- 24 Eylül 2010
- 6.179
- 20.226
- 548
- Konu Sahibi VuslataDair
Siz elinizden geleni yapmışsınız. Eğer imkanınız varsa kazakistana gidin size sadakatsizlik yaptığı ile ilgili şahit-delil bulun. Tazminat alın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazakistan'a hiç gitmedim olaki gitsem bile yol bilmiyorum dil bilmiyorum birşey bulmam imkansız ama Zaman'ında mail ru isimli bir sitede kadınlarla yazışmalarını yakalamıştım hepsini sakladımSiz elinizden geleni yapmışsınız. Eğer imkanınız varsa kazakistana gidin size sadakatsizlik yaptığı ile ilgili şahit-delil bulun. Tazminat alın.
35 yaşındayım annenizi anlıyorum eşim özünde iyi bir insandı evliliğimizin ilk 3 yılı bir arada geçti peri masalı gibiydi ne Zaman ki Kazakistan'a gitti kabus başladıSenin yaşın kaç ? Gıden kocayı getırmek cok zor... o senden bariz sogumuş.. annemlwrde sizinki gibi yani bu derece bı soguklık olmadı... haa ama babam snnemi orda aldatmış annem unutamıo biz olmasak ayrılırmışşş...
Önceden bunu konduramazdım " Kemal'im yapmaz " misaliSenacım sen tanıdığım bir üyesin takip de ederim yorumlarını, sonunun bu olacağı belliydi, seni itham ettiği şeyi kendisi yapıyo bence, yani sevgilisi var yaşadığı ülkede
Heba olmuş 26 yıl değil miCok uzuldumAllah yardimciniz olsun. Annem babami 26 yil çekti ve 3 cocugum vsr ne yapayim diye ve calisiyordu olmayinca olmuyor iste 26 sene sonra bosandilar. Annem bize bir tisort bile alsa kiskaniyordu. Cok sorumsuz bir adamdi.bosandiktan sonra baska bir kadinla imam nikahli yasadi. Dedemin mal varligini satip kadinla yedi. Okadar parasi vs olmasina karsin evlendigi kadin yemegi etsiz yaparmis ve cevresine dermiski ne kadar tutumlu kadin ne kadar evini dusunen bir kadin dermis. Annem yillardir calisti didindi bizi okuttu babamin 1 kurusu karismadan ama annem kotu kadin. Obur kadin da yemegi etsiz yapmasindan cikardigi sonuc iyi ve evini dusunen bir kadin.
Demek istedigim ne kadar fedakar olursaniz olun biticekse bitiyor siz kotu olacaksiniz oluyorsunuz. Suan zaten ayri gibisiniz tek sizi tutan aradaki imza. Hakkinizda hayirli olmasini dilerim
Haklısınız ama resmiyette eşim olduğu sürece benim ondan beklentim bitmiyorzaten boşanmış gibi yaşıyorsunuz, görüşmeyin etmeyin, kızlarınızı büyütün sağlıkla. hasta olacaksınız bu adam yüzünden kaç senedir, çocuklarınızın size ihtiyacı var.
Bu sizin deliliniz. Hem çocuklarınızı eşinize vermemek için hem de tazminat için kullanırsınız.Kazakistan'a hiç gitmedim olaki gitsem bile yol bilmiyorum dil bilmiyorum birşey bulmam imkansız ama Zaman'ında mail ru isimli bir sitede kadınlarla yazışmalarını yakalamıştım hepsini sakladım
En acısı ben ona seni çok özledik iki DK olsun internet açsan görüşsek derdim o da bana ben dağın başında çalışıyorum burda internet yok derdi tam da o dakikalarda o kadınlarla sohbet edip onlara resimler yollamış bir de sitenin tamamı Rusça kurban olduğum rabbim gösterecek ya işte buraya yeni üye olmuştum ilk konumdu burdan bir bayan bulup göstermişti bana biliyor musunuz
Hiçbir zaman bizi istemedi ki burası az gelişmiş bir ülke kızlar için okul yok siz burda yapamazsınız biz dağın başında şantiyede kalıyoruz vs vs o kadar çok bahane söylerdi ki10 senedir orad mi? Siz niye tasinmadiniz ki yanina?
Hiç bir zaman bizi götürme girişiminde bulunmadı orası pismiş az gelişmiş kızlarımıza okul yokmuş biz orda yaşayamazmışız vs vsSen çalışmıyorsan neden eşinin yanında değilsin anlamadım. Her yurtdışında çalışan karısından ayrı mı kalıyor? İlk kez böyle bir evlilik görüyorum. İnsanlar 1 yıllığına yurtdışına giden kocalarıyla gidiyor siz 10 yıldır ne demeye ayrısınız?
Bu şekilde Ada'm sizi benimseyememiştir bile.
Sallamamak mümkün değil yani yapanlar mutlaka vardır ama ben yapamıyorumKonularını biliyorum. Stresten kalp spazmı geçirdiysen orda bi dur. Ve artık çekme bu adamı. Gerçekten değmez. Bunu ilerde anlicaksın hatta ya bana bişey olsaydı onun yüzünden diceksin. Ya cool olup sallamıcaksın ( ki çok zor) ya da boşanacaksın.
Önceden bunu konduramazdım " Kemal'im yapmaz " misali
Şimdi de umrumda değil artık desem inanır mısın
Bu bir sınavdı ben verdim inşallah
Amin Allah razı olsun inan tek tesellim onlar evvela rabbimden sonra onlardan güç alıyorumİnanırım tatlım, herkesin bir bam teli bir sabır eşiği var seninki doldu taştı demek ki, pırıl pırıl 3 kız evladın var ne mutlu sana, hakkında hayırlısı olsun
Astana sanirim türk okulu var. Beraber yaslanmak icin evlendik deyin. Ya siz gidin ya o gelsin. Bir de böyle deneyin. Aldatma vs yoksa. Baktiniz olmuyor. Denemedim demezsiniz. Tabi yine de en dogru karari siz verirsiniz. Siz mutlulugunuzu düsünün en önceHiçbir zaman bizi istemedi ki burası az gelişmiş bir ülke kızlar için okul yok siz burda yapamazsınız biz dağın başında şantiyede kalıyoruz vs vs o kadar çok bahane söylerdi ki
Almaty da şimdiAstana sanirim türk okulu var. Beraber yaslanmak icin evlendik deyin. Ya siz gidin ya o gelsin. Bir de böyle deneyin. Aldatma vs yoksa. Baktiniz olmuyor. Denemedim demezsiniz. Tabi yine de en dogru karari siz verirsiniz. Siz mutlulugunuzu düsünün en önce
Almaty da şimdi
Cemaatin Okulu var ama çok pahalıymış
İnanın her çözüme bir sorunu var adamın :-(
Ah keşke "dediklerim" bir işe yarasaydı ...bildiğini okudu Ada'm hiç bir zaman dinlemedi anlamadı beniBir değil iki değil on yıl aile dediğin bir arada olur siz aile degilsinizki kocanla sadece aynı kağıtta imzanız var. 10 yıl nedir ya ne gelecegi bu böyle sana neler yapıyorsun diyen adama asıl sen neler yapıyorsun orda deseydin ya
bu kaçıncı konum inanın bilmiyorum henüz aileme kızlarıma hiç kimseye açmadığım bu kararımı size bildireceğim
Aklım çok karışık inşallah düzgün anlatabilirim ...
İki gün evvel Wattsap üzerinden konuşurken eften püften alelade bir sebebten hakaretlere başladı eşim ama ne hakaretler konu öyle basit, hakaretler ardarda inanın çıldırıyorum sandım adam kaç bin kilometre öteden Canıma okuyor
Aynı günün öğleninde sağ tarafıma bir ağrı saplandı ölüyorum sandım acile gitsem iğne yaparlar orucum ziyan olur dedim gitmedim ...dün de aynı sebebten gündüz değil gece gittim bu arada kendisi de biliyor söyledim ağrıdan duramıyorum diye...
Dün iftardan sonra acile gittim aşırı stres yapıp kas spazmı geçirmişsiniz dedi doktor ... bu arada tüm sülale bir araya geldi ama ben hiç kimseye kavgamızla ilgili tek kelime etmedim... Acildeyken bana neyin var diye mesaj attı bende kas spazmı geçirmişim iğne yapıldı yazdım...
Sonrasında ilaç ile ilgili birşey yazdım ama cevap vermedi... aradım sürekli meşgul derken farkettim ki Adam beni tüm mecralardan engellemiş allahım şok oldum... numaramı gizleyip aradım telefonu açtı "sen beni mi engelledin "dedim yanlış anlamış olma ihtimaline karşı sormuş olmak istedim ...açtı ağzını yumdu gözünü ben artık hastalıklı olmuşum bundan sonra benden ona hayır olmazmış ...onu burda sadakatle beklediğim ne malummuş ...o bir nimetmiş ama ben anlamamışım ...hayatında hiç hata yapmamış... bir defa hata yapmış onda da benimle evlenmiş... şu an aklıma gelmeyen daha ne hakaretler anlatamam
Bilenler bilir ben bu Ada'mı tam on yıl bekledim evvela rabbimin izni ve yardımıyla pırlanta gibi 3 kız büyüttüm ...kısacası Ada'mın gözünde zerre önemim değerim yok bana ne saygısı ne sevgisi ne vefa duygusu hiçbirşeyi kalmamış
Sanıyor ki boşanmam çünkü ömrüm onu alttan almak ile geçti
Ama bugun Nasıl derler " kafama dank etti" inanın bir ne yaşıyorum ben durumu oldu ve kararımı verdim bu iş burda biter artık dedim
Kendimi hiç olmadığım kadar güçlü ve gururlu hissediyorum ...beni fiziksel aşağılamalarını hakaretlerini küfürlerini haklıylen bile alttan almayı inanın bunları normal sayarak onu hep mazur görerek yaşamayı göze almıştım ben ...her günüm böyle geçiyordu tek avuntum evlatlarımdı böyle de sürer diyordum...sürmezmiş artık vücudum tepki vermeye başladı
Şimdi size sormak istediklerim onu burdan uzakta iken de boşayabilir miyim? Ekim ayına kadar izne gelemez
Tüm yaşadıklarımı başlıklar halinde bir dilekçe haline getirip dava açabilir miyim
İşim ve param olmadığı için kızlarımı alabilir mi
Alsa bile Kazakistan'a götüremez Batman a ailesine bırakır ama hakim buna tamam der mi
Ve son olarak bana başka bir seçenek kalmadı aklıma gelmiyor ama pişman olur muyum?
Çok samimi olarak yorumlarınızı bekliyorum atladığım bir konu olmuşsa sorarsanız cevaplarım gerçi eski konularım detaylarla dolu :-(