Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kumar değil o.Oynadığı borsa da bitcoin adı altında bir kumar kimse kaza yaptığına inanmıyor zaten gene oraya yatirmistir diyor çünkü kaza yaptığı sırada üç gün sonra geldi elinde ne tutanak var ne birşey
Şifremi ona vermedim sadece güvendim bir daha yapmaz diye düşündüm ve değiştirmedimAma bankacilik şifrenizin, uygulamanızın vs onda olması lazım. Zaten daha önce yaptığı hatayı bile.bile ona mi verdiniz şifrenizi vs.?
Bir de adam bosanalim demese siz bosanmayacaksiniz sanki
Senin iznin olmadan üzerine 2 defa kredi çekmesi karşılıklı sinir krizlerindeki itiş kakıştan ne bileyim bi tokattan daha kötü bi şey değil mi..bana göre bu yaptığı şiddetten daha kötü yalan ve senin malını gaps etmekİyi günler arkadaşlar yazacağım konu biraz uzun ama ben artık çok yoruldum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum siz olsanız ne yapardınız kısaca hikayemi anlatmaya calisicam ben dört yıllık evliyim ve bir yaşında bir kizim var hikayem bundan iki üç sene önce başlıyor biz farklı bir şehirde oturuyorduk ve istediğimiz yere gelince ev almayı düşünüyordum onun için para topluyorduk beraber hesap eşimin üzerineydi ve bende her maas günü ona atardım maaşımı ondan toplanirdi ev harcamalarını da o yapardı bir gün dedi ki kendi paramız dursinn bir borsa var oraya pata yaptıralım kredi çekip senden hayır dedim ne alaka çok ısrar etti hayır dedim ama beni dinlememiş çekmiş az bir mebla olduğu ocin çok uzatmadim sonra istediğimiz yere geldik ben haal ev için ona para gönderiyorum ben hamile kalmıştım hadi ev alalım diyorum yok diyor krediler pahali flaan neyse ben ikna oldum kiraya çıkmaya eşya alicaz diyorum taksit yapmayalım paramız var yok paramiz cebimize kalsın ona da tama dedim ennsonunda bir gün bana mesaj geldi kredi taksidiniz var diye o gün ona mesaj attım bana herşeyi anlattı topaldigimiz parayı bilgisayara virüs girmis almış ve ben üzülürüm diye onu söylememis kredi çekerek hep borsaya girmis ve hep batmış benden kredi çekmiş benden gizli internet bankacılığı ile 100 bine yakin ikimizin uzerine ben bunu affettim bir sene geçmeden ikinci olay oldu bu sefer de bana yine anlatmadı üç ay sonra kavga sırasında söyledi sen çok değiştin değince yine benden kredi çekmiş nedeni de kaza yapmış ve adam dava açmasın diye ona vermiş adam da hep istemiş durmamış veremeyince de dava açıcam demiş ama yine kendiden ve benden milyarca kredi çekmiş ben gene öderiz dedim kabul etmedi arabayı sattik benimkileri kapattık artık ben yapamam diyor senin yüzüne bakamıyorum kendimi kötü hissediyorum gidicem diyor ben üç aydır uğraştım olmuyor bende bıraktım ama insanların tepkisi boşanmanın borç ödenir ama işin içinde tek borç yılki yalan var yilarca söylenen yalan gizli kapkli işler var siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Sağ kulağı ha sol elle tutmussunuz ha sağ elle. Aynı kapıya çıkıyor.Şifremi ona vermedim sadece güvendim bir daha yapmaz diye düşündüm ve değiştirmedim
Borç ödenir de bu kişilik yapısı değişir mi? Sizin üzerinize sizden habersiz kredi çekmek nedir güveni tamamen sarsan bir olay. Yalan üzerine yalan, kredi çekip borsada kaybetmeler, kendinizden kısarak emek emek biriktirdiğiniz parayı hiç etmiş. Hem de bir hiç uğruna. Onun değil sizin gidicem, bitirelim demeniz gerekmez miydi zatenİyi günler arkadaşlar yazacağım konu biraz uzun ama ben artık çok yoruldum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum siz olsanız ne yapardınız kısaca hikayemi anlatmaya calisicam ben dört yıllık evliyim ve bir yaşında bir kizim var hikayem bundan iki üç sene önce başlıyor biz farklı bir şehirde oturuyorduk ve istediğimiz yere gelince ev almayı düşünüyordum onun için para topluyorduk beraber hesap eşimin üzerineydi ve bende her maas günü ona atardım maaşımı ondan toplanirdi ev harcamalarını da o yapardı bir gün dedi ki kendi paramız dursinn bir borsa var oraya pata yaptıralım kredi çekip senden hayır dedim ne alaka çok ısrar etti hayır dedim ama beni dinlememiş çekmiş az bir mebla olduğu ocin çok uzatmadim sonra istediğimiz yere geldik ben haal ev için ona para gönderiyorum ben hamile kalmıştım hadi ev alalım diyorum yok diyor krediler pahali flaan neyse ben ikna oldum kiraya çıkmaya eşya alicaz diyorum taksit yapmayalım paramız var yok paramiz cebimize kalsın ona da tama dedim ennsonunda bir gün bana mesaj geldi kredi taksidiniz var diye o gün ona mesaj attım bana herşeyi anlattı topaldigimiz parayı bilgisayara virüs girmis almış ve ben üzülürüm diye onu söylememis kredi çekerek hep borsaya girmis ve hep batmış benden kredi çekmiş benden gizli internet bankacılığı ile 100 bine yakin ikimizin uzerine ben bunu affettim bir sene geçmeden ikinci olay oldu bu sefer de bana yine anlatmadı üç ay sonra kavga sırasında söyledi sen çok değiştin değince yine benden kredi çekmiş nedeni de kaza yapmış ve adam dava açmasın diye ona vermiş adam da hep istemiş durmamış veremeyince de dava açıcam demiş ama yine kendiden ve benden milyarca kredi çekmiş ben gene öderiz dedim kabul etmedi arabayı sattik benimkileri kapattık artık ben yapamam diyor senin yüzüne bakamıyorum kendimi kötü hissediyorum gidicem diyor ben üç aydır uğraştım olmuyor bende bıraktım ama insanların tepkisi boşanmanın borç ödenir ama işin içinde tek borç yılki yalan var yilarca söylenen yalan gizli kapkli işler var siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Vicdanınıza oynuyor.Hicbbir sıkıntı çıkarmıyor yaptığnin yanlış olduğunun farkında ben çok kötülük ettim sana diyor daha fazla etmicem diyor
Arabayı aldım zaten borçlarımi kapadım kızımın babası sonuçta o yüzden pek sıkıntı çıkarmak istemiyorum nafaka alicam
Konu sahibi kendine gel. Belli ki iyi kalpli bir insansın. Sadece şunu düşün kızının babası dediğin bu adam sana da kızımın annesi diye hassasiyeti niye göstermedi ? Ben hiç inanmıyorum almış o paraları ya başkasıyla ezecek ya da kenara ayırdı seni de kızına bakacaksın diye artık kullanmak istemiyor. Ha bu iki seçenek de çıkmadı diyelim. Bu adam nerden tutsa elde kalıyor. Birde o boşanmak istiyor öyle mi ? Emin misin başkası olmadığına? Hoş bunu bulan ne yapsın sağar bırakır. Valla sinir oldum ya gerçekten yavrucağa üzüldüm böyle bir katakulliciye baba diyecek.Arabayı aldım zaten borçlarımi kapadım kızımın babası sonuçta o yüzden pek sıkıntı çıkarmak istemiyorum nafaka alicam
ya sizin onun yüzüne bakmamanız lazım. Ne demek hem dolandırılıyorsunuz hem de terk mi ediliyorsun? Ayrıcadava açıcam deyip kimse o kadar para almaz neyin davası bu, suç mu teşkil ediyormuş. Resmen sizi kandırıyor, tekrar borsada batırmış parayı. Ay size inanamıyorum ya adam sizi ayaküstü kaç kere dolandırmış siz hala borç ödenir diyorsunuz, pes diyorum sadece. Biraz aklınız varsa onun üzerinde ne varsa satıp üzerinizdeki borcu kapatın sonra da boşayın, deli misiniz de adamın kahrını çekeceksiniz. Gerçekten şuradaki bazı konular beni deli ediyor.İyi günler arkadaşlar yazacağım konu biraz uzun ama ben artık çok yoruldum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum siz olsanız ne yapardınız kısaca hikayemi anlatmaya calisicam ben dört yıllık evliyim ve bir yaşında bir kizim var hikayem bundan iki üç sene önce başlıyor biz farklı bir şehirde oturuyorduk ve istediğimiz yere gelince ev almayı düşünüyordum onun için para topluyorduk beraber hesap eşimin üzerineydi ve bende her maas günü ona atardım maaşımı ondan toplanirdi ev harcamalarını da o yapardı bir gün dedi ki kendi paramız dursinn bir borsa var oraya pata yaptıralım kredi çekip senden hayır dedim ne alaka çok ısrar etti hayır dedim ama beni dinlememiş çekmiş az bir mebla olduğu ocin çok uzatmadim sonra istediğimiz yere geldik ben haal ev için ona para gönderiyorum ben hamile kalmıştım hadi ev alalım diyorum yok diyor krediler pahali flaan neyse ben ikna oldum kiraya çıkmaya eşya alicaz diyorum taksit yapmayalım paramız var yok paramiz cebimize kalsın ona da tama dedim ennsonunda bir gün bana mesaj geldi kredi taksidiniz var diye o gün ona mesaj attım bana herşeyi anlattı topaldigimiz parayı bilgisayara virüs girmis almış ve ben üzülürüm diye onu söylememis kredi çekerek hep borsaya girmis ve hep batmış benden kredi çekmiş benden gizli internet bankacılığı ile 100 bine yakin ikimizin uzerine ben bunu affettim bir sene geçmeden ikinci olay oldu bu sefer de bana yine anlatmadı üç ay sonra kavga sırasında söyledi sen çok değiştin değince yine benden kredi çekmiş nedeni de kaza yapmış ve adam dava açmasın diye ona vermiş adam da hep istemiş durmamış veremeyince de dava açıcam demiş ama yine kendiden ve benden milyarca kredi çekmiş ben gene öderiz dedim kabul etmedi arabayı sattik benimkileri kapattık artık ben yapamam diyor senin yüzüne bakamıyorum kendimi kötü hissediyorum gidicem diyor ben üç aydır uğraştım olmuyor bende bıraktım ama insanların tepkisi boşanmanın borç ödenir ama işin içinde tek borç yılki yalan var yilarca söylenen yalan gizli kapkli işler var siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Sağolsun mu? Hanımefendi eşiniz sizi dolandırmış, üzerinize yıktığı borcu temizledi diye ona minnet duymanız gerek yok, kusura bakmayın öyle ard arda yazıyorum ama cidden deli etti beni bu konu.Üzerime 95 milyar borç vardı hepsi de benden habersiz arabamiz vardı sağolsun onu verdi de kapattık borcu