Boşanmak için karar verdikten sonra hamile olduğunu öğrenmek... Kızlar acil yardım lütfen

Allah yardımcın olsun öncelikle. Zor bir karar ve süreç. Seni en iyi ben anlarım sanırım allahtan korkmayan bir kv ye ve arkamda durmayan bir eşe sahip olduğum için. Bizde defalarca bosanma aşamasına gelmiş , sonrasında bir şans daha diye diye bu zamana geldik. Benimde kv iftirlar yalanlar dolanlar... ne ararsan var. Kısa bir dönem önce bir kavga ile ipler iyice koptu ve ben bosanmaya karar verdim. Ve allahım hikmetidir ki esim annesinin yalan söylediğini anladı. Bir telefon kaydi ile o gunde bir dönüş oldu evliligimizde o gun bu gündür esim yanımda durur. Beni anlar dinler... artık herşeyi biliyor. Suan hamileyim bende eşim o gunden sonra cok değişti ve hersey guzel. Umarım senin esin de anlar bazı seyleri idrak eder ve seni cocuklarina sahip cikar. Ama sana tavsiyem madem boşanma aşamasındasın eşini çağır bir haftasonu ve konuşacaklarimiz var onemli de. Gelirse adam akilli herseyi konuş. Evliliği sürdürmek icin sartlarjni soyle. Cocugunuzun olacagini soyle. Kabul ederse devam et. Etmezse zaten biliyorsun.

Madem hep sinyaller vardı neden çocuk yapmak için çabaladın. Neden olmuyor diye ağladın yürümeyeceğiini önceden gördüğün pamuk ipliğine bağlı bir evlilikte.. olan olmuş öncelikle hayırlısı olsun ama ne olursa olsun eşinize söyleyin hamile olduğunuz için ona dönmek zorunda değilsin tabiki de. Ama bilmek hakkı sonuçta.

Böyle biseyi eşini sevmesende , o hayata geri dönmek istemesende saklamaya hakkın yok , sen tek başına ebeveyni degilsin o çocuğun bir babası var , sen eş olarak istemeyebilirsin ama sonuç değişmiyor babası . Belliki boşanmaya çok kararlisin , babasız çocuk buyutmenin zorluklarını yaşamadığın için bilememissin ama keşke kötü giden bir evliliğe çocuk yapmaya ugrasmasaydin . Şuan istesende istemesende o adamla ömür boyu bir bağın olmak zorunda bosansanda . Ama çocuk için tekrar denemek saçma olur cunku ben seni çok kararlı gordum , esinede pek sevgin kalmamış , geri dönsen bile en ufak hatasinda yine bitecek . Denenmisi denemek saçma bu saatten sonra , sadece o günahsız meleğe bari iyi bir anne baba olun , birbirinize iyi eş olamadiysaniz..

Doktora git kesinleşsin sonrada eşinle oturup konuşun
Anlaşmalı boşanmak istediğini belirtirken süreç uzamasın çirkinleşmesin ben bebek bekliyorum diyebilirsin

Birincisi kan testi yaptir. Netlesince esine durumu bildirmelisin bilmeye hakki var.
ikincisi kayinvalide ile mi oturuyorsunuz bilmiyorum ama eger oyleyse evinizi ayirin ve kv ile araya mesafe koyun. Eger esiniz kv sorunu disinda sizinle iyiyse kayinvalideyi aradan cikarin.
Ucuncusu yok yine de yapamam bosaak istiyorum diyorsaniz cocugunuzla bir yasam kurun. Hakim cocugu anneye verir ancak belirli gunler baba cocugunu gorur. 6 yasindan sonra da hakimin belirledigi gunlerde baba cocugu yatili alir.

hamile olduğunu söylemezsen boşanma sürecinde kaybedersin. söyle ve boşanmak istediğini de ekle. bundan sonra onlar düşünsün.

ayrıca bir canı almaya hakkın yok hele de dünyaya gelsin diye uğraştığın bir yavruyu öldürmeye hiç hakkın yok. sakın.. büyütürsün bi şekilde.. belki o sana umut olur.

Bence esin bunu bilmeli.. boşanma davası açmadan once.. eğer sorun eşinin ailesiyse ve esin barışmak isterse ailesinden uzaklasma şartı kosabilirsin biraz mesafe koysun ve seni daha iyi anlamaya calissin

Konu sahibi bebeği aldırıp aldırmamakla ilgili ne düşündüğünü açıkladı mı ben mi kaçırdım? En çok onu merak ediyorum

Canim aylardir ugrasiyorsun ve sonunda tedavi bile goruyorsun cocuk icin ve hamile kalir kalmaz olaylar oluyor. evliklikte sorun varsa en bastan beri vardir. Eger sorunlar normalde buyuk degilse sende cocuk icin tedaviye baslamazdin.
Ailelerle yuz goz olmak vs bunlar onemli degil. Zamanla hersey yoluna giriyor. Yerinde olsam esimle konusurdum ve bu durum karsisinda ne gibi bir onerisi var bunlari da dinlerdim ve aile terapistine giderdim.

Bence de şu an soyleme. Mecbur olduğunu zanneder ve işler kötülesebilir. Sans ver saçmalıklarına aldırma.

Seni dürten herneyse keşke evi terketmeden önce dürtseydi...

Bir insanın boşanmadan evi terketmesini hiç anlamıyorum.

Önce bi doktora gidin kesinleştirin ve eşinizle oturup konuşun. Eğer kvdeyle aynı evde yaşamıyosan kapatırsın kapını mesafeni koyarsın olur biter.

Ve umarım o bebeğin günahına girmezsiniz

Anlaşmalı boşanma olacaksa mutlaka eşinize söylemek zorundasınız evraklar imzalanmadan. Çünkü anlaşmalı boşanmada kararlaştırılmalı çocuğa ne olacağı. Yoksa sizin hamile olduğunuzu biliyor olduğunuz ortaya çıkarsa dava falan açar. Adamı dolandırmış oluyorsunuz resmen.

O masumun gunahina girme sakin.bebeginle kendine yeni bindunya kur yapabileceksen.cunku o sabinin bi gulusu dunyaya bedel kocada neymis ya.

Kızlar eşime mesaj attım hamile olduğumu söyledim. Ama görmesine rağmen 3 gündür tepki bile vermedi. Ben de bu hafta dava açmaya ve esyalarimi almaya gidicem. Bu kadar tepkisizlik gerçekten insanı hayrete düşürüyor.

Çocuğun günahına girme . O istemiyor diye vazgeçme evladından nasibiyle doğar . Annen varsa annen bakar sen çalışırsın. Sen mahkemeni aç ağırlığıni koy yine . Gerisi ona kalmış. Ama yolunu çiz tek başına önce. Ayakta kalman gerek.

Bak sana seni etkileyecek bişi söyleyip vebal almak istemem ama seni o kadar iyi anlıyorum ki sen kendi evini eşini o kaynvalideni herkesten iyi bilirsin bak duruma bi değerin yoksa onların yanında annesini sana tercih ediyorsa körü körüne sana değilde ona inaniyosa bırak eğer bu imkanın varsa arkana bile dönüp bakma kardeşim bunu sadece yaşayan bilir eşyalarını bile alma boşver.Onların paralarndan alınan bir tek çöpe dokunma.Ben bunu yapmak isterdim. .

Canım Allah korusun çocuğumdan vazgeçmek istemiyorum zaten fakat yasattiklari ağır geliyor. Sinirden stresten yemin ederim karnima ağrılar giriyor. Bir şey olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…