• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmak icin illa siddet ya da aldatma mi lazim demistim ya hani... bosaniyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oha 23 yaşında mısın bi de :53: yaşıtız zaten ben kariyerimi, okulumu düşünürken, rahat rahat flört ederken seni kocan orda burda sürükleyip rezil ediyor. böyle düşün kurtar kendini, sakın pes etme.
bu durumlar da hep bu arabesk kültür yüzünden, aşk acıdır hadi geberelim hep beraber beni yerlerde sürükle sevgilim çok seviyorum seni aswdrefhgvbjn. burda da gelip "sini siviyo bu adaaam" yazmışlar, yazıklar olsun hepinize. ne biçim hayatlarınız varsa artık...
aşk mutluluktur, hiç tatmamışsınız, yazık.

Tebrik ederim, doğru söze ne denir :46:

Bence en etkileyici ve en üzücü yorum bu olmuş eğer alkolük bir adamla yaşamaya devam edip çocuk sahip olunca olacaklara dair yaşanacaklar
Okurken babam canlandi gozumun onunde. Degisecek duzelecek alkolu birakacak diye bosanmaktan vazgecmeyin. Malesef yok oyle bi dunya. Annem kardesim ve ben babasiz buyumeyelim diye katlanmis bunca sene. Annem babasiz buyumus cunku. Ayni aciyi yasamamizi istememis. Kucuk yasta kaybetmis babasini annem ama herkes dedemden ovguyle bahseder annem ben kazimin kiziyim derken gururla soyler. Bense kuzenlerim babamin sarhos haliyle dalga gecmesinden utanarak her zaman les gibi kokan ayakta durmayi bile basaramayan babam icin aglayarak ondan korkarak buyudum. Iki farkli babam var sanki sarhosken ve ayikken cok cok farkli. Dengesiz yapti beni de kendisi gibi. Ona nasil davranmam gerektigine eve geldiginde sarhos mu degil mi diye anlamaya calisarak karar verirdim. Hem asigim babama hem de nefret ettim ondan. Ona karsi ne hissedecegimi bilemedim. Sevdigimde gucsuz hissettim beni aglatan bu adami sevmemeliyim dedim. Nefret ettigimde ise kendimi sucladim o benim babam nasil nefret ederim diye.
Kucucuk ellerimi acip dua ettigim zaman sadece babamin ickiyi birakmasini isterdim Allah'tan. Ne yeni bir bisiklet ne de yeni oyuncaklar... aglamakla gecti gecelerim onun anneme haksiz yere hakaret ettigini duyarak her defasinda yorganimin altinda korkuyla ne yapacagimi bilmeden sessiz sessiz aglardim. Annemin gencligini benim ve kardesiminse cocukluk yillarini caldi. Her defasinda yeminler etti sozler veri agladi zirladi ama hep ayni. Doktora gitti psikologa gitti hatta haci hocaya bile goturduler. Parasini kaybetti gururunu arkadaslarini kaybetti en onemlisi de cocuklarinin sevgisini kaybetti ama birakmadi. Biliyorum bizi deli gibi seviyor herhangi bir babaya gore cok daha fazla deger veriyor bize adim gibi eminim beni baska kimse boyle sevemez hatta annem bile boyle sevemez beni ve babam gercekten iyi bir baba ama bu alkol yuzunden her sey. Anladigim kadariyla sizin cocugunuz yok sanirim. Bence bosanin omrunuzu bu adamla curutmeyin nolur ben canim annemin bosanmasina varligimla engel oldugum icin kendimi suclu hissediyorum. Boyle bir babayla buyumektense ayda yilda bir gordugum ve gordugumde de sarhos olmayan bir babam olmasini isterdim en azindan ona olan saygimi yitirmezdim ve bana hissettirdikleri icin kendimi suclamazdim psikolojim bozulmazdi. Lutfen kurtarin kendinizi. Duzelecegine dair umudunuz varsa sizi uzmek istemem ama cok zor birakmasi. Birakanlar tabiki var ama belki duzelir diye senelerce bekleyip yillarinizi bosa harcamayin omrunuzu tuketmeyin. Allah yardimciniz olsun insallah her sey duzelir cok cok mutlu olursunuz.

teşekkürler kızlar, olması gereken de bu. orda burda aşk dizileri izleyip "öldür beni ağam", "aramıza giren kötü ailemiz", "bizim aşkımız bir başka", "aşk için ölmeli aşk o zaman aşk" kafasında hareket eden insana değil psikoloji, herhangi bir üniversiteden diploma verilmemeli.
şu an çok sertim, çok acımasızım biliyorum ama burda ilkokul, ortaokul mezunu kadının "seni seviyo bu adam, muhteşem ağa dizisinde de yerlerde sürüklüyodu kadını ondan sonra çok mutlu oldular" demesine o kadar da sinirlenmem. gördüğü, bildiği bu kadar çünkü.
üniversiteler rasyonel düşünmeyi öğrenme yerleridir. öyle her köşeye üniversite açılır, kalitesizlik dizboyu olursa üniversite mezunu bir kız bile burda nasıl boşanıcam diye ağlar.
ki olayın başını bilmiyorum, 40 yaşında adamla evlenmiş, şimdiden "o yaşlı zaten" diye ezik görüyor. e her zaman yaşlıydı bu adam bacım.
zaten arabesk kültürde herkesi geri zekalı olarak görmek çok yaygındır, bizim aşkımız bir başka, 17 yaş önemli değil, kimse bi şey bilmiyor tavrı vardır. amaç acı çekmek ya zaten. evet bi sürü saçma gelenek göreneğimiz olabilir ama çoğu da insanların tecrübeleri doğrultusunda oluşmuştur. yani bu kıza mutlaka birileri adam çok yaşlı evlenme, demiştir diye düşünüyorum.
aynı şeyleri teyzemde yaşadım, bundan sonra sen de ne yaşarsan müstehak diyorum. boşansan da çile çekeceksin, bunu bil. bu, akılsızlığının bedeli olur; öder ve kurtulursun. boşanmazsan kurtulamazsın. olay bu kadar basit.
ailen, arkadaşların yok mu?

Hakaretlerinizi okuyamayacagim daha fazla. Psikoloji degil hicbir diploma verilmemeliymis, mustahakmis falan. Kalitesizmisim falan. Birkac kisiden destek gordunuz diye haddinizi asmayin. Sayginizi da koruyun. Ben kibleyemiyorum biri benim yerime kibleyebilir mi. Sabah sabah agladim bu yorum yuzunden.

Allahim ya bi tane turk dizisi izlememisim daha yapilan hakaretlere bak. Bi tane turkce sarki dinlemiyorum hakarete bak sayiyla yolluyolar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahim ya bi tane turk dizisi izlememisim daha yapilan hakaretlere bak. Bi tane turkce sarki dinlemiyorum hakarete bak sayiyla yolluyolar

Just bence o yorum sana değil daha çok sana yapılan boşanma alkolü bıraktır bu adam seni seviyor yorumlarına gelmiş. Sen de onlara nezaketle cevap verdiğin için o kafada olduğuna kanaat getirmiş arkadaş birden galiba.

Boşanma için illa şiddet mi lazım diyerek boşanma fikrinden bahsederken şiddete uğradın sen. Şiddet görüp burda boşansam mı demiyosun. O yorumu çok genel al ve üstüne alınma derim.

Zaten yeterince üzgünsün bir de bunlara takılma..

her insan hata yapar just. burada yardım, fikir istiyorsun diye kimsenin sana hakaret etme hakkı yok. ağzı olan konuşur, klavyesi olan yazar işte. takma boşver. senin çok daha önemli işlerin var. kendine yeni bir hayat kurmak üzeresin. yaşayacağın güzel günlere odaklan..

teşekkürler kızlar, olması gereken de bu. orda burda aşk dizileri izleyip "öldür beni ağam", "aramıza giren kötü ailemiz", "bizim aşkımız bir başka", "aşk için ölmeli aşk o zaman aşk" kafasında hareket eden insana değil psikoloji, herhangi bir üniversiteden diploma verilmemeli.
şu an çok sertim, çok acımasızım biliyorum ama burda ilkokul, ortaokul mezunu kadının "seni seviyo bu adam, muhteşem ağa dizisinde de yerlerde sürüklüyodu kadını ondan sonra çok mutlu oldular" demesine o kadar da sinirlenmem. gördüğü, bildiği bu kadar çünkü.
üniversiteler rasyonel düşünmeyi öğrenme yerleridir. öyle her köşeye üniversite açılır, kalitesizlik dizboyu olursa üniversite mezunu bir kız bile burda nasıl boşanıcam diye ağlar.
ki olayın başını bilmiyorum, 40 yaşında adamla evlenmiş, şimdiden "o yaşlı zaten" diye ezik görüyor. e her zaman yaşlıydı bu adam bacım.
zaten arabesk kültürde herkesi geri zekalı olarak görmek çok yaygındır, bizim aşkımız bir başka, 17 yaş önemli değil, kimse bi şey bilmiyor tavrı vardır. amaç acı çekmek ya zaten. evet bi sürü saçma gelenek göreneğimiz olabilir ama çoğu da insanların tecrübeleri doğrultusunda oluşmuştur. yani bu kıza mutlaka birileri adam çok yaşlı evlenme, demiştir diye düşünüyorum.
aynı şeyleri teyzemde yaşadım, bundan sonra sen de ne yaşarsan müstehak diyorum. boşansan da çile çekeceksin, bunu bil. bu, akılsızlığının bedeli olur; öder ve kurtulursun. boşanmazsan kurtulamazsın. olay bu kadar basit.

Konu sahibinin hangi yorumundan böyle arebesk aşkları sevdiğini çıkardınız anlamadım ben? İnsanların ne yaşadığını biliyor musunuz da konuşuyorsunuz?

Üniversite mezunu olunca acı çekilmiyor mu? Konu sahibi kocasını seven bir kadın. Daha önce böyle bir muamele görmemiş bir kadın. Elbette bir anlık şaşkınlıkla ben nasıl boşanıcam diye üzülebilir. Eğer diğer yorumlarını okuduysanız ne kadar güçlü ve kararlı olduğunu görürdünüz zaten.

Eğer yorumunuz konu sahibine değil boşanma aşkın için savaş diyenlere olsaydı çok haklısınız derdim ama zaten boşanmak isteyen bir kadına o adamla evlenmeseydin bunlar sana müstehak demek neyin kafası anlayamıyorum.

Yaralı ve acısı üzüntüsü olan insanada ağır yargılamamak gerek , hata veya yanlış seçimler her daim yapılır insanız sonuçta ,yarın birgün çocuğundan veya başka şeyden çekmeyeceğin ne malum ,insan çarasiz olmaya dursun ,yerden yere vuran çok oluyor empati yoksunluğundan

Canım ne alaka istersen oturur izlersin Türk dizileribde öldür beni agam vs diyormus ya kimbilir kac defa izledi boşver. ..herkesin hayattaki seçimleri mükemmel olmuyor. .istersen 50 yaşında adamla evlenirsin yok sadece senin basinar bunlar geldi gibi sanki yaş farkı olmayanlarda birsey yok. .dar kalıptan bakmamak gerek olağan şeyler kocamla aynı yaştayiz ikimizde üniversite eğitimi aldik garantisi var mı birşey yapmacaginin takilma bunlara.

Son düzenleme:
her insan hata yapar just. burada yardım, fikir istiyorsun diye kimsenin sana hakaret etme hakkı yok. ağzı olan konuşur, klavyesi olan yazar işte. takma boşver. senin çok daha önemli işlerin var. kendine yeni bir hayat kurmak üzeresin. yaşayacağın güzel günlere odaklan..

Sabah sabah sinirim bozuldu agladim ya bana rahat mi batti da egitim dili italyanca olan bi yerde yuksek lisans icin yirtiniyorum rahat mi batti da ales calisiyorum. Egitimini dusunuyolarmis benim yasimda ben ne dusunuyorum. Eminim tum gun kukuman kuslari gibi elleri cenelerinde egitim dusunuyolar goruyorum kafelerde

Arkadaşlar, bütün bu kavga patırtının asıl sebebini anlayamadım ben. Açıkçası 20 küsür sayfayı da okuyamadım. Yazıldıysa yönlendirebilir misiniz beni lütfen, bu sürüklemenin içmenin esas sebebine? Adam beni delirttin diyor, konu sahibesi ben hep ağlıyorum diyor. Sebep?

Izleyebilirsin yada dinleyebilirsin, bu senin etkisi altinda kaldigini gostermez ki. Sen kendini biliyorsan otesi yalan, bizlerin amaci fikirlerimizi beyan edip sana bir nebze olsun yardimci olmak, yargilamak degil.

Son düzenleme:
Izleyebilirsin yada dinleyebilirsin, bu senin etkisi altinda kaldigini gostermez ki. Sen kendini biliyorsan otesi yalan, bizlerin amaci fikirlerimizi beyan edip sana bir nebze olsun yardimci olmak, yargilamak degil.

Pazartesi bisey yapamadim soktaydim napicam diye cirpindim ben oyle cool takilip sakin kalamam hemen sali hemen avukata gittim annemi cagirdim daha napmam gerekiyodu gecmise de mi gideyim? Bu nasil bi yargi ya. Bunca seyin arasinda bu nasil bi sirf ego tatmini icin digerlerinden alkis aldigi icin farkettiyseniz yorumu agirlastirdi.

hiç takma canım benim sen bu durumdayken insanlar neden bu kadar gaddar olabiliyorlar hiç anlamıs değilim insanlar :20:

Pazartesi bisey yapamadim soktaydim napicam diye cirpindim ben oyle cool takilip sakin kalamam hemen sali hemen avukata gittim annemi cagirdim daha napmam gerekiyodu gecmise de mi gideyim? Bu nasil bi yargi ya. Bunca seyin arasinda bu nasil bi sirf ego tatmini icin digerlerinden alkis aldigi icin farkettiyseniz yorumu agirlastirdi.

avukata gittini eşin ögrendmi şekerim şu anda manevi olarak olumlu desteklere ihtiyacın var olumsuz bir cok söyleyecek insan kapasitesi var burda sen en dorusunu yapıyorsun boşanmakla

Biktim artik biktim ya iki saksak icin olana bak pazar gunu yeterince asagilanmamisim gibi. Migrenim var ikinci hastaligim cikti agir ilaclar kullaniyorum iyilesmek icin gunlerdir cubuk kraker kekle yasiyorum hem dik durmaya calisiyorum hak etmiyorum ya gelip de daha asagilanmayi hak etmiyorum

Bu cümleniz biraz agir olmamis mi?
Ki tüm yazdiklariniz fazliysa agir olmus.
Hayatta yapilan hatalarin ne meslek ne de okudugumuz üniversiteyse zerre kadar alakasi yoktur.
Just sevmis, inanmis, güvenmis. Sizce böyle olacagini bilseydi yine de yürür müydü ayni yolda?
Ne yasarsan müstehak, bosansan da cile cekeceksin???
23 yasinda bin bir umutla severek evlendigi adamin ona yasattiklarinin müstehak olduguna nasil karar verebiliyorsunuz?
Bosaninca cile cekecigini nerden biliyorsunuz?
Insanlari yargilarlarken yarin ayni veya daha beter duruma kendinizinde düsebilecegini bir an olsun akliniza getirmesinizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Hımm, nese aşağı yukarı anladım (yanlışım varsa düzeltin - eşi içiyor, içince sapıtıyor ve saçma şeyler yapıyor?)
İnsan sinirlenince veya kendini kaybedince normalde hiç yapmayacağı şeyler yapabilir. Haliyle sarhoş olunca da böyle kötü davranabilir. Asıl soru şu, bunları sadece sarhoşken mi yapıyor yoksa ayıkken de bir psikolojik bozukluk hissedebiliyor musunuz eşinizde? Anladığım kadarıyla birbirinizi seviyorsunuz. Bence bunun için denemeye değer, eşinizin alkol konusunda (ve eğer ayıkken de bazen böyle davranıyorsa sergilediği tavırları konusunda) ciddi yardıma ihtiyacı var. Evlendiğinizde içki kullanıyor muydu? Kullanmıyorduysa onu içmeye iten sebep neydi? Sorunların köküne inmek lazım.
Ama siz daha 23 yaşındaymışsınız (yaşıtız, size genç kafayla söylüyorum) eğer öyle deli divane aşık değilseniz veya çok bağlanmadıysanız ayrılın gitsin. İçki sorunu çok zor bir mevzu, bırakabilen insan oranı fazla değil. Gençliğinizi heba etmeye değmeyecekse boşanma davasını açın, içki sebebiyle hemen boşanırsınız bence.

avukata gittini eşin ögrendmi şekerim şu anda manevi olarak olumlu desteklere ihtiyacın var olumsuz bir cok söyleyecek insan kapasitesi var burda sen en dorusunu yapıyorsun boşanmakla

Bugun arayacak avukatim onu ben muhattap olmuyorum muhattap olmayacaksin benle konussun dedi avukatim annem de cuma gunu gelecek okuldan cikinca bikac kez aradi mesaj atti cevap atmadim

Hımm, nese aşağı yukarı anladım (yanlışım varsa düzeltin - eşi içiyor, içince sapıtıyor ve saçma şeyler yapıyor?)
İnsan sinirlenince veya kendini kaybedince normalde hiç yapmayacağı şeyler yapabilir. Haliyle sarhoş olunca da böyle kötü davranabilir. Asıl soru şu, bunları sadece sarhoşken mi yapıyor yoksa ayıkken de bir psikolojik bozukluk hissedebiliyor musunuz eşinizde? Anladığım kadarıyla birbirinizi seviyorsunuz. Bence bunun için denemeye değer, eşinizin alkol konusunda (ve eğer ayıkken de bazen böyle davranıyorsa sergilediği tavırları konusunda) ciddi yardıma ihtiyacı var. Evlendiğinizde içki kullanıyor muydu? Kullanmıyorduysa onu içmeye iten sebep neydi? Sorunların köküne inmek lazım.
Ama siz daha 23 yaşındaymışsınız (yaşıtız, size genç kafayla söylüyorum) eğer öyle deli divane aşık değilseniz veya çok bağlanmadıysanız ayrılın gitsin. İçki sorunu çok zor bir mevzu, bırakabilen insan oranı fazla değil. Gençliğinizi heba etmeye değmeyecekse boşanma davasını açın, içki sebebiyle hemen boşanırsınız bence.

Deli gibi de asiktim cok da baglandim ama denemeye degmez yasadigim korkuyu ben biliyorum daha ona dokunamam urkuyorum aklimdan gitmiyor resmen travma yasiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X