Boşanmak en iyi çözüm sanırım

tövbe estağfirullah
şimdiki evlilikler aha bundan çabuk bitiyor işte
ağzınızda kapı gıcırdasa boşanıcam sözü
yok daha boşama yıldönümünüde unutsa bile
ondan sonra hani ilk gözgöze geldiğiniz yerin yıldönümü varya
onu unutursa kesin boşa o zaman işte

arkadaşlan niçin yanlış anlıyor yada tam olarak anlamaya çalışmıyorsunuz...çok büyük bir hakaret gercekten..seni yok saymış , sana önem vermemiş ,,( hoş nişanlı ikende böyle imiş ) ama bence iyi bir dersi hak etmiş...ben olsam bunu asla hazmedemezdim..yine cok akılca davranmış burda fikir soruyorsun..anında kapı çaprar çıkardım ..ama son bi sans ver eğer evlilik yıldönümüde unutursa..onca güzel bir kafasını kır..sonra hiç düşünmeden ve kimseye sormadan hemen boşanma davası aç..daha ilk yıldann bunu yapan ilerki yıllarda neler yapacak sana allah bilir

boşanmak için çok saçma bi neden
hakime dersiniz kocam doğum günümü hatırlamadı boşanmak istiyorum diye
çok komik bence
doğum günün diğer günlerden hiç bi farkı yok bence
benm esimde pek önemsemz bende tam tersiydm ama üzm üzme baka baka kararır bende ona benzedm artı o kadar bisey beklemiyrm beklenti az olunca üzülmüyormda artk

asla katılmıyorm buna böyle bi sebepten yuva yıkılırmı esim beni cok sevr bi dedigimi ikiletmz ama öldür allah hatırlamaz iste bana deger vermedigi anlamına gelmez ki bu

asla katılmıyorm buna böyle bi sebepten yuva yıkılırmı esim beni cok sevr bi dedigimi ikiletmz ama öldür allah hatırlamaz iste bana deger vermedigi anlamına gelmez ki bu

ama arkadaş daha yeni evli ..henüz ona ne kadar değer verdigini göstermemiş ve yıldönümünü kutlamamış daha şimdiden değer vermiyor demek ki

ama arkadaş daha yeni evli ..henüz ona ne kadar değer verdigini göstermemiş ve yıldönümünü kutlamamış daha şimdiden değer vermiyor demek ki

eşinde sonradan bir değişme olmamış

madem bunu değer vermek olarak görüyorsunuz

eskisi kadar değer veriyor. sizin gözünüzde 0 değer veriyor:hulya:

razı olmayan baştan razı olmayacaktı

yıldönümü değil doğum günü
yıldönümü haftayaymış onuda hatırlamazsa boşanıcam
diyor

zaten hiç durmasın hemen boşasın..aaa böyle adam çekilirmi..doğum günü bilmez..evlilik yıldönümü hatırlamaz ..allah korusun..hemen boşa bence

biz burada atıp tutanları çok gördük hemen yarın gidiyorum avukata diye kolaysa boşansın çokta umurumuzdaydı:teytey:

zaten hiç durmasın hemen boşasın..aaa böyle adam çekilirmi..doğum günü bilmez..evlilik yıldönümü hatırlamaz ..allah korusun..hemen boşa bence
söylemiym diyorm ama ne bu ya gülerler adama bu sebepten bosanma mı olurmus bosanmak kolay sey mi zannediyorsnz oyun mu bu

sensde bekarsın galiba evlenince sende boşarsın artıkındelikafadulden

bir iki gün önceden eşlerimize önümüzdekiönemli günleri evlilik yıldönmü doğum günü gibi günlerimizi söylesek ölürmüyüz?
ben eşime özel günlerimize yakın hatırlatmalarda bulunurum. o da uyanır uyanmaz öper kutlar akşam da yemeğe çıkarız bu hep böyledir. kendi düşünsün süpriz yapsın falan beklemem. ben onunla hergün mutluyum çok da önemi yok özel günlerin. siz onu utandırın.

bu kadar ufak sebepten evlilik biterse kimse durmasın herkes bosansın . Yok arkadas madem evlendin sen onu o seni idare edecekcn her istenilen olmuyo öyle vay efendim ben d0gm günü eşlm kutlamadı bosanaym o zaman kimse darılmasın şımarıklık bu oturda bi düsn tek sorn bu olsn yeterki dayak yesen aldatılsan bırak git ama bu şımarıklık baska bişey degl lmaz:

bende ilk evlendigmzde sürprzler bekledm yok unutuyo sonra hatırlatmaya denedim adamın muru değl unutuyo işte delikafadulden o zaman bende bosanayım üstünede tazminat alayım hatırlattıgm halde unutuyo diye delikafadulden delikafadulden

alkisalkisalkis

güzelim boşver kendini yorma böyle topik açıp atıp tutuyolar işte çok gördük biz bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…