bu kaçıncı konum inanın bilmiyorum henüz aileme kızlarıma hiç kimseye açmadığım bu kararımı size bildireceğim
Aklım çok karışık inşallah düzgün anlatabilirim ...
İki gün evvel Wattsap üzerinden konuşurken eften püften alelade bir sebebten hakaretlere başladı eşim ama ne hakaretler konu öyle basit, hakaretler ardarda inanın çıldırıyorum sandım adam kaç bin kilometre öteden Canıma okuyor
Aynı günün öğleninde sağ tarafıma bir ağrı saplandı ölüyorum sandım acile gitsem iğne yaparlar orucum ziyan olur dedim gitmedim ...dün de aynı sebebten gündüz değil gece gittim bu arada kendisi de biliyor söyledim ağrıdan duramıyorum diye...
Dün iftardan sonra acile gittim aşırı stres yapıp kas spazmı geçirmişsiniz dedi doktor ... bu arada tüm sülale bir araya geldi ama ben hiç kimseye kavgamızla ilgili tek kelime etmedim... Acildeyken bana neyin var diye mesaj attı bende kas spazmı geçirmişim iğne yapıldı yazdım...
Sonrasında ilaç ile ilgili birşey yazdım ama cevap vermedi... aradım sürekli meşgul derken farkettim ki Adam beni tüm mecralardan engellemiş allahım şok oldum... numaramı gizleyip aradım telefonu açtı "sen beni mi engelledin "dedim yanlış anlamış olma ihtimaline karşı sormuş olmak istedim ...açtı ağzını yumdu gözünü ben artık hastalıklı olmuşum bundan sonra benden ona hayır olmazmış ...onu burda sadakatle beklediğim ne malummuş ...o bir nimetmiş ama ben anlamamışım ...hayatında hiç hata yapmamış... bir defa hata yapmış onda da benimle evlenmiş... şu an aklıma gelmeyen daha ne hakaretler anlatamam
Bilenler bilir ben bu Ada'mı tam on yıl bekledim evvela rabbimin izni ve yardımıyla pırlanta gibi 3 kız büyüttüm ...kısacası Ada'mın gözünde zerre önemim değerim yok bana ne saygısı ne sevgisi ne vefa duygusu hiçbirşeyi kalmamış
Sanıyor ki boşanmam çünkü ömrüm onu alttan almak ile geçti
Ama bugun Nasıl derler " kafama dank etti" inanın bir ne yaşıyorum ben durumu oldu ve kararımı verdim bu iş burda biter artık dedim
Kendimi hiç olmadığım kadar güçlü ve gururlu hissediyorum ...beni fiziksel aşağılamalarını hakaretlerini küfürlerini haklıylen bile alttan almayı inanın bunları normal sayarak onu hep mazur görerek yaşamayı göze almıştım ben ...her günüm böyle geçiyordu tek avuntum evlatlarımdı böyle de sürer diyordum...sürmezmiş artık vücudum tepki vermeye başladı
Şimdi size sormak istediklerim onu burdan uzakta iken de boşayabilir miyim? Ekim ayına kadar izne gelemez
Tüm yaşadıklarımı başlıklar halinde bir dilekçe haline getirip dava açabilir miyim
İşim ve param olmadığı için kızlarımı alabilir mi
Alsa bile Kazakistan'a götüremez Batman a ailesine bırakır ama hakim buna tamam der mi
Ve son olarak bana başka bir seçenek kalmadı aklıma gelmiyor ama pişman olur muyum?
Çok samimi olarak yorumlarınızı bekliyorum atladığım bir konu olmuşsa sorarsanız cevaplarım gerçi eski konularım detaylarla dolu :-(