Boşanmak en iyi çözüm sanırım

nurdan sakn ol nan
benım herıf bana kaktüs çam falan alıoo
boşuycam onu
süreklı cıcek almasından bıktım
bende mı konu açsam
aç kuzum aç.eşim bana sürekli hediye alıo sıkıldım artık boşanmak tek çare die aç bi konu sende.bundan tuhaf karşılanmaz eminim:)

Evet canım 19 yaşında evlendim, evlendiğimde de 5 yıldır çıkıyorduk 14 yaşımdan beri kaydirigubbakcemile3
Ama gerçekten çok büyük zorluklar atlattık. Hala da zorluklar içindeyiz. Ama insan birbirinin değerini bilmeli. Doğum günümü kutlamadı da çiçek almadı da boş işler bunlar. Kutlasın tabi ama şart mı yani o kadar görkemli hediyeler mesela. Ben dert etmem bunu...

yaa ben bişeyı anlamıyorum anlayan anlatsın lütfen
konu açarlar fıkır verırız ya ortadan kaybolurlar yada kendı bıldıklerını okurlar
ee ozmn konu neden açılırki

konu sahibi arkadaşım biz anlamıyoa özel günden falan
sizin kapasitenize erişemedik sana abla nasihetı sen ananın lafını dinle evlilik yıl dönümünüde hatırlamayınca bas boşanma davasını hakimede böyle böyle dersin oda anlayışla karşılar anna bulur sana belki kibar bir koca

ay yavrum benim allah yardım etsin canım.siz birbirinizi sevdikten sonra sende böyle olgun ve idareli davrandıktan sonra herşey düzelir canım.umarım en kısa zamanda sıkıntılarınızı aşarsınız

ay yavrum benim allah yardım etsin canım.siz birbirinizi sevdikten sonra sende böyle olgun ve idareli davrandıktan sonra herşey düzelir canım.umarım en kısa zamanda sıkıntılarınızı aşarsınız

Teşekkür ederim canım...
Sorunların kaynağı eşimin ailesiydi...
Şimdi benim üni okumam nedeni ile benim memleketimdeyiz. Sorun kalmadı gibi birşey...

Teşekkür ederim canım...
Sorunların kaynağı eşimin ailesiydi...
Şimdi benim üni okumam nedeni ile benim memleketimdeyiz. Sorun kalmadı gibi birşey...
heeehh tüm gelinlerin ortak sorunu yani.aman eşin seni sevip sahipleniosa oooh yaşa hayatını herkese inat aynı benim yaptığım gibi boşver onları:))

Kızlar boşuna yardımcı olmaya çalışıyoruz zaten konu sahibi arkadaş çıkmış bile...

heeehh tüm gelinlerin ortak sorunu yani.aman eşin seni sevip sahipleniosa oooh yaşa hayatını herkese inat aynı benim yaptığım gibi boşver onları:))

İşte kendi yarıçaplarında karışmaya çalışıyorlar onlar da ama ignore ettik şuanda onları. Hayatımızı yaşıyoruz aşkımla :asigim:

siz alışmışşınız kocalarınızın bu günlerini kutlamamasına o yüzden de dokunmuyo tabi ya alışacaksın ya ayrılacaksın ben alışmak istemiyorummmm

Sataşmasanız olmuyor değil mi?
Yok illa ki o can acısını dert paylaşarak değilde burada yazanlara klavye kahramanlığı yaparak geçireceksiniz.
Bırakın bu manik depresif durumları,kutlamamış;
unutmuş,
tarzı değilmiş,
vs..vs...
Sizin için ne derece önemli olduğunu hatırlatın.
Özel günleri cep telefonuna kaydedin,
Yok hala kutlamıyor unutuyorsa unutkanlıkla ilgili bir doktordan randevu alın.
Yine olmuyorsa...
Üzerine başka durumlarda ekleyin çünkü dedim ya ne yaparsın yapın sadece doğumgünümü kutlamadı diye boşayacak bir hakim yok!
Ha şiddetli geçimsizlik var,anlaşamıyoruz dersiniz ama onuda bize anlatmadınız biz ne yapalım?

nurdan reklam yapma olm :mymeka:

yusufun anneıs cok haklısın ama konu sahıbesı yok mısafr olarak mı okuyo artık bılmem
yormayalım kendımızı

siz alışmışşınız kocalarınızın bu günlerini kutlamamasına o yüzden de dokunmuyo tabi ya alışacaksın ya ayrılacaksın ben alışmak istemiyorummmm
ne tuaf insansın ya cahilmisin nesin ne biliyorsun alıştığımızı
benim eşim beni istedim diye imkanlarımız yokken rachi taha konserine bile götürdü
bir tek senmi biliyorsun yaşamayı hayret bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…