teşekkürler kızlar, olması gereken de bu. orda burda aşk dizileri izleyip "öldür beni ağam", "aramıza giren kötü ailemiz", "bizim aşkımız bir başka", "aşk için ölmeli aşk o zaman aşk" kafasında hareket eden insana değil psikoloji, herhangi bir üniversiteden diploma verilmemeli.
şu an çok sertim, çok acımasızım biliyorum ama burda ilkokul, ortaokul mezunu kadının "seni seviyo bu adam, muhteşem ağa dizisinde de yerlerde sürüklüyodu kadını ondan sonra çok mutlu oldular" demesine o kadar da sinirlenmem. gördüğü, bildiği bu kadar çünkü.
üniversiteler rasyonel düşünmeyi öğrenme yerleridir. öyle her köşeye üniversite açılır, kalitesizlik dizboyu olursa üniversite mezunu bir kız bile burda nasıl boşanıcam diye ağlar.
ki olayın başını bilmiyorum, 40 yaşında adamla evlenmiş, şimdiden "o yaşlı zaten" diye ezik görüyor. e her zaman yaşlıydı bu adam bacım.
zaten arabesk kültürde herkesi geri zekalı olarak görmek çok yaygındır, bizim aşkımız bir başka, 17 yaş önemli değil, kimse bi şey bilmiyor tavrı vardır. amaç acı çekmek ya zaten. evet bi sürü saçma gelenek göreneğimiz olabilir ama çoğu da insanların tecrübeleri doğrultusunda oluşmuştur. yani bu kıza mutlaka birileri adam çok yaşlı evlenme, demiştir diye düşünüyorum.
aynı şeyleri teyzemde yaşadım, bundan sonra sen de ne yaşarsan müstehak diyorum. boşansan da çile çekeceksin, bunu bil. bu, akılsızlığının bedeli olur; öder ve kurtulursun. boşanmazsan kurtulamazsın. olay bu kadar basit.
ailen, arkadaşların yok mu?