Boşanmak İçin Cesaretimi Nasıl Toplayabilirim ?

Tersi olsa ve sen çiplak erkeklere bakip, baska erkekler ile askimli cicimli mesajlasmis olsaydin, esin "ayy cesaretimi toplamam lazim, pisman olurmuyum" diye bosanmaya tereddüt edermiydi?

Hayir, adam seni öldürmedigine sükür ederdin. Kendine deger vermezsen böyle olur iste. Seni sevmeyen adam ile, üstüne aldatacak kadar alçak adam ile niye halen berabersin? Bosan ve akli selim bir sekilde annenlerde kpss için ders çalisip atanirsin.

Ahhh kuzum ya.Önce ki konunda boşan yazdım mı hatırlamıyorum.Ama eşin zaten pek normal biri değildi.Ki işin içine aldatma falanda girmiş.Bir yapan bir daha yapar, yapıyor maalesef.Birikimin var mı?Ailen ne tepki verir ? Destek olurlar mı sana?

kendimden ornek weriyim bende bosandim ustelik hic yere desem yeridir aslinda ufak bi il de oturuyoduk ben dogma buyume istanbuldaydim ewlenince kucuk sehire gittim asla alisamadim cokta sewerek ewlenmemistim hergun kawga gurultu bide cocuk oldu 7 sene ewli kaldim o kawglardan dayaklardan biktim bigun istanbula döndum ama baba ewinde hicbisey eskisi gibi olmadi resmen yedigim ekmek hor goruldu calistim maasima goz koydular etrafta kotu niyetli insanlar surusuyle tabi cok zorlu yollardan gectim simdi sukur ewlendim mutluyum rabbim kimseyi darda koymasin ama bazen dusunuyorum keske herseye razi olsaydimda ayrilmasaydim ilk ewliligimden simdi hem canim aciyo ewladim babasinda hemde karnimdakiyle awunuyorum bosanacaksan cok ayrintili dusun 1000p0pp kere dusun 1 kere karar wer

simdimi soracak olursan herkesin ailende dahil gercek yuzunu gordum kimseye minnet etmiyorum guwenlik belgesi aldim hamileyim we calisiyorum asla kimseye laf ettirmiyorum artik insanlari tanimis durumdayim kararin bosanmaksa kendini guwence altina al oyle bosan derim

Eğer ailen manevi olarak destek olursa onlarin yanına git illa bir iş bulursun hem işte çalışır hem de kpss çalışırsın o yüzden bence eğer mutsuzsan çekme derim ben çünkü hayat gidiyor bir süre sonra ben neden bu kadar çekmişim diyeceksin

kendimden ornek weriyim bende bosandim ustelik hic yere desem yeridir aslinda ufak bi il de oturuyoduk ben dogma buyume istanbuldaydim ewlenince kucuk sehire gittim asla alisamadim cokta sewerek ewlenmemistim hergun kawga gurultu bide cocuk oldu 7 sene ewli kaldim o kawglardan dayaklardan biktim bigun istanbula döndum ama baba ewinde hicbisey eskisi gibi olmadi resmen yedigim ekmek hor goruldu calistim maasima goz koydular etrafta kotu niyetli insanlar surusuyle tabi cok zorlu yollardan gectim simdi sukur ewlendim mutluyum rabbim kimseyi darda koymasin ama bazen dusunuyorum keske herseye razi olsaydimda ayrilmasaydim ilk ewliligimden simdi hem canim aciyo ewladim babasinda hemde karnimdakiyle awunuyorum bosanacaksan cok ayrintili dusun 1000p0pp kere dusun 1 kere karar wer

Dayak yemek hiç yere mi boşanmak mı oluyor?

Boşandığınızda yaşayacağınız zorluklardan korkmanız çok normal. Konfor alanınızdan çıkmak korkutuyor sizi. Ama şöyle düşünün boşanmanın zorluğu ve üzüntüsü bir süre sonra bitece. Peki boşanmazsanız bu dertlerinizin sonu gelecek mi ? Hayır gelmeyecek kavgalar artacak kafanıza daha çok takacaksınız kendi hayatınızı unutacaksınız . Kısacası çok üzülün ama bir kere üzülün

Kızlar boşanmaya nasıl karar vermeliyim? Cesaretimi toplayamıyorum ya pişman olursam diye ya da boşandıktan sonra hayatım kötü olursa diye tereddütlerim var. Yardımcı olur musunuz?

Dertlerim ;
Sanaldan aldatılmak
Mesajlaşmaları (aşkım ,canım vs)
Çıplak kadın izleme
Sürekli gözü dışarda
Aldatılıp da boşanıp pişman olanı görmedim. Olursanız bu da sizin gurursuzluğunuz. Sizi sevmiyor ki aldatmış. Sizin yerinize başka kadınları koymuş. Hala pişman olur muyum diyorsunuz!!!

Back
X