Bosanmak icin illa siddet ya da aldatma mi lazim demistim ya hani... bosaniyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence ikinizin de psikolojisi normal degil. Ikinizin de oncelikle kendinize, sonra birbirinize zarar verecek davranislari var, camdan atlamaya kalkmalar, kolda sigara sondurmeler filan.

Esiniz kendisini, ofkesini kontrol edemiyor, ne demek kolda sigara sondurmek, hadi birlikte camdan atlayalim diye sizi itmek, ne demek "bir daha agla, bicagi kendime saplarim" demek. Kusura bakmayin ama psikopatca seyler bunlar. Benim artik boyle bir adamla ayni odada bile bulunmaya gozum yemezdi. Birak evliligi... Her kizdiginda ya kendine ya karsisinakine zarar verecek demek ki. Korkunc. Esiniz ozellikle mutlaka bir doktora gorunsun bence.

Just ne desem bilemedim sen yorumlarından anladığım kadarıyla eşini çok seviyorsun. Çok üzüldüm senin için hak etmiyorsun bu muameleyi Sadece hakkında hayırlısı olsun diyebiliyorum sana.

Sagol canim ........

Kimse mantikli bulmadi mi bosanmami ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben mantikli buldum. Bosanmak icin yeteri kadar sebep bence bu. Can guvenliginizden emin misiniz mesela? Ne belli bu kisinin bir gece eve sarhos gelip, hadi olelim diye yine sizi camlara itmeyecegi? Sinirlenince kendini kaybeden insandan korkarim. Illa siddet ya da aldatma mi lazim demissiniz. Butun bunlar yeterince siddet degil mi zaten?

Son düzenleme:

Terzi kendi sokugunu dikemezmis hesabi iste bu da o dun soyledi zaten ilac kullancam sonunda diye

eşinizin davranışları çok anormal alkollü bile olsa kürdan, çatal batırmak sigara söndürmek nedir kendi vücüduna bende korktum açıkçası ve nasıl bir tavsiye versem bilemiyorum size Tek söyleyebileceğim ne olursa olsun yaptığı şeyler hiç normal değil ve ilerisi için düşündürücü:26:

Su an konusmaya cekiniyorum acikcasi adim da atamam

Ya kac kez elini yumrugunu kaldirdi kaldirdi indirdi en son ben pusmadim ben ustune yurudum oyle geri cekildi aklima geliyo o hali dislerini sIkmisken

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgili just, acikcasi asil derdin nedir onu bile bilmiyoruz. Gorunurde, icince sapitan bir adam var. Ama bu sapitmaktan ote, manyaklasmis, ve hayati tehlike arz eden birisi. Bence alkolu tamamen birakmak cok kolay bir sey deyil. Belki ugrasir, belirli bir sure ayik olur , ama nasil guvenebilirsin ki eyer bir kere bile icse nolucagina. Hele birde o ortamda bir cocugunun oldugunu dusun, eyer cocuk istiyorsan tabi.

Ki dedigim gibi asil dert ne onu bile bilmiyoruz, yok sen benim eski halime kiziyosun, simdiki halime niye somurtuyosun laflari nedemek anlamadim. Bu adam eskiden nasil di ki ? Napti sana da bu kadar problem oldu bu su ana geldi? Yasi da senden buyukmus, ki sen benim gozumde yanlis anlama ama taptaze cocuksun. Daha yasin 23 tu sanirim, cok kucuksun? Esin senden de buykse sana gore olgun olmasi lazim, nedir bu sacmalik? Ben acikasi durumuna cok uzuldum. Asil karakterini yada ugrastigi sorunlarini da bilmedigim icin bir sey soyliyemeiyecegim tam olarak.

Ama sana sunu soyliyim maddeler halinde genel olarak.

1) seni rahatsiz eden ozellikleri varsa, bunlar seni mutsuz edicekse, her mutsuz oldugunda eninde sonunda bu adam kanimca icer, ve buna benzer seyleri yasarsin diye dusunuyorum. O yuzden iyi dusun, bunlar ne, ben bunlari kaldirabilirmiyim.
2) Uzgun oldugumuz seyler her zaman olucak, herzaman problemlerimiz olucak, bu kesin, cunku bu hayat, o zaman sen arkanda direk mi istiyorsun, yoksa boyle aglayip zirlayan bir herif mi ?
3) bence kuzum cok gencsin, duygularina cok saygim var, eminim asiksin su an ama, bu ask dedigin sey nereye kadar gider hic bir fikrim yok, kanimca gitmez ve basini duvardan duvara vurursun.
4) hazir boyle bir vukuat olmusken, kac kurtar kendini, boyle tiplere de bir daha bulasma derim.

Umarim, dogru karar verirsin, ve hersey gonlune gore olur.

Su an konusmaya cekiniyorum acikcasi adim da atamam

Haklısınızda kötü bir zamanlama olur ama boşanmadan önce son kez bir konuşma yapın alkol bagımlısıysa amateme gidebilir tedavi olabilir..Ama bunlar boşanmak için yeterli bir sebep fakat yinede içinizde bir şey kalmasın diye son kez deneyin dedim

Son düzenleme:
Konunu hatirladim simdi canim senin kocan da boyle deliriyor mu ot kullaninca?

benimki atmayınca deliriyor atıncada beyni uyuşuyo kendinden geçio nasıl bi illetse otu tercih etti ayrı yatmayı göze alıyo adam rahat rahat yatmak için hiç bi ilgi sevgi yok yaklaşmıyoki azım kokmasında bilmeyim diee iki yabancı gibiyiz evde degmezsem benden iyisi yok napim ne hali varsa görsün

Ben de aile terapisti diyenlerdenim. Geçmiş olsun öncelikle ciddi bir rahatsızlığınız mı var ?

terzi kendi sokugunu dikemezmis diye buna diyolar galiba.esiniz ciddi bi bunalimda.sizide kendisiyle birlikte surukluyo buna.gecici bi durum gibi geldi bu bana.beraber aile terapistine gitmelisiniz.ve alkolu birakmasiyla birlikte bunuda sart kosarak esinize bu zor zamaninda destek olmalisiniz bence.birde bosanmak cozum olmaz gibi geldi bana bu durumda birbirinizden kopamazsiniz.yoruldugunuzu soylemistiniz ama disinizi sikarsaniz bu zor durumu atlaticaginizi dusunuyorum.insallah hersey duzelir.

Pes etmiyim mi yani .......

Bilmiyorum belki yanlis kaldi aklimda ama sizin birbirinizi çok sevdiğinizi saniyorum forumdaki yorumlarından. Ask her zaman kapisini calmiyor insanin. Artilarini eksilerini cikar iliskinizin öyle karar ver bence. Ama bu siddet egilimi gözümü korkutmadi değil. Sana değil kendine zarar veriyor diye anladim doğru anladiysam eğer ki sen daha iyi bilirsin nedenini icindeki uzuntuden caresizlikten diye düşünüyorum. Hani insan uzuldugunde sinirlendiginde falan bagirip cagirma etrafi kırıp parcalama istegi hisseder ya öyle.

Degilim beni camdan ittiginde dehsete dustum carsida bi kacisim vardi metroya atlayisim ilk kez bu kadar urktum ben ciddiye almazdim normalde ama

Ben bagimli diye dusunmemistim burdaki herkes oyle dedi ama karacigere kadar gittiyse benden gizli de iciyordur belki bilemiyorum

Asil derdim gecmis evliligindeki kadinin ailesiydi borcu da bunlara dolayisiyla bi turlu kopmuyor bazi seyler gorusmuyorlar tabi de huzursuzum tehdit ediliyorum. Gencim dimi asarim yine ayaga kalkarim unuturum dimi ablacim yine gulerim dimi ben

Şu üzerinizdeki ağlama hallerini bir yana bırakın,yoksa bu aciz hissetme duygusuyla çıkmazdan çıkamazsınız.şöyle bir sirkelenin,canlanın.sdonra eşinizi karşınıza alarak sırf anlayabilmek için dinleyin,sorunu netleştirip,bir uzmandan eşiniz için tedavi alın.ve bir evlilik danışmanına başvurun en kısa sürede.ALLAH'IN izniyle sorunlarınızı çözmek için yeterince çaba gösterin,hemen boşanmak, en kolay çözüm ya da çözümsüzlük...

Ben bagimli diye dusunmemistim burdaki herkes oyle dedi ama karacigere kadar gittiyse benden gizli de iciyordur belki bilemiyorum

hergun icse ama cok az icse karacigere kolay kolay zarar vermez. ama zaten bagimlilik hergun aliskanlik gibi birseyi yapmak demek deyilmidir, illa dozunun cok olmasina gerek yok. Boyle asiri icmesi insanin karacigerine zarar veriyor iste. isterse hayatinda bir kere oyle icsin, o zarar vermis oluyor.

Sen neden doktora goturmuyosun bosanmiyosun ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…