aç kuzum aç.eşim bana sürekli hediye alıo sıkıldım artık boşanmak tek çare die aç bi konu sende.bundan tuhaf karşılanmaz eminim:)nurdan sakn ol nan
benım herıf bana kaktüs çam falan alıoo
boşuycam onu
süreklı cıcek almasından bıktım
bende mı konu açsam
anaam kıss erken mi evlendin sende:))) yerim seni valla ben kartladım bilene 11 aylık evliyim 25 yaşındayım:))) eşimle çok byük sorunların üstesinden geldik.bizimle alakalı olmayan ailelerle ilgiliydi.keşke öyle sorunlarım olmasaydı da doğum günümü kutlamasaydı:))
he valla al benden de o kadar.hem bide azar işitioz iyi mi:)))yaa ben bişeyı anlamıyorum anlayan anlatsın lütfen
konu açarlar fıkır verırız ya ortadan kaybolurlar yada kendı bıldıklerını okurlar
ee ozmn konu neden açılırki
yaa ben bişeyı anlamıyorum anlayan anlatsın lütfen
konu açarlar fıkır verırız ya ortadan kaybolurlar yada kendı bıldıklerını okurlar
ay yavrum benim allah yardım etsin canım.siz birbirinizi sevdikten sonra sende böyle olgun ve idareli davrandıktan sonra herşey düzelir canım.umarım en kısa zamanda sıkıntılarınızı aşarsınızEvet canım 19 yaşında evlendim, evlendiğimde de 5 yıldır çıkıyorduk 14 yaşımdan beri kaydirigubbakcemile3
Ama gerçekten çok büyük zorluklar atlattık. Hala da zorluklar içindeyiz. Ama insan birbirinin değerini bilmeli. Doğum günümü kutlamadı da çiçek almadı da boş işler bunlar. Kutlasın tabi ama şart mı yani o kadar görkemli hediyeler mesela. Ben dert etmem bunu...
ay yavrum benim allah yardım etsin canım.siz birbirinizi sevdikten sonra sende böyle olgun ve idareli davrandıktan sonra herşey düzelir canım.umarım en kısa zamanda sıkıntılarınızı aşarsınız
yaa ben bişeyı anlamıyorum anlayan anlatsın lütfen
heeehh tüm gelinlerin ortak sorunu yani.aman eşin seni sevip sahipleniosa oooh yaşa hayatını herkese inat aynı benim yaptığım gibi boşver onları:))Teşekkür ederim canım...
Sorunların kaynağı eşimin ailesiydi...
Şimdi benim üni okumam nedeni ile benim memleketimdeyiz. Sorun kalmadı gibi birşey...
heeehh tüm gelinlerin ortak sorunu yani.aman eşin seni sevip sahipleniosa oooh yaşa hayatını herkese inat aynı benim yaptığım gibi boşver onları:))
siz alışmışşınız kocalarınızın bu günlerini kutlamamasına o yüzden de dokunmuyo tabi ya alışacaksın ya ayrılacaksın ben alışmak istemiyorummmm
peki böcük:))) derin sende gel hem işi hem eşi olan kadınlara:)
benim yazdığım konulara bak bulacaksın canımKız gelim de benim eşim var işim yokki :gitme:
nurdan reklam yapma olm :mymeka:
yusufun anneıs cok haklısın ama konu sahıbesı yok mısafr olarak mı okuyo artık bılmem
yormayalım kendımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?