Boşanmak İçin Cesaretimi Nasıl Toplayabilirim ?

Bir sevgili

Çok İnsan Tanı. Azını Sev. Hiçbirine Güvenme 🔗
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
715
579
53
Kızlar boşanmaya nasıl karar vermeliyim? Cesaretimi toplayamıyorum ya pişman olursam diye ya da boşandıktan sonra hayatım kötü olursa diye tereddütlerim var. Yardımcı olur musunuz?

Dertlerim ;
Sanaldan aldatılmak
Mesajlaşmaları (aşkım ,canım vs)
Çıplak kadın izleme
Sürekli gözü dışarda

Bu karar size ait . Boşanın ya da boşanmayın diyemem ama bir işiniz olduğu, kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunuz sürece pişman olacağınızı hiç sanmam. Yalnız kaldığınızda en azından sizi aldatacak, kadınlık gururunuzu yerden yere vuracak biri kalmayacak. Aman beni aldatır mı diye iç huzursuzluğunuz olmayacak.

Son düzenleme:
Boşanma sebebiniz ne, iş kariyer aile koşullarınız ne bilmeden yorum yapamayız, ancak canınıza tak ettiyse vardır bi sebebi pişman olmazsınız muhtemelen...

Sorun nedir ki? Böyle düşündüğünüze göre elle tutulur bir sebebiniz yok canınız sıkıldı?
Sanaldan çıplak kadınları izliyor. Sürekli yapıyor uyardım özür diledi devam ediyor. Artık yeter. Boşanmak istiyorum ama cesaret im yok

Boşanma sebebiniz ne, iş kariyer aile koşullarınız ne bilmeden yorum yapamayız, ancak canınıza tak ettiyse vardır bi sebebi pişman olmazsınız muhtemelen...
Pat diye yazmak istemedim açıkçası konuya. Sanal dan aldatılıyorum. Çıplak kadınlara bakıyor mesajlaşıyor. Uyardım özür diledi ama hala devam ediyor

Pat diye yazmak istemedim açıkçası konuya. Sanal dan aldatılıyorum. Çıplak kadınlara bakıyor mesajlaşıyor. Uyardım özür diledi ama hala devam ediyor
Aldatmanın sanalı gerçeği yok... Bazı erkekler böyle oluyor malesef, eski eşimde böyle pis mideli bi adamdı, seni çok iyi anlıyorum.

bence boşanmayı istemekte haklısın. Peki çalışıyor musun? Ailen destek olur mu maddi manevi...

Aldatmanın sanalı gerçeği yok... Bazı erkekler böyle oluyor malesef, eski eşimde böyle pis mideli bi adamdı, seni çok iyi anlıyorum.

bence boşanmayı istemekte haklısın. Peki çalışıyor musun? Ailen destek olur mu maddi manevi...
Hayır kpss yi kazanamadım çalışmıyorum. Ailem çok kötü durumu. O yüzden korkuyorum

Boşanmayı gerektiren şeyleri yazmışsınız zaten. Halen düşünülmesi gereken bir durum mu var anlayamadım
Ailemin durumu çok kötü. Çalışmıyorum iş bulmam kolay olmaz küçük bir yerdeyiz. Boşanmak istiyorum ama bunları da düşünüyorum yardımcı olun lütfen 😭

Hayır kpss yi kazanamadım çalışmıyorum. Ailem çok kötü durumu. O yüzden korkuyorum
Böyle parça parça değil, tamamını anlatın lütfen...

Kpssyi kazanamamış olabilirsiniz, ancak kendinizi idare edecek kadar bi iş bulabilirsiniz, ne okudunuz?

aileniizin durumu iyi değilse önemli değil, manevi destek olurlar mı, her şey para değil sonuçta

Böyle parça parça değil, tamamını anlatın lütfen...

Kpssyi kazanamamış olabilirsiniz, ancak kendinizi idare edecek kadar bi iş bulabilirsiniz, ne okudunuz?

aileniizin durumu iyi değilse önemli değil, manevi destek olurlar mı, her şey para değil sonuçta
Olurlar diye düşünüyorum. İtfaiyeciyim. İş bulurum elbet biraz uzun sürer ama burası küçük yer 🙁 benim cesarete çok ihtiyacım var. Bana cesaret verir misiniz

Ailemin durumu çok kötü. Çalışmıyorum iş bulmam kolay olmaz küçük bir yerdeyiz. Boşanmak istiyorum ama bunları da düşünüyorum yardımcı olun lütfen 😭

Ayrıntılı bir konu düzenlemesi yapsanız da biz sürekli soru sormak zorundayım kalmasak nasıl olur? Çocuğunuz var mı, eşinizin gelir durumu nedir?

Ayrıntılı bir konu düzenlemesi yapsanız da biz sürekli soru sormak zorundayım kalmasak nasıl olur? Çocuğunuz var mı, eşinizin gelir durumu nedir?
Elim tutmuyor gerçekten ne yazacağımı bilemiyorum. Geliri aylık 12 bin. Çocuğumuz yok

Elim tutmuyor gerçekten ne yazacağımı bilemiyorum. Geliri aylık 12 bin. Çocuğumuz yok
Çocuğunuz da yokmuş neyi düşünüyorsunuz bu kadar?
Ailemin durumu kötü demişsiniz ama onun içinde olsa sizin aldatan eşle evli kalmanıza gerek yok.

Geçici işlere girmeyi denersiniz mesleginizle ilgili bulamıyorsanız.

Çocuğunuz da yokmuş neyi düşünüyorsunuz bu kadar?
Ailemin durumu kötü demişsiniz ama onun içinde olsa sizin aldatan eşle evli kalmanıza gerek yok.

Geçici işlere girmeyi denersiniz mesleginizle ilgili bulamıyorsanız.
Boşanmak istiyorum ama cesaretim yok. Bir gaza bir cesarete ihtiyacım var.

Çift terapistine gidin
Son şans olarak eğer düzelmezse kararınızı o zaman verin

Back
X