- 10 Aralık 2016
- 164
- 77
- 13
- Konu Sahibi Allah bizimledir
-
Canım benim bütün mobilya vs. Eşimle almıştık. Ama inan hiçbir şeyde gözüm Yok. Hepsi onlarin olsun. Ben sadece bekarken kendi maaşımdan aldığım çeyiz eşyalarını istiyorum. Tabi bir de ailemin cevremin taktiği takilarimi istiyorum. Gerçi onların yerinde yeller esiyordur ama en azından çocuğumun geleceği için bir destek olur bana.Bak sana seni etkileyecek bişi söyleyip vebal almak istemem ama seni o kadar iyi anlıyorum ki sen kendi evini eşini o kaynvalideni herkesten iyi bilirsin bak duruma bi değerin yoksa onların yanında annesini sana tercih ediyorsa körü körüne sana değilde ona inaniyosa bırak eğer bu imkanın varsa arkana bile dönüp bakma kardeşim bunu sadece yaşayan bilir eşyalarını bile alma boşver.Onların paralarndan alınan bir tek çöpe dokunma.Ben bunu yapmak isterdim. .
Canım benim bütün mobilya vs. Eşimle almıştık. Ama inan hiçbir şeyde gözüm Yok. Hepsi onlarin olsun. Ben sadece bekarken kendi maaşımdan aldığım çeyiz eşyalarını istiyorum. Tabi bir de ailemin cevremin taktiği takilarimi istiyorum. Gerçi onların yerinde yeller esiyordur ama en azından çocuğumun geleceği için bir destek olur bana.
Rabbim sana bağışlasın evladını sağlık sıhhat versin. Bir araya gelmek senin ve çocuğun için iyi olmayacağını düşünüyorsan gelme. İnceldiği yerden kopsun . Aynı sıkıntıları yaşarsan aynı gücü bidaha kendinde bulamayabilirsinCanım Allah korusun çocuğumdan vazgeçmek istemiyorum zaten fakat yasattiklari ağır geliyor. Sinirden stresten yemin ederim karnima ağrılar giriyor. Bir şey olacak diye korkuyorum
Benım oglumun bıyolojık babası bosandıgımıdan berı oglumu hıc aramadı , maddı manevı sorumluluklarını yerıne getırmedı 7 senedır. 2 aylıktı oglum. Benım oglum tup bebek, uzun ugraslar sonucunda gelmıstı ve dogmustuda onu coık sevıyorum ona cok guzel bır hayat verebıldıgımı dusunuyorum , sevgı ıcınde buyuyor. Ancak onun ıcın duydugum uzuntununde haddı hesabı yok 2. evlılıgımı yaptım 5 sene evvel benım ıcın on planda hep Ege oldu , Ege babasızlıgı yasamadı ama bıyolojık babasınında baska bırı oldugunu bılmıyor sır oldu eskı kocam ve banada asırı bır yuk.Kızlar eşime mesaj attım hamile olduğumu söyledim. Ama görmesine rağmen 3 gündür tepki bile vermedi. Ben de bu hafta dava açmaya ve esyalarimi almaya gidicem. Bu kadar tepkisizlik gerçekten insanı hayrete düşürüyor.
Sisin durumunuzda çok zor ama şimdiki eşinize gerçekten bravo hiç hissettirmemis oğlunuza inşalla h anlattiginizda oğlunuz çok büyük tepki vermez babasının kıymetini bilecek bir evlat olurBenım oglumun bıyolojık babası bosandıgımıdan berı oglumu hıc aramadı , maddı manevı sorumluluklarını yerıne getırmedı 7 senedır. 2 aylıktı oglum. Benım oglum tup bebek, uzun ugraslar sonucunda gelmıstı ve dogmustuda onu coık sevıyorum ona cok guzel bır hayat verebıldıgımı dusunuyorum , sevgı ıcınde buyuyor. Ancak onun ıcın duydugum uzuntununde haddı hesabı yok 2. evlılıgımı yaptım 5 sene evvel benım ıcın on planda hep Ege oldu , Ege babasızlıgı yasamadı ama bıyolojık babasınında baska bırı oldugunu bılmıyor sır oldu eskı kocam ve banada asırı bır yuk.
Cocugunuz babasız kalacaksa uzgunum , ona guzel bır hayatta sunamayacaksa ınanın uzmeyın cocugu cunku onlar hep bıt kadar kalmıyorlar, buyuyorlar ve konusuyorlar
Oyle bıle olsa bır anlık uzulmesını bıle ıstemıyorum , Egeyı cok guzel ve ozenlı yetıstırdık buyuttuk onun boyle bır meseleden kırılıp ıncınmesını kabul edemıyorum ozellıkle hamılelıkten berı bu dusunceler yenıden geldı yoksa daha ıyıydım destek alıyoruz ama keske bıyolojık baba ölmüş olsa en azından ılgısız bır babadan daha az can yakar dıye dusunuyorumSisin durumunuzda çok zor ama şimdiki eşinize gerçekten bravo hiç hissettirmemis oğlunuza inşalla h anlattiginizda oğlunuz çok büyük tepki vermez babasının kıymetini bilecek bir evlat olur
Evlatlarıniza ve size çok mutlu bir hayat diliyorum inşallah umduğunuz gibi olur ne evladiniz ne siz üzülmezsiniz inşallah bir tanıtımda vardı sizin durumunuzda ama onu eşi ölmüştü kız okula gidene kadar söylememişlerdi o da hiç hissetmemisti onun banası da sizin eşiniz gibi tüm sevgisini vermişti kıza o çok kolay atlatmıştı inşallah sizdede böyle olur hep sizi gördüğümde aklıma geliyor durumunuzOyle bıle olsa bır anlık uzulmesını bıle ıstemıyorum , Egeyı cok guzel ve ozenlı yetıstırdık buyuttuk onun boyle bır meseleden kırılıp ıncınmesını kabul edemıyorum ozellıkle hamılelıkten berı bu dusunceler yenıden geldı yoksa daha ıyıydım destek alıyoruz ama keske bıyolojık baba ölmüş olsa en azından ılgısız bır babadan daha az can yakar dıye dusunuyorum
Oyle mı, ya umarım bızde oyle oluruz Bır an once ege ogrensın ve hayatımıza devam edelım ıstıyorum cunku ege bılmedıkce sankı yasadıgımız hayat bana yalan gıbı gelmeye basladı malesef ve bu durumdan kurtulamıyorum . Ozellıkle kardesı dogmadan ogrenmesını ıstıyorum aslında ama dogru bu mu bılmıyorumEvlatlarıniza ve size çok mutlu bir hayat diliyorum inşallah umduğunuz gibi olur ne evladiniz ne siz üzülmezsiniz inşallah bir tanıtımda vardı sizin durumunuzda ama onu eşi ölmüştü kız okula gidene kadar söylememişlerdi o da hiç hissetmemisti onun banası da sizin eşiniz gibi tüm sevgisini vermişti kıza o çok kolay atlatmıştı inşallah sizdede böyle olur hep sizi gördüğümde aklıma geliyor durumunuz
Yardım.aliyorum dediniz pedagog ne diyor bu duruma ben ede bir an önce öğrenmesi şart yani ona karşı sevginin değişmediğini görünce çok etkilenmez bana kalırsa ama konunuzdan biliyorum evladiniz biraz hassasOyle mı, ya umarım bızde oyle oluruz Bır an once ege ogrensın ve hayatımıza devam edelım ıstıyorum cunku ege bılmedıkce sankı yasadıgımız hayat bana yalan gıbı gelmeye basladı malesef ve bu durumdan kurtulamıyorum . Ozellıkle kardesı dogmadan ogrenmesını ıstıyorum aslında ama dogru bu mu bılmıyorum
Evet ege suanda bunu kaldırabılecek durumda degılmıs o sebeble desteklıyor pedagog , baan sızın ıstedıgınız zamanda degıl o hazır oldugunda soracak ve ogrenecek dıyor ,Yardım.aliyorum dediniz pedagog ne diyor bu duruma ben ede bir an önce öğrenmesi şart yani ona karşı sevginin değişmediğini görünce çok etkilenmez bana kalırsa ama konunuzdan biliyorum evladiniz biraz hassas
Sorunlariniz neydo ki?Kızlar aylardır hamile olmayı dört gözle bekliyordum. Her adet oldugumda hüngür hüngür ağlıyordum. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesine başlamıştım. Doktorun dediği zamanlarda birliktelik oldu veee başladım adet günümü sabırsızlıkla beklemeye... Her şey çarşamba günü tepe taklak oldu. Kayinvalidemin bana dedikleri ettikleri yüzünden ve eşimin pasifligi yüzünden dayanamadım artık ve boşanmak için çıktım evden. Memlekete geldim. Ama bugün bir şey beni dürtü sanki. Evde gebelik testi yaptim. O da ne pozitif. Şimdi ben napicam kizlar? Söylesem bir turlü soylemeyip boşandıktan sonra söylesem baska türlü. Çocuğum için de olsa o hayata geri dönmek istemiyorum. Napicam ben? Allah rızası için akıl verin...
Eşim benimleyken iyidir ama annesinin gazına fena halde gelir ve hatalarini görmesine rağmen beni ezdirir yanımda durmaz
Işte o tanıdığım kız okumayı öğrenince nüfus cüzdanına bakıyor birde kardesininkine sonra annesine demiş beenim niye soyadım farklı onun banası başka yazıyor benimki başka diye sorunca açıklamak zorunda kaldılar şuan koca kız oldu belki 20 yaşına gelmiştir ve hala babasıyla diyaloğu aynı pedagog doğru söylüyor o zamanı gelince kendi sorup öğreniyor Allah yardımcınız olsun dualarım sizinleEvet ege suanda bunu kaldırabılecek durumda degılmıs o sebeble desteklıyor pedagog , baan sızın ıstedıgınız zamanda degıl o hazır oldugunda soracak ve ogrenecek dıyor ,
Oyle bıle olsa bır anlık uzulmesını bıle ıstemıyorum , Egeyı cok guzel ve ozenlı yetıstırdık buyuttuk onun boyle bır meseleden kırılıp ıncınmesını kabul edemıyorum ozellıkle hamılelıkten berı bu dusunceler yenıden geldı yoksa daha ıyıydım destek alıyoruz ama keske bıyolojık baba ölmüş olsa en azından ılgısız bır babadan daha az can yakar dıye dusunuyorum
Suanda egede bızde karı koca destek alıyoruz ama doktor kesınlıkle o sormadan soylenmeyecek dıyor , suanda bazı seylerın farkında ve hazır olmadıgı ıcın sormuyor duyacagı cevaba dıyorsonradan duymayacaksa bu durum iyi ama öğrenme ihtimali varsa kötü sonuçlanabilir o yüzden normal birşeymiş gibi en başından beri söylenmeli çocuğa en doğrusu bu bence yarın öbürgün o baba çıkıp gelirse çocuk alt üst olur Allah korusun baştan akılları ermeden öğrenirlerse daha çabuk alışıyorlar diye biliyorum
Offff Allah'ım küçücük çocuğun kaldıracağı yükmü buSuanda egede bızde karı koca destek alıyoruz ama doktor kesınlıkle o sormadan soylenmeyecek dıyor , suanda bazı seylerın farkında ve hazır olmadıgı ıcın sormuyor duyacagı cevaba dıyor
Oyle demeye doktor dıyor kı ege eger daha guclu bır cocuk olsaydı bu mesele cerezdı dıyor ancak ege cok duygusal ve dusuncelere onem veren bırı dıyor aynı benım gıbıymıs bılınc altı testı yapıldı ve karakter analızı bız egeyle aynı cıktık esım bıze gore daha farklı bır karakterde. Egenın bana benzemesını cok ıstemıstım hamıleyken gerkcenten kucuk bır cuteboy odaOffff Allah'ım küçücük çocuğun kaldıracağı yükmü bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?