Boşanmak için karar verdikten sonra hamile olduğunu öğrenmek... Kızlar acil yardım lütfen

Bende aynıyım bu duygusallık hayatım boyunca beni mahvetti hiç bilmiyorum birine sınır çizmeyi yeter demeyi bende anama çekmişim belli bence sende oğlunda güçlüsünüz bu zamana kadar böyle bir yükle iyi dayandin

Allah sabır versın sabrımın son demlerındeyım ozellıkle egeyle , kardesı deniz arasında asla ama asla bır gıdım ayrımcılık olmasını ıstemıyorum etle tırnak olmalarını ıstıyorumkı yarın obur gun gozum arkada kalmasın

Olmaz korkma içini ferah tut eşinde aynı şekilde devam eder umarım senin oğlum çok akıllı çok zeki çok duygusal bir evlat inşallah kardeşi de öyle olur bağları kuvvetli olur sende bakar bakar mutlu olursun iki babadan ama can kardeş olurlar umarım evlatların sağlıkla huzurla kucağına al inşallah evladını canım sıkılma Allah büyük feraha kavuşursun inşallah

burda çocuğun günahına girme diyenler o çocuğun bakımında olmayacaklar tuzları kuru herkesin ahkam keser tabi

o çocuğu babasız büyütmeye bile bile lades demek saçmalığın önde gideni

ben sana şunu yap bunu yap diyemem sadece ben olsam ne yapardım düşünürüm. çok zor bir durum. boşanmaya kesin kararlıysam ve hamile olduğumu söylediğim halde bana cevap vermeyen bir eşe sahip olsaydım bebeği doğurmazdım. evet can almak bize düşmüyor ama o insanı böyle bir babaya mahkum etmek, aile ortamından uzak büyütmek buna bile bile lades demek de bence bize düşmüyor. hatta bana bu daha korkunç geliyor. bilmiyorum bu benim kendi fikrim ben boşandığım adamla bir daha hiçbir şekilde bağ kurmak istemem.

Suanda egede bızde karı koca destek alıyoruz ama doktor kesınlıkle o sormadan soylenmeyecek dıyor , suanda bazı seylerın farkında ve hazır olmadıgı ıcın sormuyor duyacagı cevaba dıyor

Allah yardımcınız olsun tabi ki pedagoglar daha iyi bilirler zor bir süreç inşallah kolayca ve etkilenmeden atlatır minik kuşunuz

Ben memurum Allah'a şükür evladıma en iyi şekilde bakarım. Evet babanin yerini doldurmaz ama dönsem çocuğum da ben de daha mutsuz olucaz. Şu anda kötunün iyisini seciyorum.

Sizin mükemmel bir annesiniz ve sizin yetiştirdiğiniz çocuk tam da sizin hayal ettiğiniz gibi bir çocuk olacaktır. Tam da et tırnak olacaklardır buna emin olun.. Sizin ege ile olan endişelerinizi anlattığınız konunuzda yazdıklarınızı okumuştum.. Öyle uzaktan uzağa.. Siz öyle güzel başediyorsunuz ki size bir tavsiye bile veremedim o yüzden de bir şey yazamadım:))

Canım söyledim bil hamile olduğumu ama arayıp sormuyor. Hiçbir tepki vermedi bu habere bile.
O şimdi karnında benim çocugum var tıpış tıpış gelcek diye düşünüyordur ama asla geri vites yapma ille doğurcaksan bile kendi ayaklarının üstünde dur ve çocuguna iyi bir gelecek hazırla.
Allah yardımcın olsun

Valla Allah'a şükür çalışıyorum ailem de ne karar verirsen ver arkandayiz diyor. Sağlam basıyorum yere. Ama bu muameleler agrima gidiyor...

Çocuk için dönmek değil ben zaten o ailenin içine bu kadar yüz göz olduktan sonra dönmek istemiyorum. Sadece anlaşmalı boşanmadan önce mı söylesem sonra mı söylesem diyorum
TaniiiTabiki önce soyle... bilmeye hakkı var baba oda sonuçta.. bizim.bi tanıdık vardı.. hamileyken ayrıldi.. doğum yaptı çocuk 1 yaşındayken barıştı.. şimdi mutlular. Onlarında problemi kaynanaydi1.. eşi şimdi agzinin ıçine düşüyor.. herseyde var bi hayir.. yani aldırmayacaksanız soylemelisiniz fikrimce

Canım esime haber verdim mesaj attım günlerdir tık yok...

Evliliğin genelde nasıldı. Çarşamba günü tepetaklak oldu demişsin. Demek o zamana kadar sorun yoktu. Arada kavgalar her evlilikte olabilir. Affedilmeyecek bir şeymi? Mesele neydi. Eşinin ne yaptı da ailenin yanına döndün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…