Boşanmak için karar verdikten sonra hamile olduğunu öğrenmek... Kızlar acil yardım lütfen

Ufak ufak sinyaller veriyordu kv ama ben huzurum kaçmasın diye seslenmiyordum. Eşim her zaman ailesine karşı beni ezdiriyordu ama sabret duzelecek diye diye bekledim hep. En sonunda annemin yanıma geldiği gün ( annem bana yaklaşık 9 saat mesafede ve bana 2.gelisi evlendigimden beri) kv bana telefon açıp hakaretler etti iftiralar attı. Eşim de o esnada evdeydi ve söylenen her şeyi duydu. Buna rağmen her zamanki gibi annesine ağzını açmadı. İftiralar hakaretler bardağı taşırdı ve o gün hiçbir şeyin duzelmeyeceginden sadece kendimi kandırdığımdan emin oldum. Tepe taklak olan aslında hayallerim oldu.

Pazt. 1 mayıs. Resmi tatil.
Böyle bir durumda ne yapılır inan çok zor. Aldırmayı düşünürdüm sanırım ben. O eve geri de dönseniz düzelmez kimse. Sinirlerine güveniyorsan boşanma bildiğini oku yaşa. Ama buda zor. İnsan görmemezlikten gelemiyor.
Babasız çocuklu hayat zor bence. Ailenizin size destek olması lazım. Maddi ve manevi. İyi karar vermeniz lazım. Çocuk ileride sizi süreklo suçlayabilir. İnanın çok zor.
İnsan başına gelmeden bilemiyor. Allah yardımcınız olsun.
Eşinizle ciddi bir şekilde konuşmanız lazım. Hatta aldırmayı düşünmeseniz bile aldırmayı düşünüyorum diyerekten nabızda yoklayabilirsiniz. Eşe karşı çocugu kullanmakta yanlış gerçi. "Senin gibi biri babalık yapacağına devlete veririm o karar verir ne yapacağını" diyen kadınlar da çok.

Canım ben eşime haber verdim hamile olduğumu ama hala ne arayan var ne soran... Maaşım var ailem de arkamda. Yolumu cizicem artık çocuğum ve ailemle...

Sorunlu insanla da evlilik sürmrz. Boşanmadan önce söylerseen boşanmak isteyemebilir. Diretir belki sizi ikna bile eder boşanamazsınız. Önceden söylemezdim ben.
Tayin demişsiniz memursunuz o zaman. İsteyin tayin gidin. Kv.den ayrı yaşayın ya da. Digeri annesi arada kaliyor erkekler. Kv harici size karşı nasıl? Cidden zor durum.

Kv görümcemler eğer fitne sokmazlarsa iyiydi ama işte onların gazına gelmesine ve bu yüzden huzurumuzu bozmasina dayanamıyorum. Onlar yüzünden üstüme bile yürümüştü bikac kez

Canım ben eşime haber verdim hamile olduğumu ama hala ne arayan var ne soran... Maaşım var ailem de arkamda. Yolumu cizicem artık çocuğum ve ailemle...
O kısmı atlamışım. Söylediginiz halde arayıp soran yoksa doğru yoldasınız. Asla ama asla barışmayın. Olurda barışmak için ikna etmeye çalışan olursa.
Blöf yaptığınızı düşünüyorlardır.
Ailenizde arkanızdaymış. Her şey çok güzel olsun hayatınızda.

Çok teşekkür ederim çok sağolun.

Kv görümcemler eğer fitne sokmazlarsa iyiydi ama işte onların gazına gelmesine ve bu yüzden huzurumuzu bozmasina dayanamıyorum. Onlar yüzünden üstüme bile yürümüştü bikac kez
Yanlış!
Erkek Ne sizi ezdirecek ne de ailesini. Hatalıysan üzerine yürür vs vs ama gaza gelen erkekten nefret ediyorum. Dengeyi kuramıyor sizinki. Annedir tamam ama eşde önemli hayat arkadaşı.
Nişanlıyım. Evlilikten korkuyorum. Eşim beni korur ama evlenince degisebiliyorlar insan korkuyor.
Oylesi bir insanla ömür geçmez valla.

Kesinlikle canım ömür bitmez böyle. Gözünü korkutmak istemem ama insanları anlayamıyorsun aynı evin içine girmeden. Bu lafı duyardım hep ama saçma gelirdi. Gerçekten cok doğruymuş. İnan simdiki aklım olsa bekar kalıp maaşımı alıp keyfime bakardım. Ama hayat işte insan yaşaması gerekenlere engel olamıyor.

Eşinden bunu saklarsan o şekilde boşanırsan sonra eşin başına bela olabilir. Ayrıca o ikinizin çocuğu kesinlikle eşine söylemek zorundasın

Klomen zaten insanın dengesini sinir sistemini bozan bi hap. Çatlatma iğnesiyle beraber tüm duygularınızı yoğun yaşamışsınız. Ben ilk klomen kullandığımda eşimle gözünün üstünde kaşın var diye tartışıyordum neredeyse. Kısaca insana herşey batıyor ben illallah etmiştim aylarca kullandım ne yazık ki. Ve kendi haline bıraktığmda bebek istemediğim bir dönem gittikçe eşim yine bana batmaya yaptığı şey gözümde büyümeye başladı memlekete gitmeyi düşündüm biraz uzak kalmak iyi gelecekti boşanma lafını söylemedim ama istemezsen giderim ben gideceğim! Vs tarzı şeyler söylüyordum. Ve eşimle konuşma yapacağım akşam gebe olduğumu öğrendim :) meğer tüm stresim ondanmış. Gerginliğim yeni geçiyor henüz. Ya siz anlatmadınız daha büyük sorun yoksa neden dönmeyesiniz ki? Bir kaynana gelin vakası da siz olmayın. Eğer bir tartışmaysa sorun. Allah başka dert vermesin der yuvanıza dönmenizi isterim. Bu sizin imtihanınız lütfen ona göre iyi düşünerek hareket edin. Önce kan verip doktora muayene olun sonra eşinizle başbaşa konuşun. Bu mutlu haberi böyle bi şekilde böyle bi durumda vermeyi hiç bi kadın istemez tabiki. Ama böyle bi haberi verebilecek olmanıza şükredin. Yuvanıza dönün. Baba evinden fayda yok heleki karnınızdaki bebekle. Hakkınızda hayırlısı Rabbim ferahlık versin.

Boşanmaya kararlıysan söyleme yazacaktım. Boşandıktan sonra öğrendim derdin. Gerçi farketmemiş umrunda olmamış hamile olman eşinin. Ben olsam boşandıktan sonra bile söylemezdim ya neyse..

arkadaşları kusura bakmayın da bu söyleme hiç bilmesin diyenler çok mu türk filmi izledi?ortak bir çocuk söz konusu böyle bir sey olabilir mi? hadi söylemese boşandktan snra söylese yarın bir gün bu koca kişisi ve kv iftira atmayacağı ne malum?hadi sonradan öğrense neyse diyeceğim. nitekim konu sahibi söylemiş bana göre iyi de yapmış..yalnız gerçkten boşanmya niyetliyseniz biraz daha düşündükten snra aile büyükleriyle gerekirse ciddi şekilde konuşulmalıydı öyle mesajla olacak iş değil bu...hem siz kendinizi yemezsiniz hem süreç hızlı işler..

Allah aşkına bu adam çarşamba günü birden mi pasif oldu kayınvaldineniz yüzünden ilk tartıma değildir herhalde ve siz bebek için uğraşıyordunuz çok saçma değil mi? Madem o kadar tak edecekti niye şimdi etti de daha önce etmedi? hem de bu kadar bebek için uğraşırken. Madem eşini seviyorsun ve ondan bebek yapmak istiyorsun susacaktın yok sayıp görmezden gelip annesi hakkında kavga etmeyecektin. Ediyorsanız hamile kalmaya bu kadar hevesli olamayacaktın tabii ki hamilesin diye dönemezsin hele ki eşinin seni döndürmek için şu ana kadar çabası olmadıysa ama illa gelecektir bekleyin çok fevri davranmışsınız.

Ben tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Evlendigimden beri ha bugün ha yarın geçer sabret demekle ömrüm geçti. Onun Aile buyukleri bozdu zaten ne yapması. Yapsa da eziyetler vs. Hiç bitmicek ki... Böyle ömür geciremem. Mutsuz anne mutsuz bebek demek.

İnsanın ayrilmasi için illa aldatma vs mı olması lazım? Ayrıca hangi kadın evini yuvasını bırakıp dönmek ister ki? Demek ki benim sabrım tükenmiş. Yaklaşık 10 gündür burdayım gelmeyi bırakın insan bir arar hamile karısını. Kimse bana ve bebeğime değersiz olduğunu hissettiremez. Öyle yapanı da ben tutmam hayatımızda zaten.

Ayrıca şimdiye kadar sustum diye başıma geldi ne geldiyse. Ben geriye dönüp baktığımda düzeltmek için her şeyi yaptım diyorum. Evlilik fedakarlıktir ama tek taraflı olmuyor bu hanımefendi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…