Boşanmak en iyi çözüm sanırım

konu sahibi yazılanları okuyup okuyup gülüyordur herhalde
değişik bir tatmin olma şekli
kendince ne kazandığını düşünüyor merak ediyorum.

valla ben sizi anlıyorum.böyle günler unutulunca bende çok üzülüyorum ve tepki veriyorum.ilk evlilik yıldönümümüzde askerdeydi bende hamileydim.unutmuş beni aramadı.o gün kanamam olmuştu.düşük yaptım.ona haber verdik.tabi bu durumun derdine düştük.sonrasında hatırlamamasına bozulduğumu söylediğimde bana kızmıştı.biz neyin derdini yaşadık sen neyle uğraşıyorsun diye.yinede hatırlamamıştı diye içim içimi yedi bu durumda bile.bir keresinde de nikah yıldönümümüzü hatırlamamıştı ben hatırlattım.gitti,çiçek parfüm falan almış geldi.ben yinede ağladım.sonra ağlamayı abartınca çiçeği çöpe,parfümü de pencereden dışarı atmıştı.bizim de böyle çok vukuatımız vardır.doğum günümü unutsa baya olay yaratırdım.o daha da önemli bence.ama bence bu biraz da ailede böyle günleri önemsemeye alışmakla ilgili.benim eşim ben çok tepki verdiğim için özel günlerde birşeyler yapmak için uğraşıyor.aslında içinden gelmiyor bunu biliyorum.yani onu zorlamış oluyorum.illa kutlanmasını istiyorsan önemsediğini söyle evlilik yıldönümünde özel birşey bekliyorum de yoksa durup dururken birşey olmayabilir.ama ben abarttığımı düşünüyorum.gerek yok aslında.boşanma lafını da bence sinirle yazmışsın.

boşanma sebebi olarak görmüüyorum ben....
eşimde önemli günleri unutur yada ağız ucuyla kutlar
ama ben her zaman doğum günü yılbası babalar günü evlilik yıldönümü güzel bir kutlama yapar hediyemi alırım.
eskiden beklenti içinde oluyordum ama aetrık hiç bişi beklemiyorum...bende içimden geldiği için yapıyorum...

beklentilerini nekadar sıfırlarsan okadar az üzülürsün ben artık öyle yapıyorum beklemiyorum üzülmüyorumda..amannnn....

Kımsenın derdıne sevınmeyız lakın atasozlerı vardır bızı haklı kılar o zaman sevınmesek de ıcımızde bır kelebek ucuverır.

Allah kerkezın yolunu acık etsın.Kocalar da unutmasın ozel gunlerı de boyle trıpsever hanımkızlarımız da sorun deryasına adım atmasın...

güzelim boşver kendini yorma böyle topik açıp atıp tutuyolar işte çok gördük biz bunları

bende onun için diyorum iste BOŞAN GİTSİN DİYE ......milletin derti paçalarından akıyor..hanım kızımın kocası doğumgününü hatırlamamış beh beh beh yaaaa lülülülülülü lülülülülülü :teytey:

7 aylık evlisiniz..

Daha önceki konunuzda eşinizin evde vakit geçirmek istememesini okumuştum.Evde değil sizinle de vakit geçirmek istemiyormuş sanırım anladığım bu oldu konunuzdan çünkü.

Yanılıyorsam düzeltin lütfen.

Evlilik yıldönümüzü kutlamaması sizin boşanma nedeniniz olamaz,olmamalı.

İçinizde sanki birikim var gibi.Boşanma kararı kolay kolay alınmaz bence.Bu da son damla olmuş gibi ...

senede bir gün doğum günü kutlanıyor ya,hadi sevgililer günü saçma diyip yırtıyolar,yıldönümlerini de ''ilk öpüştüğümüz gün,ilk tanıştığımız gün,ilk göz göze geldiğimiz günü de kutlayalımmı'' diyerek ti'ye alıyorlar,ama doğum günü de unutulur mu ya,gıcık oluyorum erkeklerin böyle herşeyden sıyrılmasından,neymiş ''unutmuş..'' 1 hafta sonra dünya kupasında kimin maçı olcağını unutmaz ama!

benim sevgilimde bu sene unuttu,acısını çıkardım ben de onunkini kutlamadım -ki benim sevgilim şımartılmayı sever,geçen sene tüm şartları zorladım,süpriz yaptım ona,bu sene o gün hiç mesaj bile atmadım ona ders oldu.oh olsun!!

aslında hata bizde kızlar,biz de ilgisiz bıraksak öyle bi adam olurlarki,devamlı istekte bulunmamalıyız,bizde onların yaptığı gibi onlara yemek yapmaktansa pembe dizilere dalsak,onlarla konuşmaktansa arkadaşlarla buluşsak,özel günlerimizde yatıp uyusak onlarda bizim peşimizde deli divane olur bence

Kocası doğumgününü kutlamadı diye kadın boşanmak istiyor birde en iyisi bu diyor akannehir

Son düzenleme:
zamana genclıgı cok sımartıldı cok
en ufacık seyden nem kapıp bosarım der işte boyleklava:
sımarık daha olgunlasmamıssın 1 yıl degıl 10 yıl gecır bı once esınle
sonra bak bakalım asıl bosanma sebebı neler oluyormus

Son düzenleme:
Doğumgunu bu unutulacak birşey değil. Hadi evlilik yıldönümü olur unutulr,sevgililer günü olur (Medya her ne kadar gözümüze soksa da) unutulur ama bu koca bir yılda tek bir gün. ınsanın ,iyi ki doğdun iyi ki varsın diye kucaklanmayı beklediği tek bir gün,değerli hissetmek istediğimiz tek bir gün. Büyük kutlamalar,pahalı hediyeler veya partiler olmalı demiyorum tabi ama içten bir iyi ki doğdun da denilemez mi yani. Konu sahibi arkadaşımızın beklentisi de buydu bence. Bir de ertesi gün insanlık hali,olabilir,unutulabilir diye parlamak yerine bir gece öncesi için ne kadar üzgün olduğunu belirtip durumu telafi etmeye çalışsaydı en azından. Çok mu zor böyle ufak tefek şeyler yapması insanın karısı için. Ama boşanma sebebi de olmamalı kesinlikle bu. Aile birliğinin bozulması için çok basit bir konu ama ne hissettiğinizi de anlayabiliyorum kırılmakta çok haklısınız kim olsa doğum gününün hatırlanması beklentisine girerdi. Bu kadar beklentisiz olunabileceğine inanmıyorum ben. Geçmiş de olsa doğum gününüz kutlu olsun arkadaşım iyi ki doğmuşsunuz. a.s.

Böyle davranmayın kutlamazsa kutlamasın siz de onunkini kutlamayın olsun bitsin..ne boşanması bu kadar kolay mı bu işler...bana normal geldi olabilir ben de eşimin doğumgününü unutmuştum cıkarken kutlamadım hediye de almadım unuttum ne yapayım yani...

malen arkadaşımıza katılıyorum.fakat bir konuda sana bir şey söyleyeceğim.beklenti çok farklı birşeydir.eğer ben onu mutlu ediyorsam.onunda beni etmesi gerek.karşılıksız birşey olmaz olmamalıda.hayal kırıklığı fena birşey.ama sırfda bunun için boşanmayı deneme.tamam özel günler senin için önemlıdir ama.zorlada yaptıramazsınkı.sende hatırlama.yapma.tamam.kafanıda böyle şeylere yorma

Arkadaşım kızacaksın belki ama;
Bu dert mi? Boşanacak kadar büyük değil bu.
Neler yaşıyoruzda susup oturuyoruz.
Herkes bir değil kabul etmek zorunda değilsin ama
hayatta doğumgüünden evlilik yıldönümnden daha önemli şeyler var.
Ben 2 yıllık evliyim ama eşimin ne doğumününde nede yıldönümümüzde yanında olamadım.
Sadece mesajla kutladı yıldönümüzü.
Doğumgünümü ise mahvetti.Boşanma kararı alarak.
Bunlar büyütülcek meseleler değil.
O kadar çok şey yaşadımki keşke benimde tek kzıgıınlığım kutlama yapılamayışı olsaydı.

O yüzden üzmeyin kendinizi ve teselli edebileceğiniz durumları önünüze koyun derim ben...

Boşanmak mı? akannehir

Kısasa kısas yapıp bence sizde onun doğum gününü kutlamayın! Boşanmakta neyin nesi?

Bir evlilik kurumu bu kadar basite indirgenmemeli bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…