benm esimde pek önemsemz bende tam tersiydm ama üzm üzme baka baka kararır bende ona benzedm artı o kadar bisey beklemiyrm beklenti az olunca üzülmüyormda artkboşanmak için çok saçma bi neden
hakime dersiniz kocam doğum günümü hatırlamadı boşanmak istiyorum diye
çok komik bence
doğum günün diğer günlerden hiç bi farkı yok bence
asla katılmıyorm buna böyle bi sebepten yuva yıkılırmı esim beni cok sevr bi dedigimi ikiletmz ama öldür allah hatırlamaz iste bana deger vermedigi anlamına gelmez ki buarkadaşlan niçin yanlış anlıyor yada tam olarak anlamaya çalışmıyorsunuz...çok büyük bir hakaret gercekten..seni yok saymış , sana önem vermemiş ,,( hoş nişanlı ikende böyle imiş ) ama bence iyi bir dersi hak etmiş...ben olsam bunu asla hazmedemezdim..yine cok akılca davranmış burda fikir soruyorsun..anında kapı çaprar çıkardım ..ama son bi sans ver eğer evlilik yıldönümüde unutursa..onca güzel bir kafasını kır..sonra hiç düşünmeden ve kimseye sormadan hemen boşanma davası aç..daha ilk yıldann bunu yapan ilerki yıllarda neler yapacak sana allah bilir
asla katılmıyorm buna böyle bi sebepten yuva yıkılırmı esim beni cok sevr bi dedigimi ikiletmz ama öldür allah hatırlamaz iste bana deger vermedigi anlamına gelmez ki bu
ama arkadaş daha yeni evli ..henüz ona ne kadar değer verdigini göstermemiş ve yıldönümünü kutlamamış daha şimdiden değer vermiyor demek ki
ama arkadaş daha yeni evli ..henüz ona ne kadar değer verdigini göstermemiş ve yıldönümünü kutlamamış daha şimdiden değer vermiyor demek ki
yıldönümü değil doğum günü
yıldönümü haftayaymış onuda hatırlamazsa boşanıcam diyor
zaten hiç durmasın hemen boşasın..aaa böyle adam çekilirmi..doğum günü bilmez..evlilik yıldönümü hatırlamaz ..allah korusun..hemen boşa bence
söylemiym diyorm ama ne bu ya gülerler adama bu sebepten bosanma mı olurmus bosanmak kolay sey mi zannediyorsnz oyun mu buzaten hiç durmasın hemen boşasın..aaa böyle adam çekilirmi..doğum günü bilmez..evlilik yıldönümü hatırlamaz ..allah korusun..hemen boşa bence
arkadaşlan niçin yanlış anlıyor yada tam olarak anlamaya çalışmıyorsunuz...çok büyük bir hakaret gercekten..seni yok saymış , sana önem vermemiş ,,( hoş nişanlı ikende böyle imiş ) ama bence iyi bir dersi hak etmiş...ben olsam bunu asla hazmedemezdim..yine cok akılca davranmış burda fikir soruyorsun..anında kapı çaprar çıkardım ..ama son bi sans ver eğer evlilik yıldönümüde unutursa..onca güzel bir kafasını kır..sonra hiç düşünmeden ve kimseye sormadan hemen boşanma davası aç..daha ilk yıldann bunu yapan ilerki yıllarda neler yapacak sana allah bilir
sensde bekarsın galiba evlenince sende boşarsın artıkındelikafadulden
bende ilk evlendigmzde sürprzler bekledm yok unutuyo sonra hatırlatmaya denedim adamın muru değl unutuyo işte delikafadulden o zaman bende bosanayım üstünede tazminat alayım hatırlattıgm halde unutuyo diye delikafadulden delikafaduldenbir iki gün önceden eşlerimize önümüzdekiönemli günleri evlilik yıldönmü doğum günü gibi günlerimizi söylesek ölürmüyüz?
ben eşime özel günlerimize yakın hatırlatmalarda bulunurum. o da uyanır uyanmaz öper kutlar akşam da yemeğe çıkarız bu hep böyledir. kendi düşünsün süpriz yapsın falan beklemem. ben onunla hergün mutluyum çok da önemi yok özel günlerin. siz onu utandırın.
bu kadar ufak sebepten evlilik biterse kimse durmasın herkes bosansın . Yok arkadas madem evlendin sen onu o seni idare edecekcn her istenilen olmuyo öyle vay efendim ben d0gm günü eşlm kutlamadı bosanaym o zaman kimse darılmasın şımarıklık bu oturda bi düsn tek sorn bu olsn yeterki dayak yesen aldatılsan bırak git ama bu şımarıklık baska bişey degllmaz:
:alkisalkisalkis:öyle olacak galiba :roflol:
bu kadar ufak sebepten evlilik biterse kimse durmasın herkes bosansın . Yok arkadas madem evlendin sen onu o seni idare edecekcn her istenilen olmuyo öyle vay efendim ben d0gm günü eşlm kutlamadı bosanaym o zaman kimse darılmasın şımarıklık bu oturda bi düsn tek sorn bu olsn yeterki dayak yesen aldatılsan bırak git ama bu şımarıklık baska bişey degllmaz:
eyvallah delikafaduldenalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?