Boşanmak için illa aldatılmak yada dovulmek mi gerekir

Eşim az bir meblag borsaya yatirmis habersiz onume cıktı.Canim sıkıldı .Kendi parasiydı.Kavga çıktı.Üzerime borç yapsa ve birikimimi batırsa ben dava açarım.Bu konuda netim.Bu kadar yalan ve batak işle evlilik yürümez.Evin,cocugun nafakasiyla oynamis adam.Siz de affedip iki kere mali olarak aldatilmişsiniz.Hala affetme derdindesiniz.Bence affetmeyin.Masallah cok affedici ve sabirlısiniz.

Adamın hayatı yalan. Ben böyle bir kişinin beyaza ak demesine bile inanmam.

Şimdi tek üzüldüğüm evladınız. Böyle bir baba atsan atılmaz satsan satılmaz. Siz en fazla boşanır kurtulursunuz.

Yemin ederim akıl sağlığımı korumak için girmicem bdv ye dedikçe giriyorum.
Be kadın,hiç olan emeğine mi,kaldırılmana mı,affetmene mi,bunca şeyden sonra sen kovacagin yerde adamın çekip gitmek istemesine mi,hâlâ siz olsanız napardiniz diye sormana mı?Hangisine sinir olsam bilemedim.
Belki de adam senin paralarinla başkasına ev açtı,dayadı,döşedi,şimdi de gitmeye uğraşıyor??Ne bileceksin?Neden bunu kendinize yapıyorsunuz?Senin hesabın kitabın yok mu?Adam ilk olaydan sabıkalı zaten nasıl,neden,niye ısrarla guveniyorsun da ikinci kazığı atıyor sana.Offff!

İyi günler arkadaşlar yazacağım konu biraz uzun ama ben artık çok yoruldum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum siz olsanız ne yapardınız kısaca hikayemi anlatmaya calisicam ben dört yıllık evliyim ve bir yaşında bir kizim var hikayem bundan iki üç sene önce başlıyor biz farklı bir şehirde oturuyorduk ve istediğimiz yere gelince ev almayı düşünüyordum onun için para topluyorduk beraber hesap eşimin üzerineydi ve bende her maas günü ona atardım maaşımı ondan toplanirdi ev harcamalarını da o yapardı bir gün dedi ki kendi paramız dursinn bir borsa var oraya pata yaptıralım kredi çekip senden hayır dedim ne alaka çok ısrar etti hayır dedim ama beni dinlememiş çekmiş az bir mebla olduğu ocin çok uzatmadim sonra istediğimiz yere geldik ben haal ev için ona para gönderiyorum ben hamile kalmıştım hadi ev alalım diyorum yok diyor krediler pahali flaan neyse ben ikna oldum kiraya çıkmaya eşya alicaz diyorum taksit yapmayalım paramız var yok paramiz cebimize kalsın ona da tama dedim ennsonunda bir gün bana mesaj geldi kredi taksidiniz var diye o gün ona mesaj attım bana herşeyi anlattı topaldigimiz parayı bilgisayara virüs girmis almış ve ben üzülürüm diye onu söylememis kredi çekerek hep borsaya girmis ve hep batmış benden kredi çekmiş benden gizli internet bankacılığı ile 100 bine yakin ikimizin uzerine ben bunu affettim bir sene geçmeden ikinci olay oldu bu sefer de bana yine anlatmadı üç ay sonra kavga sırasında söyledi sen çok değiştin değince yine benden kredi çekmiş nedeni de kaza yapmış ve adam dava açmasın diye ona vermiş adam da hep istemiş durmamış veremeyince de dava açıcam demiş ama yine kendiden ve benden milyarca kredi çekmiş ben gene öderiz dedim kabul etmedi arabayı sattik benimkileri kapattık artık ben yapamam diyor senin yüzüne bakamıyorum kendimi kötü hissediyorum gidicem diyor ben üç aydır uğraştım olmuyor bende bıraktım ama insanların tepkisi boşanmanın borç ödenir ama işin içinde tek borç yılki yalan var yilarca söylenen yalan gizli kapkli işler var siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Senin iznin olmadan üzerine 2 defa kredi çekmesi karşılıklı sinir krizlerindeki itiş kakıştan ne bileyim bi tokattan daha kötü bi şey değil mi..bana göre bu yaptığı şiddetten daha kötü yalan ve senin malını gaps etmek

İyi günler arkadaşlar yazacağım konu biraz uzun ama ben artık çok yoruldum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum siz olsanız ne yapardınız kısaca hikayemi anlatmaya calisicam ben dört yıllık evliyim ve bir yaşında bir kizim var hikayem bundan iki üç sene önce başlıyor biz farklı bir şehirde oturuyorduk ve istediğimiz yere gelince ev almayı düşünüyordum onun için para topluyorduk beraber hesap eşimin üzerineydi ve bende her maas günü ona atardım maaşımı ondan toplanirdi ev harcamalarını da o yapardı bir gün dedi ki kendi paramız dursinn bir borsa var oraya pata yaptıralım kredi çekip senden hayır dedim ne alaka çok ısrar etti hayır dedim ama beni dinlememiş çekmiş az bir mebla olduğu ocin çok uzatmadim sonra istediğimiz yere geldik ben haal ev için ona para gönderiyorum ben hamile kalmıştım hadi ev alalım diyorum yok diyor krediler pahali flaan neyse ben ikna oldum kiraya çıkmaya eşya alicaz diyorum taksit yapmayalım paramız var yok paramiz cebimize kalsın ona da tama dedim ennsonunda bir gün bana mesaj geldi kredi taksidiniz var diye o gün ona mesaj attım bana herşeyi anlattı topaldigimiz parayı bilgisayara virüs girmis almış ve ben üzülürüm diye onu söylememis kredi çekerek hep borsaya girmis ve hep batmış benden kredi çekmiş benden gizli internet bankacılığı ile 100 bine yakin ikimizin uzerine ben bunu affettim bir sene geçmeden ikinci olay oldu bu sefer de bana yine anlatmadı üç ay sonra kavga sırasında söyledi sen çok değiştin değince yine benden kredi çekmiş nedeni de kaza yapmış ve adam dava açmasın diye ona vermiş adam da hep istemiş durmamış veremeyince de dava açıcam demiş ama yine kendiden ve benden milyarca kredi çekmiş ben gene öderiz dedim kabul etmedi arabayı sattik benimkileri kapattık artık ben yapamam diyor senin yüzüne bakamıyorum kendimi kötü hissediyorum gidicem diyor ben üç aydır uğraştım olmuyor bende bıraktım ama insanların tepkisi boşanmanın borç ödenir ama işin içinde tek borç yılki yalan var yilarca söylenen yalan gizli kapkli işler var siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Borç ödenir de bu kişilik yapısı değişir mi? Sizin üzerinize sizden habersiz kredi çekmek nedir güveni tamamen sarsan bir olay. Yalan üzerine yalan, kredi çekip borsada kaybetmeler, kendinizden kısarak emek emek biriktirdiğiniz parayı hiç etmiş. Hem de bir hiç uğruna. Onun değil sizin gidicem, bitirelim demeniz gerekmez miydi zaten🙄

Arabayı aldım zaten borçlarımi kapadım kızımın babası sonuçta o yüzden pek sıkıntı çıkarmak istemiyorum nafaka alicam

Adam hiç demedi ama "kizimin annesi sikinti çikarmayim" diye. Senin emegine bile saygi duymayip senin parani çalmis ya! Kizindan ayriyken çalisiyorsun didiniyorsun. Hiçmi üzülmüyorsun, kizmiyorsun o giden paraya?

Bu kadarmi özgüvensizsin ki bunlari hak ettigini düsünüyorsun? Kizinin huzurlu bir yuvaya, dürüst babaya ihtiyaca var. Maddi imkanlara ihtiyaci var. Varlik içinde yokluk çekiyorsunuz ve halen "kizimda kizim" diyorsun. Halen adamin pesine gidiyorsun ya. Pes.

Kizimin babasi demeyeceksin. Ne varsa ne yoksa söke söke alacaksin. Adam hile hurda ile senden habersiz, senin adin üzerine borç çekmis ya. Bu yasal bile degil.

Arabayı aldım zaten borçlarımi kapadım kızımın babası sonuçta o yüzden pek sıkıntı çıkarmak istemiyorum nafaka alicam
Konu sahibi kendine gel. Belli ki iyi kalpli bir insansın. Sadece şunu düşün kızının babası dediğin bu adam sana da kızımın annesi diye hassasiyeti niye göstermedi ? Ben hiç inanmıyorum almış o paraları ya başkasıyla ezecek ya da kenara ayırdı seni de kızına bakacaksın diye artık kullanmak istemiyor. Ha bu iki seçenek de çıkmadı diyelim. Bu adam nerden tutsa elde kalıyor. Birde o boşanmak istiyor öyle mi ? Emin misin başkası olmadığına? Hoş bunu bulan ne yapsın sağar bırakır. Valla sinir oldum ya gerçekten yavrucağa üzüldüm böyle bir katakulliciye baba diyecek.

ya sizin onun yüzüne bakmamanız lazım. Ne demek hem dolandırılıyorsunuz hem de terk mi ediliyorsun? Ayrıcadava açıcam deyip kimse o kadar para almaz neyin davası bu, suç mu teşkil ediyormuş. Resmen sizi kandırıyor, tekrar borsada batırmış parayı. Ay size inanamıyorum ya adam sizi ayaküstü kaç kere dolandırmış siz hala borç ödenir diyorsunuz, pes diyorum sadece. Biraz aklınız varsa onun üzerinde ne varsa satıp üzerinizdeki borcu kapatın sonra da boşayın, deli misiniz de adamın kahrını çekeceksiniz. Gerçekten şuradaki bazı konular beni deli ediyor.

Üzerime 95 milyar borç vardı hepsi de benden habersiz arabamiz vardı sağolsun onu verdi de kapattık borcu
Sağolsun mu? Hanımefendi eşiniz sizi dolandırmış, üzerinize yıktığı borcu temizledi diye ona minnet duymanız gerek yok, kusura bakmayın öyle ard arda yazıyorum ama cidden deli etti beni bu konu.

Adam seni sıkı keklemiş. Kötüsü hala çayın yanında sana yaptığı kekten yiyorsun

Başka sözüm yok

Siz elinizden gelen sakinlikle onun hep yanında olmuşsunuz. Eşler arası yalanlar evlilik kurumunu malesef ki sarsar. Siz ona bu saatten sonra güvenemeyeceksiniz. Tüm birikimlerinizi kafasina göre yemiş. Anlattıklarının da dogru olduğu ne malum? Normalde yuva bozulmasına, o kurumun dagilmasina her zaman karşıyım hele de çocuk varsa arada. Sizin duygusal durumunuz da alacağınız kararlarda çok önemli. Eğer eşinizin değişeceğine inanıyorsanız yeni bir sayfa daha çevirin ama artik sizin psikolojik durumunuz mutsuzsa defteri kapatin gitsin. Bosanirsaniz ne olur bosanmazsaniz ne olur kazanclarinizi ve kaybedeceklerinizi bir kagida karsilikli olarak yazin. Bir nevi bunlari kafanızda tartin lütfen. Bu yasamin içinde olan sizsiniz. Bitir demekte bitirme demekte bizler için kolaydir.

Ben hic dusunmeden bosanirdim. Bugun affederseniz omur boyu bu adamin borcunu odeyeceksiniz. Kaza yapsa duyardiniz. Virus girdigine de inanmadim. Bu paralar baska yerde. Siz de cok safsiniz. Yeterince affetmissiniz de zaten. Adam borsadan para kazanacagim diye battikca batmis daha da akillanmamis. Kumar aliskanligi gibi birsey bu. Bozanmada musur zaten. Ilke aldatilma olmasi gerekmiyor. Bu adam da duzelmez. Yakani da var. Yalancidan da her sey beklenir. Yalanciya givenilmez. Guven olmazsa da evlilim yurumez. Yalan da bosanma nedeni. Cocugunun rizkini yemis iste. Sen de bunca yil bos yere calismissin..gidip tatil yapsaydin o parayla daha iyiydi.

Back
X