Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabikide boşanmak ister.Almış okdr paraları kaybettiğini söylemeyen kazandığını mi söyleyecekİyi günler arkadaşlar yazacağım konu biraz uzun ama ben artık çok yoruldum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum siz olsanız ne yapardınız kısaca hikayemi anlatmaya calisicam ben dört yıllık evliyim ve bir yaşında bir kizim var hikayem bundan iki üç sene önce başlıyor biz farklı bir şehirde oturuyorduk ve istediğimiz yere gelince ev almayı düşünüyordum onun için para topluyorduk beraber hesap eşimin üzerineydi ve bende her maas günü ona atardım maaşımı ondan toplanirdi ev harcamalarını da o yapardı bir gün dedi ki kendi paramız dursinn bir borsa var oraya pata yaptıralım kredi çekip senden hayır dedim ne alaka çok ısrar etti hayır dedim ama beni dinlememiş çekmiş az bir mebla olduğu ocin çok uzatmadim sonra istediğimiz yere geldik ben haal ev için ona para gönderiyorum ben hamile kalmıştım hadi ev alalım diyorum yok diyor krediler pahali flaan neyse ben ikna oldum kiraya çıkmaya eşya alicaz diyorum taksit yapmayalım paramız var yok paramiz cebimize kalsın ona da tama dedim ennsonunda bir gün bana mesaj geldi kredi taksidiniz var diye o gün ona mesaj attım bana herşeyi anlattı topaldigimiz parayı bilgisayara virüs girmis almış ve ben üzülürüm diye onu söylememis kredi çekerek hep borsaya girmis ve hep batmış benden kredi çekmiş benden gizli internet bankacılığı ile 100 bine yakin ikimizin uzerine ben bunu affettim bir sene geçmeden ikinci olay oldu bu sefer de bana yine anlatmadı üç ay sonra kavga sırasında söyledi sen çok değiştin değince yine benden kredi çekmiş nedeni de kaza yapmış ve adam dava açmasın diye ona vermiş adam da hep istemiş durmamış veremeyince de dava açıcam demiş ama yine kendiden ve benden milyarca kredi çekmiş ben gene öderiz dedim kabul etmedi arabayı sattik benimkileri kapattık artık ben yapamam diyor senin yüzüne bakamıyorum kendimi kötü hissediyorum gidicem diyor ben üç aydır uğraştım olmuyor bende bıraktım ama insanların tepkisi boşanmanın borç ödenir ama işin içinde tek borç yılki yalan var yilarca söylenen yalan gizli kapkli işler var siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Evet devam etmemesi gerekirdi ama biri olsa oraya direk gidrrdi üç aydit bizim evimisde kalıyor bende annemin evinde parasızlık bir yere bile gidemiyor kazadan sonra hepsini adama verdim diyor dava açmasın diye elimde birşey kalmadı diyorÇok ilginç adam borsada parayı katladı da para bulan çoğu erkek gibi önce karısını boşuyor olmasın??? O kadar gururlu insan ilk hatadan sonra devamını getirmezdi var bir bit yeniği araştır...
Eşiniz kredi konusunda bileyalan soyluyit6İyi günler arkadaşlar yazacağım konu biraz uzun ama ben artık çok yoruldum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum siz olsanız ne yapardınız kısaca hikayemi anlatmaya calisicam ben dört yıllık evliyim ve bir yaşında bir kizim var hikayem bundan iki üç sene önce başlıyor biz farklı bir şehirde oturuyorduk ve istediğimiz yere gelince ev almayı düşünüyordum onun için para topluyorduk beraber hesap eşimin üzerineydi ve bende her maas günü ona atardım maaşımı ondan toplanirdi ev harcamalarını da o yapardı bir gün dedi ki kendi paramız dursinn bir borsa var oraya pata yaptıralım kredi çekip senden hayır dedim ne alaka çok ısrar etti hayır dedim ama beni dinlememiş çekmiş az bir mebla olduğu ocin çok uzatmadim sonra istediğimiz yere geldik ben haal ev için ona para gönderiyorum ben hamile kalmıştım hadi ev alalım diyorum yok diyor krediler pahali flaan neyse ben ikna oldum kiraya çıkmaya eşya alicaz diyorum taksit yapmayalım paramız var yok paramiz cebimize kalsın ona da tama dedim ennsonunda bir gün bana mesaj geldi kredi taksidiniz var diye o gün ona mesaj attım bana herşeyi anlattı topaldigimiz parayı bilgisayara virüs girmis almış ve ben üzülürüm diye onu söylememis kredi çekerek hep borsaya girmis ve hep batmış benden kredi çekmiş benden gizli internet bankacılığı ile 100 bine yakin ikimizin uzerine ben bunu affettim bir sene geçmeden ikinci olay oldu bu sefer de bana yine anlatmadı üç ay sonra kavga sırasında söyledi sen çok değiştin değince yine benden kredi çekmiş nedeni de kaza yapmış ve adam dava açmasın diye ona vermiş adam da hep istemiş durmamış veremeyince de dava açıcam demiş ama yine kendiden ve benden milyarca kredi çekmiş ben gene öderiz dedim kabul etmedi arabayı sattik benimkileri kapattık artık ben yapamam diyor senin yüzüne bakamıyorum kendimi kötü hissediyorum gidicem diyor ben üç aydır uğraştım olmuyor bende bıraktım ama insanların tepkisi boşanmanın borç ödenir ama işin içinde tek borç yılki yalan var yilarca söylenen yalan gizli kapkli işler var siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Eşin yalancı sende çok iyi niyetlisin söylediği herşeye inanıyorsun. Ben hiç görmedim kumarbazların geleceğini mahvediyorum diyerek boşanmaya kalktığını. Sen öyle yada böyle onun kumarı için iyi bir para kaynağısın. Biri var hayatında demiyorum eğer parayı bulduysa sadece 1 kişiyle yemezler ki... Yada en iyi ihtimalle yine borç gelecek sana duygusal manipülasyon yapıyor olabilir. Kaçan kovalanır hesabı sende ayrılmak istemiyorsun onu kaybetmemek için herşeyi sineye çekeceksin... Bilemiyorum normal değil... Ama çekme şu kumarbazı şimdiye kadar istediğin evi almış altında da istediğin araban olmalıydı adam karadelik gibi yutuyor parayı. Ne uğraşıyorsun istemeyene yol ver bacım...Evet devam etmemesi gerekirdi ama biri olsa oraya direk gidrrdi üç aydit bizim evimisde kalıyor bende annemin evinde parasızlık bir yere bile gidemiyor kazadan sonra hepsini adama verdim diyor dava açmasın diye elimde birşey kalmadı diyor
Ayrılacağız zaten ben sadece fikir olmak istedim oda diyor ben bagilimiyim sen farkında değilsin ve benden seni kurtariyorum diye ben saeec etrafta insanlar ayrılma bir çözüm bulalim o çocuk öyle biri değil başında birşey var demekki yoksa neden yapsan belki biri tehdit ediyordur sen anlamican mi senden çekilen krediyi demekki o anda çok ihtiyacı vardı falan dedikçe diyorum acaba ben mi yanlış düşünüyorum ondan buraya da yazmak istedimEşin yalancı sende çok iyi niyetlisin söylediği herşeye inanıyorsun. Ben hiç görmedim kumarbazların geleceğini mahvediyorum diyerek boşanmaya kalktığını. Sen öyle yada böyle onun kumarı için iyi bir para kaynağısın. Biri var hayatında demiyorum eğer parayı bulduysa sadece 1 kişiyle yemezler ki... Yada en iyi ihtimalle yine borç gelecek sana duygusal manipülasyon yapıyor olabilir. Kaçan kovalanır hesabı sende ayrılmak istemiyorsun onu kaybetmemek için herşeyi sineye çekeceksin... Bilemiyorum normal değil... Ama çekme şu kumarbazı şimdiye kadar istediğin evi almış altında da istediğin araban olmalıydı adam karadelik gibi yutuyor parayı. Ne uğraşıyorsun istemeyene yol ver bacım...
Toplamda ilk olayda toplamda yüz bin çekmiş ilk olarak kendinden çekmiş bakmış olmadı parayı yerine koyamadı bankalarda ona vermiyor artık sonra benden çekmiş ben zaten bunu kızım kırk günlükken öğrendim lohusasan yeni çıkmistim kızım için affetttim. İkinci olayda arabada hasar verdi cami catlamisti baksana cami catlamis dedim birşey düşmüştür dedi bana sonra normalde tartismayiz iyi anlaşırız ama son aylarda ilgisizlesti ve tartıştık o arada söyledi araba işini ve ve benden kredi çektiğini 50 bin vardı bende zaten yine bana çıkmış 30 bin krediAraba kazası yalanından sonra arabaya baktın mı? Bi hasar varmıydı?
Banka öyle herkese telefonda 100000 kredi vermez. Sizin geliriniz ne kadar?
Birinci kredi bitmeden ikinci krediyi yüklü miktar hiç vereceğini zannetmiyorum.
Birinci kredi bilememek de canım ikinci de yani ne bilim. Bu kadar da saf olursan katlanırsın.
Canım bende boşandım o etraf iyi niyetle konuşuyor ama dedikleri herşey varsayımdan ibaret. Her ne sorun varsa çözmek istemiyor eşin tek taraflı çaba olmaz evlilikte. Onlara böyle söyle kafan kurcalanmasın. Ben onları dinledim çok zararlı çıktım ve giden zamanımdan da oldum. Anlattığın kadarıyla bile sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın vicdanın rahat olsun... İnşallah bundan sonraki hayatında çok çok mutlu olursun, oluruz...Ayrılacağız zaten ben sadece fikir olmak istedim oda diyor ben bagilimiyim sen farkında değilsin ve benden seni kurtariyorum diye ben saeec etrafta insanlar ayrılma bir çözüm bulalim o çocuk öyle biri değil başında birşey var demekki yoksa neden yapsan belki biri tehdit ediyordur sen anlamican mi senden çekilen krediyi demekki o anda çok ihtiyacı vardı falan dedikçe diyorum acaba ben mi yanlış düşünüyorum ondan buraya da yazmak istedim
Psikologa gidelim dedim istemiyor kendisi o yüzden bitirdim bende zaten kendisi tamamen yılmis durumda çabalamak istemiyor gakib artık benim başıma ne gelirse gelsin modundaDaha önceden kredi ilgili konu açmıştın galiba
Aile bireylerini sarsan durumlar güven maddi manevi vb durumlarda ve toparlanamıyorsa ve boşanma durumunu düşününce rahatlama geliyorsa kafanızda bittiyse size saygı duymak düşer
Ben olsam terapistte giderdim ordanda sonuç alamazsam boşanırdım