esin seni seviyor neden bu kadar çok boşanmayı dile alıyosunki hep kötüleri düşünme iyi yanınıda düşün...
Sen psikologmuydun öyle hatırlıyorum ama profesyonel yardım al psikolojinin sağlam olduğunu sanmıyorum hem senin hem kocanın
Alkol almasini mi yasakliyim napayim yani bilemiyorum ki duzelir mi duzelmez mi
Alkol almasini mi yasakliyim napayim yani bilemiyorum ki duzelir mi duzelmez mi
tabi alkolü yasakla bıraktırabilirsen bıraktır yanında ol surat asacagına daha yumsak yaklaş o illetten kurtulsun benim eşimde maraş otu kullanıo iyilikle konuştum kötülükle konuştum yinede bıraktıramadım umarım sen basarırsın ama senin eşin seni çok seviyor gibi geldi anlatımından
asıl sorun ne canım neden boşanmak istiyosun eşin seni çok seviyo amasağlıklı bi sevgi değil korktum açıkçası
bu erkekler neden değişiyor.......... cok üzüldüm ve gözüm korktu.... ne diyecegmi inan bilmiyorum....
Birkac sorum var;kac yasindasiniz,cocuk varmi,bide bosanmak icin sebep ne???:26:
Bencede eşi seni çok seviyor alkolü bıraktırmaya çalışın karaciger eger ciddi bir şeyse gerçekten çok tehlikeli basit bir organ değil..Sinirlenip üzülmemesi lazım böylelikle çok yaralar alırsınız boşanmayı neden düşünüyorsunki seni böyle seven birisi varken..
Bu yaptiklarini sineye mi cekeyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?