- Konu Sahibi Leyla_3455
-
ferhancigim uzulme canim zorluk olmadan duzluk olmuyoo bilki her serde bir hayir her hayirda bir ser olabiliyoo canim dua et Allaha canim sukret haline ailenin yanindasin bebegin yok kocalarin akillanmasi 2 3 yili buluyoo canim uzulme sakin tamammi olmazsa bir psikologla gorus rahatlarsin canim herkes yasiyor ailvi sorunlar
kızlar çok sinirliyim yaa,bu adam hiç bişey olmamış gibi gezip tozuyor yaaa...orda burda çektirdiği fotoğrafları nette paylaşmıyormu...yaaa ben nasıl biriyle evlenmişim yaaa...nasıl bu kdr rahat gezebiliyor yaaa...yeni kıyafetler almışız bide bayramlık çocuk gibi fotoğraf çektirmiş ....gııcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
estağfirullah...artık biliyorum ki benim kocam bi odun...yaaa hayatımı bi odunla geçircem bunu kbl etcem,ya da onu bulduğum ormana doğal ortamına,annesinin yanına geri bırakcam:))yapacak bişey yok...
ayy cok alemsin yaaa kaydirigubbakcemile3
canim benim bu mubarek gunlerde dua et
Allah'im benim icin ne hayirlisiysa o olsun, bana yol goster diye dua et tatlim insallah Allah yardim eder bu zor gunlerinde :Saruboceq:
olumunekankayizsmile a.s. :1hug:
2 ay kısa bir zaman degil...ordan oraya gezip tozsa da insan ozler yani seven ozler...annesi de yok yanında hem gezerken, gece kafasını otellerde yastıgına koydugu zamanlarda da mı hiz dusunmuyor, naptım ben demiyordu? bence yeterince sevmemis seni...ben seni yonlendirmek, olumsuz dusunmeye itmek istemem ama sanki eski zamanlardaki koy yerlerinde bakire cikmayan kizlara yapildigi gibi alın gidin kızınızı diyen eski kafalı ve ana kuzusu bir adamla bundan sonra guzel bir evlilik olur mu bilmiyorum...Senden gelip ozur dilese ve donsen annesi yine oradayken degisen ne olur sence? Bir kızı ailesinden uzak sehirde bu derece uzup, genckızlıgını alıp sonra da tel edip gelin alin deyip hic arayip sormayan bir adam...Bunda ne dusunce var ne merhamet, bir insanda herseyden once insan sevgisi olacak, merhamet olacak, karısı olmanı vs gectim...Ama nerdeee...Sen barısıp yarın obur gun cocugu kucagına aldiginda, bunun yine seni bebeginle kapının onune koymayacaginin garantisini verebilir misin artik?
Aslında siz nisanliykrn belliymis bunun huyu ama sen affetmissin hep...
kızlar artık aldatıldığımı da öğrendim....bu adamla bi işim kalmadı....
hakkımı hayal etsin,çünkü alamıycak...rüyasında ancak....
hakkımı hayal etsin,çünkü alamıycak...rüyasında ancak....
hakkımı hayal etsin,çünkü alamıycak...rüyasında ancak....[/QU
nerden aldın bu bilgiyi belki yanlıştır
1 sene kadar flört dönemimiz oldu...tanıştıktan 2 ay sonra nişanlandık zaten... maillerine baktım içime bi kurt düştü çünkü,hislerimde yanılmadımda....bir sürü yazışmalar hepside yakın zamanlarda gönderilmiş...
şifresini bildiğini eşin biliyomuydu yani bakma ihtimalini bilmesine rağmenmi o yazışmaları yapmış
yok şifresini bildiğimi bilmiyor,bende bilmiyordum aslında bi kaç deneme yaptım şifresiye ilgili ve biri tuttu...kız lisedenmiş 10 yıl olmuş görüşmeyeli ama 10 günde tekrar birbirlrini görünce sevgili olmuşlar....kız bunun evli olduğunu bilmiyor anladığım kadarıyla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?