Boşanmak farz oldu ...

Hemen mi? Yahu 13 yaşında çocuk +10 yılda öncesi. Daha bunun hemenimi var?

Hayatın ne ütopik olduğunu burda çok insan yaşayarak tecrübe ediyordur zaten ama, ben her boşananın mutsuz olduğunu duymadım.
Kadın çekicekse kendi hayatının derdini çeksin, niye bide hakaret eden evine gelmeyen herifi çeksinki.

Başa gelmeden anlaşılmaz haklısınız ama size katılamıyorum maalesef..
Fikirlerinize saygı duyuyorum fakat ben de size katılmıyorum iyi akşamlar

Aslinda bosuna spazmlar gecirmissin. Baktin kufur ediyor. Biraz yazsin. Hic okumadan mesajlari silecektin (ki sonradan okumayasin)
Ve baktin devam ediyor sen engelleseydin. O kudursaydi.
ALLAH kurtarsin. Bir erkek. Ben erkegim diyeb birisi nasil karisina kufur edebilir benim aklim almiyor.

Aslinda bosuna spazmlar gecirmissin. Baktin kufur ediyor. Biraz yazsin. Hic okumadan mesajlari silecektin (ki sonradan okumayasin)
Ve baktin devam ediyor sen engelleseydin. O kudursaydi.
ALLAH kurtarsin. Bir erkek. Ben erkegim diyeb birisi nasil karisina kufur edebilir benim aklim almiyor.

Dava acarsa belki lazim olur. Bence silmesin

Tabiki boşanmak gğnah değil ama tek çözüm yolu da değil. Ben hiç boşanıp da daha sonda Mutlu olanını görmedim ayrıca hayat ütopya değil hele de bu Zaman'da iş bulmak kolay mı ? Hele de bir yaştan sonra çok zor ben gerçekleri konuşuyorum boşanmak hiç bir zaman çözüm değil bence hem Ada'ma istediğini neden hemen versin ki ?

Gormese bile bu adamla evli. Kadin hastanelik oluyor adamın umru degil, hakaretler havada ucusuyor, onceki konulara bakarsaniz adam zaten sadik degil. Arada saygi yok, ben sevgide goremiyorum. Kadin 3 cocugun zaten tek bakiyor, adamda orada ne halt ediyor belli degil ustune birde hakaret ediyor. Her zaman fiziksel siddet olmasi gerekmez, psikolojik siddette kotudur hatta konu sahibinde olduğu gibi fiziksel olarak yipratir. Adama istedigini verip vermemesi degil olay. Konu sahibinin psikolojik olarak kendini daha iyi hissedebilecek bir konuma gelmesi. Kendisine bosanmanin iyi geleceğini dusunuyorsa bunu yapmali. Evliykende mutsuz ve eziliyor en azindan bekar ve hakarete ugramadan kafasi rahat yasayabilir. Kendine guveniyor demekki konu sahibi.

Konu sahibesi sizi hic gormedim tanimiyorum diger konunuzuda okumustum sizi su gibi guzel nazik nayif bi kadin olarak canlandirdim gozumde .Cok yanliz kalmissınız hayatınızda hic evlilik yasamamışsınız adam hep yokmuş boşanın demek bana düşmez ama gönlünüz ne istiyosa onu yapın .

1. Hemen mi? Yahu 13 yaşında çocuk +10 yılda öncesi. Daha bunun hemenimi var?

Hayatın ne ütopik olduğunu burda çok insan yaşayarak tecrübe ediyordur zaten ama, ben her boşananın mutsuz olduğunu duymadım.
    Kadın çekicekse kendi hayatının derdini çeksin, niye bide hakaret eden evine gelmeyen herifi çeksinki.

Başa gelmeden anlaşılmaz haklısınız ama size katılamıyorum maalesef..
    13 yıllık evliyim 35 yaşındayım beni bıraktığımda 25 yaşındaydım kozlarımın biri 3 yaşında diğeri 6 aylıktı
    6 ayda bir izne gelir 15 gün kalır onu da burnumdan fitil fitil getirirdi
    Kan kusar kızılcık şerbeti içtim derdim

Konu sahibesi sizi hic gormedim tanimiyorum diger konunuzuda okumustum sizi su gibi guzel nazik nayif bi kadin olarak canlandirdim gozumde .Cok yanliz kalmissınız hayatınızda hic evlilik yasamamışsınız adam hep yokmuş boşanın demek bana düşmez ama gönlünüz ne istiyosa onu yapın .
Çok teşekkür ederim sizin yüreğinizin güzelliği o...
Güzel değilim bilmiyorum kendimi güzel bulmuyorum 35 yaşındayım inanın 90 hissediyorum

Konularını biliyorum. Stresten kalp spazmı geçirdiysen orda bi dur. Ve artık çekme bu adamı. Gerçekten değmez. Bunu ilerde anlicaksın hatta ya bana bişey olsaydı onun yüzünden diceksin. Ya cool olup sallamıcaksın ( ki çok zor) ya da boşanacaksın.

1. 13 yıllık evliyim 35 yaşındayım beni bıraktığımda 25 yaşındaydım kozlarımın biri 3 yaşında diğeri 6 aylıktı
Sen çalışmıyorsan neden eşinin yanında değilsin anlamadım. Her yurtdışında çalışan karısından ayrı mı kalıyor? İlk kez böyle bir evlilik görüyorum. İnsanlar 1 yıllığına yurtdışına giden kocalarıyla gidiyor siz 10 yıldır ne demeye ayrısınız?
Bu şekilde Ada'm sizi benimseyememiştir bile.

Zaten kocaniz yok gibi yaşıyorsunuz hatta gibisi bile yok.bosansaniz ise Girip calissaniz kafanız rahat bakarsiniz en azindan cocuklariniza.zaten tek basina 10 yil onlarin sorumlulugunu alip bakmak buyutmek ayri bir zorluk ama ustesinden gelmişsiniz.Rabbim yardimciniz olsun umarim kurtulursunuz. Kendisine. Gore buyuk nimet olan ama adam olamayan insan suretli kocanizdan.
Cok sinir oldum:KK11::KK11:

Bence ucak bileti alin. Gidip bir bakin nerde yasiyor ne yapiyor. Sonra karar verin. Allah yardimciniz olsun. Annesiniz cocuklarinizin sagligi en büyük nimet. 90 yasinda hissetmeyin. Kendinizi hasta edeceksiniz. Herseyin bir caresi vardir.
Baskasinin sizi mutsuz etmesine izin vermeyin. Kocaniz dahi olsa. Sizi ciddiye almayani ciddiye almayin

Bi kere adam orda evli adım gibi eminim ve artık ordaki karısı belliki sizden rahatsız olmuş ve biran once sizinle iliskisini bitirip rahatca yaşamak istiyor..
Hatayi baştan yapmissiniz maalesef. Evi de parası da yere batsın yanımda güven duyacağim, huzur bulacağım eşim olmadıktan sonra..
Evlilik bu değil maalesef. 3 kuruş fazla kazanacak diye kocadan 10 yıl ayrı kalmak evlilik değil Üzgünüm. .

1. 13 yıllık evliyim 35 yaşındayım beni bıraktığımda 25 yaşındaydım kozlarımın biri 3 yaşında diğeri 6 aylıktı
Hayatınızın baharında yapayalnız kalmak çok zor bişeydir eminim. O yaştakiler el ele göz göze sinema kafe geziyo eşiyle.. yaşınızda hala çok genç eminim çok güçlü dimdik durucaksınız o adamın karşısında..

Ne desem bilemedm. Karısınainsan o lafı yakıstırırmı? Ne malum demesi... ne malumsa gel ailenin basında dur. Gözden cıkarmıs gibi. Eğer bosancaksan çocklarınla konus. Ömür bir kere gelir solunca bu adama şukadar yılımı verdim demek te var nie ayrıldım demekte.ama bencede haklısın

Siz neden acıyorsunuz davayı bırakın kendisi açsın boşanma davasını boşanmayın hayatında biri varsada sürünsün siz boşanacaksınız die beklesinler aval aval

Seni hatırladım. Eski konunda da boşan demiştim hala boşanmamışsın. Üzüldüm bi kaç ayın daha heba olmuş bu adamla. Şu an sana soyadından başka ne getirisi var? Para deme onun zerre önemi yok şu durumda. Kaldı ki hepsini bile yollamıyor sana. Alt tarafı adama soyadını geri verip çocuklarınla hayatına bakacaksın. Zaten evli değilsiniz, zaten yanında değil yokluğunu mu hissedeceksin ki?

Bi de o telefonda bunca laf sayarken sen ne söyledin? Sen bi şey söylemedin mi vermedin mi ağzının payını?:KK57:

Kızlarınızı almakla tehdit etse bile almaz, o da bekar hayatına alışmıştır. Evlatlarınız da sizden ayrılmaz.
Size nafaka bağlanır.
Çalışmaya başlayın.

Asla pişman olmazsınız, rehine hayatınızı kurtarmış olursunuz. Daha sağlıklı ve mutlu olacaksınız. Varlığı da , yokluğu da dert olan bir insandan kurtulacaksınız.

Back
X