Boşanmak en iyi çözüm sanırım

Kimine boşanmak için çok nedenin var dersin, yok boşanmam der.
Kimine boşanma, bunun için boşanılır mı dersin, yok illa boşanacağım der.
Doğum günümü kutlamadı diye boşanan sanırım ilk insan olabilirsiniz.
Bunu da gördüm ya, şükür.

K:K: nin citir hatunlariii yorumlarinizz superr hep benim dusuncelerim oldugu icin yine aynilarini yazmak istemiyorumm bos yere sizin vaktinizi almayayim vaktiniz cok degerlii vereliniortak
ARKADASA BIR KISA VE OZ SOZUM OLACAK MUSADE EDERSENIZ????

NISANLIYKEN OZEL GUNLERE DEGER VERMIYODU MADEM BU INSAN EVLENECEGIZIZE O ZAMAN AYRILSAYDINIZ NE ANNENIZI UZERDINIZ NEDE BUYILKI DOGUM GUNU KUTLAMALARINDAN GERI KALMAZDINIZZolumunekankayizsmile

imzamii atayirummmmmmmmmm:hulya::hulya::hulya::enbuyukkk:

aslında fesatlık yapmak istemiyorum ama bu konu dünkü o suçlamalardan sonra insanların tepkisini ölçmek için açılmış uydurma bir konu gibi geldi bana.
elbette yanılıyor olabilirim ki umarım öyledir
eğer yanılıyorsam özür de dilerim yalnız daha önce martta 7 aylı evliyiz diye bir konu açmışsınız.
martta 7 aylık evliyken haftaya evlilik yıl dönümü nasıl olacak anlayamadım
yine de dedim ya belki ben yanlış anlamışımdır

Zaten arkadaş 22 haziranda da geçen gün doğum günümdü yazmış bugün de dün doğumgünümdü diyor. Haklı olma ihtimalin var yani...

nişanlıykende önemsemiyormuş

evlendikten sonra ayrılmak yerine nişandan dönseydiniz. nişandan dönülür mü,seviyordunuz:a015:

düzelir diye beklediniz değil mi? niye o düzelmek zorunda siz beklentinizi aza indirseniz

boşan.. bir ömür boyu ailenle kutla dur doğum gününü.. hiç boşuna da zahmet edip mesajlarımı arama, sana malzeme olacak konu yok bende..

evlenmeden önce aynı ÖSS gibi sınav yapılsın.. belli bir barajın altındakiler evlenemez densin.. böylece buradaki abuk-sabuk konularda büyük ölçüde azalma olur herhalde...

eşiniz tarafından özel olduğunuzu hissetmek istemişsiniz sonuna kadr haklısınız.
fakat çokk severek evlendiğiniz eşiniz doğum gününüzü unuttu diye boşanmak istemenizi hayretle okudum
açıkçası.bu kadar küçük şeylerden kendinize ve eşinize acı çektirmeyin nolurr yaa.
başlığı okuyunca kesin dedim döven,söven,aldatan bir eş, boşanmak isteyen bir kadın.
okuduktan sonra bu ne ya dedim şimdiii

Köyde tarlada çapa sallayan sırtında bebesiyle çalışan yurdumun kadınları ne yapsın o zaman onların hiç mi canı yok acaba dert ettiğniz şeye bakın ya :umursamaz:

Bu sebepten dolayi bosanmayi dusunuyorsaniz hic durmayin bile cok sacmaaa.....

Belliki siz dert ariyosunuz, Allah baska sey vermesin, biraz sukur edin,sukur,surda gormuyomusunuz,okumuyomusunuz ne dertlerle ugrasanlar var...

bosanin ve ailenizle kutlamaya devam edin dogum gunleriniZi....

Son düzenleme:
evcilil oyunu mu bu anlamadım bu kadar basit seyden bitirilrmi bi evlilik . Bende aynı sizn gibi cok önem verirm özel günlere esimde tam tersi ben ona ne sürprizzler yaptımda o benm bl dogm günümü hatırlayamadı delikafadulden amq hi. Bu yüzdn bosanmak aklımın ucundan gecmedi sastım valla

boşanmak için çok saçma bi neden
hakime dersiniz kocam doğum günümü hatırlamadı boşanmak istiyorum diye
çok komik bence
doğum günün diğer günlerden hiç bi farkı yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…