Boşanmak için karar verdikten sonra hamile olduğunu öğrenmek... Kızlar acil yardım lütfen

Canım benim bütün mobilya vs. Eşimle almıştık. Ama inan hiçbir şeyde gözüm Yok. Hepsi onlarin olsun. Ben sadece bekarken kendi maaşımdan aldığım çeyiz eşyalarını istiyorum. Tabi bir de ailemin cevremin taktiği takilarimi istiyorum. Gerçi onların yerinde yeller esiyordur ama en azından çocuğumun geleceği için bir destek olur bana.

Onları tabiki alll hakkın onlar senin hemde ailenin senin emeğin var onlarda.

Canım Allah korusun çocuğumdan vazgeçmek istemiyorum zaten fakat yasattiklari ağır geliyor. Sinirden stresten yemin ederim karnima ağrılar giriyor. Bir şey olacak diye korkuyorum
Rabbim sana bağışlasın evladını sağlık sıhhat versin. Bir araya gelmek senin ve çocuğun için iyi olmayacağını düşünüyorsan gelme. İnceldiği yerden kopsun . Aynı sıkıntıları yaşarsan aynı gücü bidaha kendinde bulamayabilirsin

Benım oglumun bıyolojık babası bosandıgımıdan berı oglumu hıc aramadı , maddı manevı sorumluluklarını yerıne getırmedı 7 senedır. 2 aylıktı oglum. Benım oglum tup bebek, uzun ugraslar sonucunda gelmıstı ve dogmustuda onu coık sevıyorum ona cok guzel bır hayat verebıldıgımı dusunuyorum , sevgı ıcınde buyuyor. Ancak onun ıcın duydugum uzuntununde haddı hesabı yok 2. evlılıgımı yaptım 5 sene evvel benım ıcın on planda hep Ege oldu , Ege babasızlıgı yasamadı ama bıyolojık babasınında baska bırı oldugunu bılmıyor sır oldu eskı kocam ve banada asırı bır yuk.

Cocugunuz babasız kalacaksa uzgunum , ona guzel bır hayatta sunamayacaksa ınanın uzmeyın cocugu cunku onlar hep bıt kadar kalmıyorlar, buyuyorlar ve konusuyorlar

Sisin durumunuzda çok zor ama şimdiki eşinize gerçekten bravo hiç hissettirmemis oğlunuza inşalla h anlattiginizda oğlunuz çok büyük tepki vermez babasının kıymetini bilecek bir evlat olur

Sisin durumunuzda çok zor ama şimdiki eşinize gerçekten bravo hiç hissettirmemis oğlunuza inşalla h anlattiginizda oğlunuz çok büyük tepki vermez babasının kıymetini bilecek bir evlat olur
Oyle bıle olsa bır anlık uzulmesını bıle ıstemıyorum , Egeyı cok guzel ve ozenlı yetıstırdık buyuttuk onun boyle bır meseleden kırılıp ıncınmesını kabul edemıyorum ozellıkle hamılelıkten berı bu dusunceler yenıden geldı yoksa daha ıyıydım destek alıyoruz ama keske bıyolojık baba ölmüş olsa en azından ılgısız bır babadan daha az can yakar dıye dusunuyorum

Evlatlarıniza ve size çok mutlu bir hayat diliyorum inşallah umduğunuz gibi olur ne evladiniz ne siz üzülmezsiniz inşallah bir tanıtımda vardı sizin durumunuzda ama onu eşi ölmüştü kız okula gidene kadar söylememişlerdi o da hiç hissetmemisti onun banası da sizin eşiniz gibi tüm sevgisini vermişti kıza o çok kolay atlatmıştı inşallah sizdede böyle olur hep sizi gördüğümde aklıma geliyor durumunuz

Oyle mı, ya umarım bızde oyle oluruz Bır an once ege ogrensın ve hayatımıza devam edelım ıstıyorum cunku ege bılmedıkce sankı yasadıgımız hayat bana yalan gıbı gelmeye basladı malesef ve bu durumdan kurtulamıyorum . Ozellıkle kardesı dogmadan ogrenmesını ıstıyorum aslında ama dogru bu mu bılmıyorum

Yardım.aliyorum dediniz pedagog ne diyor bu duruma ben ede bir an önce öğrenmesi şart yani ona karşı sevginin değişmediğini görünce çok etkilenmez bana kalırsa ama konunuzdan biliyorum evladiniz biraz hassas

Yardım.aliyorum dediniz pedagog ne diyor bu duruma ben ede bir an önce öğrenmesi şart yani ona karşı sevginin değişmediğini görünce çok etkilenmez bana kalırsa ama konunuzdan biliyorum evladiniz biraz hassas
Evet ege suanda bunu kaldırabılecek durumda degılmıs o sebeble desteklıyor pedagog , baan sızın ıstedıgınız zamanda degıl o hazır oldugunda soracak ve ogrenecek dıyor ,

Emin olduktan sonra söyle ve geri dönmemi istiyorsan gelirsin burda konuşuruz şartlarımı söylerim, aksi halde çocugumu ailemin yanında doğururum büyütürüm de.

Sorunlariniz neydo ki?

Evet ege suanda bunu kaldırabılecek durumda degılmıs o sebeble desteklıyor pedagog , baan sızın ıstedıgınız zamanda degıl o hazır oldugunda soracak ve ogrenecek dıyor ,
Işte o tanıdığım kız okumayı öğrenince nüfus cüzdanına bakıyor birde kardesininkine sonra annesine demiş beenim niye soyadım farklı onun banası başka yazıyor benimki başka diye sorunca açıklamak zorunda kaldılar şuan koca kız oldu belki 20 yaşına gelmiştir ve hala babasıyla diyaloğu aynı pedagog doğru söylüyor o zamanı gelince kendi sorup öğreniyor Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle

sonradan duymayacaksa bu durum iyi ama öğrenme ihtimali varsa kötü sonuçlanabilir o yüzden normal birşeymiş gibi en başından beri söylenmeli çocuğa en doğrusu bu bence yarın öbürgün o baba çıkıp gelirse çocuk alt üst olur Allah korusun baştan akılları ermeden öğrenirlerse daha çabuk alışıyorlar diye biliyorum

bu kadar cocuk icin ugrasan birinin evliligi ya o kadar kotu degildir ya da akil yoktur her iki durumda da size evin yolu gozukmekte

Suanda egede bızde karı koca destek alıyoruz ama doktor kesınlıkle o sormadan soylenmeyecek dıyor , suanda bazı seylerın farkında ve hazır olmadıgı ıcın sormuyor duyacagı cevaba dıyor

Suanda egede bızde karı koca destek alıyoruz ama doktor kesınlıkle o sormadan soylenmeyecek dıyor , suanda bazı seylerın farkında ve hazır olmadıgı ıcın sormuyor duyacagı cevaba dıyor
Offff Allah'ım küçücük çocuğun kaldıracağı yükmü bu

Offff Allah'ım küçücük çocuğun kaldıracağı yükmü bu
Oyle demeye doktor dıyor kı ege eger daha guclu bır cocuk olsaydı bu mesele cerezdı dıyor ancak ege cok duygusal ve dusuncelere onem veren bırı dıyor aynı benım gıbıymıs bılınc altı testı yapıldı ve karakter analızı bız egeyle aynı cıktık esım bıze gore daha farklı bır karakterde. Egenın bana benzemesını cok ıstemıstım hamıleyken gerkcenten kucuk bır cuteboy oda Ama cokta uzuntu yasadım bu hayatta egenın kesınlıkle daha guclu ve dur demeyı bılen bırı olmasını ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…