O zaman evlılık kurumu kısasa kısasla surer gıder.
Onun yerıne ısrarla konu sahıbı arkadas esının dogum gununu unutmasa ozenle hazırlansa da bu ozel gunlerın onemını esıne vurgulaya vurgulaya anlatsa ogretse daha mantıklı degıl mı?
Hayatı bu sekılde cehenneme cevırmek yerıne guzellık katsa ortak yasamlarına?
Olabilir; ama nişanlılıktan bu zamana kadar anlayamayan biri ne şekilde anlar, o da ilginç canım.
yani ben onunkileri güzel bi şekilde kutlarsam ısrarla o da yapar yani öyle mi iyiymiş CADIARZU
Bana kalırsa evet oyle.
Sonucda hıc bır cıft ılk gunku gıbı kalmıyor.Sureklı bırbırlerıne yenı bıseyler ogretmıyorlar mı?
Sız de ona ozel gunlerı atlamamayı ogretın.Eger bu sekılde davranırsanız bundan şu sonuc cıkar.O da sıze sabırlı davranmayı ogretmıs olur.
Bana kalırsa evet oyle.
Sonucda hıc bır cıft ılk gunku gıbı kalmıyor.Sureklı bırbırlerıne yenı bıseyler ogretmıyorlar mı?
Sız de ona ozel gunlerı atlamamayı ogretın.Eger bu sekılde davranırsanız bundan şu sonuc cıkar.O da sıze sabırlı davranmayı ogretmıs olur.
Valla ne diyim kedijik harika bir yaklaşım ve bakış açısı.. Bir insana ancak bu kadar güzel bir öğüt verilebilir.... Tebrik ediyorum, işte görmüş, yaşamış ve bilmiş bir kadının düşünceleri..... a.s.a.s.
ne saçmalıyorsun anlamıyorum.kimsenin sana saldırdığı falan yok.herkes yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor.annen de maşalah çanak tutuyor sen de tutup savunuyorsun zaten istememişşlerdi baştan diye.cahilsin yeni evlisin anladık ta sen kocana da böyle oklava gösteriosan adam kutlamaz tabi.bu ne terslik kimsenin seninle alıp veremediği yok ama sen duymak istemediklerini duygduğun için köpürüyorsun.maşallah kızım maşallahevet bence de en azından başj-kalrı gibi saldırmadı banavereliniortak
hay ağzını öpeyim seninboşanmayı düşünecek kadar önemli bir konu değil... bence yani
ama sen boşanırsan böyle bir sebebden o senin bileceğin iş
zaten böyle bir konu için boşanmayı düşünen çok mutlu olabileceğini düşünmüyorum
boşanmak ise bahnesidir tahminimce
ne saçmalıyorsun anlamıyorum.kimsenin sana saldırdığı falan yok.herkes yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor.annen de maşalah çanak tutuyor sen de tutup savunuyorsun zaten istememişşlerdi baştan diye.cahilsin yeni evlisin anladık ta sen kocana da böyle oklava gösteriosan adam kutlamaz tabi.bu ne terslik kimsenin seninle alıp veremediği yok ama sen duymak istemediklerini duygduğun için köpürüyorsun.maşallah kızım maşallah
ben cahil bi insan değilim liseyi bitirdim Allah a şükür üniversiteyi de okumak istemedim:icecream:
evet canım okumuş ama adam olamamış die bi laf var.liseyi bitirmiş olabilirsin ama olaylara bakış açın hem çok yanlış hemde kırıcı.ben cahil bi insan değilim liseyi bitirdim Allah a şükür üniversiteyi de okumak istemedim:icecream:
Ama asabıyetın senı bu cumleyle bıle hatalara surukluyor melek.
Cehalet okumakla gecmez.Madem kı tatlıya baglamaya meyıllısın gel ası genc tavırlarını bırak.
sonra dio ki cahil değilim şu tavırlara bak sanki benim sorunum varda ben topik açmışımAma asabıyetın senı bu cumleyle bıle hatalara surukluyor melek.
Cehalet okumakla gecmez.Madem kı tatlıya baglamaya meyıllısın gel ası genc tavırlarını bırak.
evet canım sen gayet olgunsun hatta nirvanaya ermişsin de haberimiz yok.evlilik çocuk oyuncağı değil aklını başına topla çocukluk etme.annene de bakma sen orası senin yuvan.kimse karışmamalıama ben asi genç tavırlarında değilim ki CADIARZU
ama ben asi genç tavırlarında değilim ki CADIARZU
Tamam ası degıl ol sen.
Peki sana soru...
O gunden bu yana hanı en son telefon etmısdı de sende aldattıgını dusunmusdun.
Eve geldı neler oldu?Su an durumunuz ne?Hala gergın mısınız yoksa unutuldu sut lıman mı?
Bunları ozel hayatına mudahele ya da ozel hayatını merakdan sormuyorum.Sadece bakalım konu acman sana ne derece verımlı olmus neler kapmussın buradan onu ogrenmek ıstıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?