Boşanmak en iyi çözüm sanırım

Olabilir; ama nişanlılıktan bu zamana kadar anlayamayan biri ne şekilde anlar, o da ilginç canım.

yani ben onunkileri güzel bi şekilde kutlarsam ısrarla o da yapar yani öyle mi iyiymiş CADIARZU

Bana kalırsa evet oyle.

Sonucda hıc bır cıft ılk gunku gıbı kalmıyor.Sureklı bırbırlerıne yenı bıseyler ogretmıyorlar mı?

Sız de ona ozel gunlerı atlamamayı ogretın.Eger bu sekılde davranırsanız bundan şu sonuc cıkar.O da sıze sabırlı davranmayı ogretmıs olur.

süper valla ne kadar da pozitif bi insansınız:lepi:

Valla ne diyim kedijik harika bir yaklaşım ve bakış açısı.. Bir insana ancak bu kadar güzel bir öğüt verilebilir.... Tebrik ediyorum, işte görmüş, yaşamış ve bilmiş bir kadının düşünceleri..... a.s.a.s.

evet bence de en azından başj-kalrı gibi saldırmadı banavereliniortak

evet bence de en azından başj-kalrı gibi saldırmadı banavereliniortak
ne saçmalıyorsun anlamıyorum.kimsenin sana saldırdığı falan yok.herkes yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor.annen de maşalah çanak tutuyor sen de tutup savunuyorsun zaten istememişşlerdi baştan diye.cahilsin yeni evlisin anladık ta sen kocana da böyle oklava gösteriosan adam kutlamaz tabi.bu ne terslik kimsenin seninle alıp veremediği yok ama sen duymak istemediklerini duygduğun için köpürüyorsun.maşallah kızım maşallah

boşanmayı düşünecek kadar önemli bir konu değil... bence yani
ama sen boşanırsan böyle bir sebebden o senin bileceğin iş
zaten böyle bir konu için boşanmayı düşünen çok mutlu olabileceğini düşünmüyorum
boşanmak ise bahnesidir tahminimce

dalga geçildi evet neden bilio muusn nice evli insanlar var kocasından dayak yiyen evine ekmek götüremeyen borç batağı yüzünden intiharın eşiğine gelen sağlık sorunlarında bile para bulamayan iş bulamayan çocuğu olamayan ve daha yüzlercesi sen tutmuş kocam onu kutlamadı bunu kutlamadı tamam saygı duyarım kızmış olabilirsin haklısında ama bu kadar kutlamazsa boşanıcam aşamasına getirmemek lazım kör cahillik canım.

haksız sayılmazsın canım bende özel günlere önem veririm en azından bi hatırlayıp kutlamalı teknoloji ilerledi cep teline kaydedebilirdi böylelikle hatırlardı neden konu bu kadar büyümüş anlamadım fisfisfis

hay ağzını öpeyim senin

ben cahil bi insan değilim liseyi bitirdim Allah a şükür üniversiteyi de okumak istemedim:icecream:

ben cahil bi insan değilim liseyi bitirdim Allah a şükür üniversiteyi de okumak istemedim:icecream:

Ama asabıyetın senı bu cumleyle bıle hatalara surukluyor melek.

Cehalet okumakla gecmez.Madem kı tatlıya baglamaya meyıllısın gel ası genc tavırlarını bırak.

evet canım okumuş ama adam olamamış die bi laf var.liseyi bitirmiş olabilirsin ama olaylara bakış açın hem çok yanlış hemde kırıcı.

Ama asabıyetın senı bu cumleyle bıle hatalara surukluyor melek.

Cehalet okumakla gecmez.Madem kı tatlıya baglamaya meyıllısın gel ası genc tavırlarını bırak.
sonra dio ki cahil değilim şu tavırlara bak sanki benim sorunum varda ben topik açmışım

ama ben asi genç tavırlarında değilim ki CADIARZU
evet canım sen gayet olgunsun hatta nirvanaya ermişsin de haberimiz yok.evlilik çocuk oyuncağı değil aklını başına topla çocukluk etme.annene de bakma sen orası senin yuvan.kimse karışmamalı

Son düzenleme:
ama ben asi genç tavırlarında değilim ki CADIARZU

Tamam ası degıl ol sen.

Peki sana soru...

O gunden bu yana hanı en son telefon etmısdı de sende aldattıgını dusunmusdun.

Eve geldı neler oldu?Su an durumunuz ne?Hala gergın mısınız yoksa unutuldu sut lıman mı?

Bunları ozel hayatına mudahele ya da ozel hayatını merakdan sormuyorum.Sadece bakalım konu acman sana ne derece verımlı olmus neler kapmussın buradan onu ogrenmek ıstıyorum...

evde ona tavırlı davranıyorum bu ara su istese veresim bile gelmiyo.....böyle davranırsam hatasını anlar die düşünüyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…