- 15 Nisan 2017
- 500
- 512
- 18
- Konu Sahibi Allah bizimledir
-
Canim aylardir ugrasiyorsun ve sonunda tedavi bile goruyorsun cocuk icin ve hamile kalir kalmaz olaylar oluyor. evliklikte sorun varsa en bastan beri vardir. Eger sorunlar normalde buyuk degilse sende cocuk icin tedaviye baslamazdin.Kızlar aylardır hamile olmayı dört gözle bekliyordum. Her adet oldugumda hüngür hüngür ağlıyordum. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başlamıştım. Doktorun dediği zamanlarda birliktelik oldu veee başladım adet günümü sabırsızlıkla beklemeye... Her şey çarşamba günü tepe taklak oldu. Kayinvalidemin bana dedikleri ettikleri yüzünden ve eşimin pasifligi yüzünden dayanamadım artık ve boşanmak için çıktım evden. Memlekete geldim. Ama bugün bir şey beni dürtü sanki. Evde gebelik testi yaptim. O da ne pozitif. Şimdi ben napicam kizlar? Söylesem bir turlü soylemeyip boşandıktan sonra söylesem baska türlü. Çocuğum için de olsa o hayata geri dönmek istemiyorum. Napicam ben? Allah rızası için akıl verin...
Çocuğun günahına girme . O istemiyor diye vazgeçme evladından nasibiyle doğar . Annen varsa annen bakar sen çalışırsın. Sen mahkemeni aç ağırlığıni koy yine . Gerisi ona kalmış. Ama yolunu çiz tek başına önce. Ayakta kalman gerek.Kızlar eşime mesaj attım hamile olduğumu söyledim. Ama görmesine rağmen 3 gündür tepki bile vermedi. Ben de bu hafta dava açmaya ve esyalarimi almaya gidicem. Bu kadar tepkisizlik gerçekten insanı hayrete düşürüyor.
Bak sana seni etkileyecek bişi söyleyip vebal almak istemem ama seni o kadar iyi anlıyorum ki sen kendi evini eşini o kaynvalideni herkesten iyi bilirsin bak duruma bi değerin yoksa onların yanında annesini sana tercih ediyorsa körü körüne sana değilde ona inaniyosa bırak eğer bu imkanın varsa arkana bile dönüp bakma kardeşim bunu sadece yaşayan bilir eşyalarını bile alma boşver.Onların paralarndan alınan bir tek çöpe dokunma.Ben bunu yapmak isterdim. .Kızlar eşime mesaj attım hamile olduğumu söyledim. Ama görmesine rağmen 3 gündür tepki bile vermedi. Ben de bu hafta dava açmaya ve esyalarimi almaya gidicem. Bu kadar tepkisizlik gerçekten insanı hayrete düşürüyor.
Canım Allah korusun çocuğumdan vazgeçmek istemiyorum zaten fakat yasattiklari ağır geliyor. Sinirden stresten yemin ederim karnima ağrılar giriyor. Bir şey olacak diye korkuyorumÇocuğun günahına girme . O istemiyor diye vazgeçme evladından nasibiyle doğar . Annen varsa annen bakar sen çalışırsın. Sen mahkemeni aç ağırlığıni koy yine . Gerisi ona kalmış. Ama yolunu çiz tek başına önce. Ayakta kalman gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?