara ara yokluyorlar, şu ara revaçta olan hislerim güzel bir aile kurmanın özlemi
Allah bağışlasın bebişinizi.
Bosanip sonra evlenen insanlar varmi bildiginiz bayrm sonrasi bosancam bunalimdsyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?