- 29 Mayıs 2024
- 190
- -65
- 11
- Konu Sahibi tugbaelaaaaaaaaa
-
Evet maalesef bu hale sürec içerisinde geldim tek bir davranışa takılıp silmedim ben zaten bazen kendimi de anlamıyorum niye bu kadar dayandım bekledim bilmiyorum boşanma lafi hep canımi acıttıBaşına silah dayamış silah, hala öyle mi düşünüyorsun
2 yaşında kreşe verebilirsin sen de çalışırsın. 1 sene daha bekleme.O zamanlarda canım sıkılıyordu sorguluyordum evliligimi ama lohusaligmın üzerinden bakın iki yıl geçti şu anki gibi düşünmüyorum şu anki gibi dolu değildim direkt boşanma taraftarı değildim yani ben galiba doldum tükendim aslında bu durumlari bayağıdır yaşıyorum ama galiba artık değişen benim . Çok yorgunum
Peki canım çocuklar için tekrardan açılan bu nafakada mutlaka arttırma oluyor mu dava sonucundaAnlasmalida protokol sunuyorsunuz hakim orada yazan rakama hükmediyor. Sen 100bin+evin yarisi ve 5bin nafakayi kabul et. Nafaka senin üzerine olsun. Cocuklara nafaka istemiyorum de. Sonra nafaka davasi acarsin cocuklar icin. Cocuklar icin her zaman yeniden nafaka veya nafaka artirma davasi acabilirsin. Kendin icin anlasmalida hükmedilmezse bir daha isteyemezsin.
Boşanan kadınlara zamanında çok mu laf ettiniz de ahları tuttu size? Süreçmişmiş silah dayamış süreçEvet maalesef bu hale sürec içerisinde geldim tek bir davranışa takılıp silmedim ben zaten bazen kendimi de anlamıyorum niye bu kadar dayandım bekledim bilmiyorum boşanma lafi hep canımi acıttı
Artar tabi ki. Istersen her yil acarsin. Hele bu enflasyonda mutlaka artar.Peki canım çocuklar için tekrardan açılan bu nafakada mutlaka arttırma oluyor mu dava sonucunda
İlk defa bu yıl KPSS'ye hazırlanmaya karar verdim önümüzdeki yıl için yani şu an hazırlanıyorum bir de oğlum çarşıya bile işimi halletmek için çiksam arkamdan ağlıyor sürekli kıyamıyorum hala bana ihtiyacı var bir yil o yüzden daha beklemek istiyorum2 yaşında kreşe verebilirsin sen de çalışırsın. 1 sene daha bekleme.
Ben de bir de şöyle bir yön var artı eksiye bakıyorum bazen artisı ile o eksiği bastırmaya çalışıyorum galiba eşimin artı yönleriyle o eksileri hep bastırdığım için görmedim bu kadarBoşanan kadınlara zamanında çok mu laf ettiniz de ahları tuttu size? Süreçmişmiş silah dayamış süreç
Arkanızdan annesi gittiği için değil ona bakan bakıcısı gittiği için ağlıyor. Başka birisi olsa ona da ağlardı. Size ihtiyacı çok da yok sütten kesildi tuvalete gidiyordur. Kreşe gidebilir.İlk defa bu yıl KPSS'ye hazırlanmaya karar verdim önümüzdeki yıl için yani şu an hazırlanıyorum bir de oğlum çarşıya bile işimi halletmek için çiksam arkamdan ağlıyor sürekli kıyamıyorum hala bana ihtiyacı var bir yil o yüzden daha beklemek istiyorum
Allah için artısı ne alkolik kafaya silah dayıyan adamınBen de bir de şöyle bir yön var artı eksiye bakıyorum bazen artisı ile o eksiği bastırmaya çalışıyorum galiba eşimin artı yönleriyle o eksileri hep bastırdığım için görmedim bu kadar
Peki bu nafaka dava açmadan yıllık tüf oranına göre kendiliğinden artmaz mı canım hatta artış miktarı enflasyona göre belirlenmez miBir de maaşından otomatik mi kesilir IBAN olarak mı atar bana bunuArtar tabi ki. Istersen her yil acarsin. Hele bu enflasyonda mutlaka artar.
Sütten kesildi de canım alti daha bağlı normalde tabii ki çalışmayı düşünüyorum bu yıl hem oğlum küçük hem de kpssye çalışıyorum diye bir yıl sonra düşünüyordum Bir de bizim buradaki özeller asgari ücret veriyor yani KPSS o yüzden bir yıl bile olsa denemek istedimArkanızdan annesi gittiği için değil ona bakan bakıcısı gittiği için ağlıyor. Başka birisi olsa ona da ağlardı. Size ihtiyacı çok da yok sütten kesildi tuvalete gidiyordur. Kreşe gidebilir.
Hayir kendiliginden artmaz bir kere artisi anlasmali bosanma protokolunde talep edeceksin, sonra kararla birlikte icra takibi yapacaksin, emniyete maas haczi yazilacak, emniyet her ay kesinti yapip icra dosyana oradan da verdiğin ibana aktarilacak. Her sene kararda yazilan orana göre nafakam artirilsin seklinde talep dilekcesi sunacaksin dosyana.Peki bu nafaka dava açmadan yıllık tüf oranına göre kendiliğinden artmaz mı canım hatta artış miktarı enflasyona göre belirlenmez miBir de maaşından otomatik mi kesilir IBAN olarak mı atar bana bunu
Anladım canım ne zaman boşanacaksın pekiSütten kesildi de canım alti daha bağlı normalde tabii ki çalışmayı düşünüyorum bu yıl hem oğlum küçük hem de kpssye çalışıyorum diye bir yıl sonra düşünüyordum Bir de bizim buradaki özeller asgari ücret veriyor yani KPSS o yüzden bir yıl bile olsa denemek istedim
Sütten kesildi de canım alti daha bağlı normalde tabii ki çalışmayı düşünüyorum bu yıl hem oğlum küçük hem de kpssye iyiArkanızdan annesi gittiği için değil ona bakan bakıcısı gittiği için ağlıyor. Başka birisi olsa ona da ağlardı. Size ihtiyacı çok da yok sütten kesildi tuvalete gidiyordur. Kreşe gidebilir.
Allah için artısı ne alkolik kafaya silah dayıyan adamı
Galiba artısı maddiyattan ibaretti çünkü dediğim gibi hiç maddi sıkıntı yaşamadım hiç hayatımda fatura ödemedim maddi olarak istediğim her şeyi veriyordu kredi kartı para fazla veriyordu alkol almadığında en azından düzgün bir insan bunlar belki de yaşadıklarımın üstünü kapattıAllah için artısı ne alkolik kafaya silah dayıyan adamın
Yaşadıklarınızın üstünü bir polis maaşı kapatmış yani. Hala ne yaşadığınızın farkında değilsinizSütten kesildi de canım alti daha bağlı normalde tabii ki çalışmayı düşünüyorum bu yıl hem oğlum küçük hem de kpssye iyi
Galiba artısı maddiyattan ibaretti çünkü dediğim gibi hiç maddi sıkıntı yaşamadım hiç hayatımda fatura ödemedim maddi olarak istediğim her şeyi veriyordu kredi kartı para fazla veriyordu alkol almadığında en azından düzgün bir insan bunlar belki de yaşadıklarımın üstünü kapattı
Anladım canım ne zaman boşanacaksın
Galiba bizi böyle düşündüğünü düşündüm eksik bırakmayarak maddi olarakYaşadıklarınızın üstünü bir polis maaşı kapatmış yani. Hala ne yaşadığınızın farkında değilsiniz
Şu nafaka ile ilgili duruma bir kafam netleşse aslında hemen kurtulmak istiyorum Bir ay önce kayın babama kanser teşhisi kondu lösemi yaşı da 73 onun böyle bir durumunda böyle bir şeyi ona yaşatmak da istemedim adam çok üzülüyor oğlu gibi değil hala vicdanım konuşuyor resmen benden önceAnladım canım ne zaman boşanacaksın peki
Kayınbabanın üzüleceği bedava bakıcısının kaybolacağıdır. Günaha girmek istemem ama siz bakacakmışsınız gibi. Kayınbabanız siz ölseniz 3 gün üzülür öbür gün eşinize kız bakarŞu nafaka ile ilgili duruma bir kafam netleşse aslında hemen kurtulmak istiyorum Bir ay önce kayın babama kanser teşhisi kondu lösemi yaşı da 73 onun böyle bir durumunda böyle bir şeyi ona yaşatmak da istemedim adam çok üzülüyor oğlu gibi değil hala vicdanım konuşuyor resmen benden önce
Evet zamanında dediğiniz gibi yaptım gerçekten hep bahane buldum galiba boşanmamak için ama bu sefer galiba değişen benim çünkü kendimi çok tükenmiş ve yorgun hissediyorum böyle bir evlilik istemiyorum çok mutsuzum bu sefer gerçekten boşanmayı istiyorum ince hesaplar yapmamın nedeni de ailemin maddi durumu iyi olmadığı için çocuklarımi düşündüğüm için onlari garantiye almadan boşanmak istemiyorum sadece .peki benim yapabileceklerim ne var rica etsem söyler misiniz yani benim yerimde olsanız mesela siz neler yapardınızBoşanma, nafaka vs araştırsanız da, ben sizin boşanmaya gönüllü olduğunuzu düşünmüyorum.
Eşinizin size yaşattıkları çok ağır deneyimler. Sizi o kadar sindirmiş ki, biraz güçlü bir kadın olsaydı emin olun 1 saat dayamaz kaçardı. Siz hala çeşitli bahaneler ileri sürüyorsunuz. Böyle adamlarla evli kadınlar, bırakın ince hesaplar yapmayı terlikleriyle evden kaçıyorlar. Aslında yapabilecekleriniz de var ama bahane öne süreceksiniz o yüzden yazmayı düşünmüyorum.
Kalmaya niyetliyseniz, o zaman üç maymunu oynayacaksınız. Adamdan kocalık ve babalık görevleriyle ilgili beklentiniz olmayacak. Hizmetini yaparak parasını kullanacaksınız hepsi bu. Bu aşamaya gelirseniz evliliğiniz ömür boyu sürer. Ama siz bu yaşamı kaldırabilecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?