- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Bence ortada boşanmalık birşey yok benim eşimde yeri geldimi bazen gçhergün şunuda yap şunu niye yapmadın der kızarım felan ama boşanmak çözüm değil siz bence eşinizi sevmiyorsunuz soğumulsunuz nasıl kurtulacağınızı bilmemişsiniz.Merhaba. Eşimle severek evlendik. Ama işler biraz aceleye geldi. Kendi ailemle sorunlarım olduğu için kaçarcasına herşeyi yuvarlayarak evlendim. Evlikiği çıkış kapısı olarak gördüm. Şu an 7 srnelik evliyim. 6 yaşında bir oğlum ve henüz bir yaşına girmemiş bir kızım var..
Bazen kendimi çok bunalmış, sevgisiz hissediyorum. Bir zamandır kafamda boşanma fikri var ama doğru düzgün bir mesleğim, sırtımı dayatabileceğim bir ailem yok.aslında mesleğim var ama belki de iki çocukla hayata atılmaya cesaretim yoktur. O yüzden ince eleyip sık dokumalıyım. Eşimle temel sorunumyz anlaşamamak. Şiddetli geçimsizliğin bir alt kademesi. Öyle çık şiddetli kavgalar yok ama sürekli sürtüşme galindeyiz. O sürekli iş, temizlik yapmamı istiyor. Sürekli eksik bulup eleştiriyor. Ben ise iki çocukla ilgilenirken eleştirilmeyi hak etmediğimi düşünüp tersleşiyorum. Temel sorunumyz bu. Kaç defa düzgünce konuştum hatta yalvardım
Beni eleştirme, yaptıklarımı küçük görme diye gözüne baka baka yalvardım. Ama bir gün iyiyse ikinci gün sil baştan psikopata bağlıyor. O eve girdiği zaman çocuklar bike huzursuz oluyor. Evde sürekli bir negatif elektrik. Bazen boşanmak çok zor idare et diyorum bazen de hayatım böyle fiken üstünde, sürekli teftiş altında mı geçicek diye herşeyi silip atmak istiyorum boşanmak için illa çoook büyük sorunlar mı gerekiyor? Kahır çekmek severek evlenmio evliliğin bedeli mi?.
Keşke böyle kolay olsaydı herşey. Huy değiştirdi. Önceden böyle değildi. Ayrıca söylemek var söylemek var. İnsanı çileden çıkarıyor. Mesela son 10 dakikada 9 mesaj attı şunu yap bunu yap diye. Çamaşır at diyor ben daha öğlen çamaşır attım ve kirli olarak sadece onun beyaz çamaşırı var. İnat ediyor illa at diye. Yahu bekle biraz toplanınca atıcam diyorum. Gidiyor çamaşır sepetini mutfağın ortasına koyuyor. En nefret ettiğim hareket. Bile bile yapıyor. Sinirlerimle oynuyorBence ortada boşanmalık birşey yok benim eşimde yeri geldimi bazen gçhergün şunuda yap şunu niye yapmadın der kızarım felan ama boşanmak çözüm değil siz bence eşinizi sevmiyorsunuz soğumulsunuz nasıl kurtulacağınızı bilmemişsiniz.
Evet hehe diyip geçiştirebilirsiniz siz kendinizi bildikten sonra gerisi önemsiz
7 yıldır evliymişsiniz eşinizin nasıl huyu var bilirsiniz hızlı bir evlilik yapmış olsanızda 7 yıl sürmüş sonuçyita
Denedim, hep deniyorum. Sonuç hüsran. Mesela evi yeni süpürüp sileyim, heryer misler gibi olsun. Ortada bebeğin altına serili duran battaniye gözüne batar. Ya da temiz olduğunu bile bile şu evi bir süpür ya tozdan öksürük tuttu der. Halbuki ben alerjik bir bünyeye sahip olduğum için evde toz barındırmam.Ben sizin yerinizde olsam bir ay onun istedigi gibi bir kadin olur mukemmeli oynar duruma bakardim. Bakalim size davranisi degisiyormu. Eger size davranisi degisiyorsa ve eski huylari ortadan kalkmaya basliyorsa bu sizi bosanma fikrinden uzaklastiriyormu. Yani asil onmeli olan bosanmak istemenin altindaki sebep bumu onu tam anlaman. Belkide sana hicbir sey soylemeyecek sen yinede bosanmak isteyeceksin. Gerekcende belki sıkıldim evliligim aceleye geldi vs olacak. Bilemiyorum. Bir dusun bunlari.
Keşke böyle kolay olsaydı herşey. Huy değiştirdi. Önceden böyle değildi. Ayrıca söylemek var söylemek var. İnsanı çileden çıkarıyor. Mesela son 10 dakikada 9 mesaj attı şunu yap bunu yap diye. Çamaşır at diyor ben daha öğlen çamaşır attım ve kirli olarak sadece onun beyaz çamaşırı var. İnat ediyor illa at diye. Yahu bekle biraz toplanınca atıcam diyorum. Gidiyor çamaşır sepetini mutfağın ortasına koyuyor. En nefret ettiğim hareket. Bile bile yapıyor. Sinirlerimle oynuyor
Keşke çoçuk için okuldan izin alıpKeşke böyle kolay olsaydı herşey. Huy değiştirdi. Önceden böyle değildi. Ayrıca söylemek var söylemek var. İnsanı çileden çıkarıyor. Mesela son 10 dakikada 9 mesaj attı şunu yap bunu yap diye. Çamaşır at diyor ben daha öğlen çamaşır attım ve kirli olarak sadece onun beyaz çamaşırı var. İnat ediyor illa at diye. Yahu bekle biraz toplanınca atıcam diyorum. Gidiyor çamaşır sepetini mutfağın ortasına koyuyor. En nefret ettiğim hareket. Bile bile yapıyor. Sinirlerimle oynuyor
Kurban olurum allah sabir versinDenedim, hep deniyorum. Sonuç hüsran. Mesela evi yeni süpürüp sileyim, heryer misler gibi olsun. Ortada bebeğin altına serili duran battaniye gözüne batar. Ya da temiz olduğunu bile bile şu evi bir süpür ya tozdan öksürük tuttu der. Halbuki ben alerjik bir bünyeye sahip olduğum için evde toz barındırmam.
Aile desteginin olmadıgını bildigi için bukadar üstüne geliyodur. Nasıl olsa benden başka caresi yok diye düşüyodur beyin özürlüMerhaba. Eşimle severek evlendik. Ama işler biraz aceleye geldi. Kendi ailemle sorunlarım olduğu için kaçarcasına herşeyi yuvarlayarak evlendim. Evlikiği çıkış kapısı olarak gördüm. Şu an 7 srnelik evliyim. 6 yaşında bir oğlum ve henüz bir yaşına girmemiş bir kızım var..
Bazen kendimi çok bunalmış, sevgisiz hissediyorum. Bir zamandır kafamda boşanma fikri var ama doğru düzgün bir mesleğim, sırtımı dayayabileceğim bir ailem yok.aslında mesleğim var ama belki de iki çocukla hayata atılmaya cesaretim yoktur. O yüzden ince eleyip sık dokumalıyım. Eşimle temel sorunumuz anlaşamamak. Şiddetli geçimsizliğin bir alt kademesi. Öyle çok şiddetli kavgalar yok ama sürekli sürtüşme halindeyiz. O sürekli iş, temizlik yapmamı istiyor. Sürekli eksik bulup eleştiriyor. Ben ise iki çocukla ilgilenirken eleştirilmeyi hak etmediğimi düşünüp tersleşiyorum. Temel sorunumuz bu. Kaç defa düzgünce konuştum hatta yalvardım
Beni eleştirme, yaptıklarımı küçük görme diye gözüne baka baka yalvardım. Ama bir gün iyiyse ikinci gün sil baştan psikopata bağlıyor. O eve girdiği zaman çocuklar bile huzursuz oluyor. Evde sürekli bir negatif elektrik. Bazen boşanmak çok zor idare et diyorum bazen de hayatım böyle diken üstünde, sürekli teftiş altında mı geçicek diye herşeyi silip atmak istiyorum boşanmak için illa çoook büyük sorunlar mı gerekiyor? Kahır çekmek severek evlenmenin bedeli mi?.
Daha 1 yillik evli biri olarak size yol gosteremem daha kendim yolumu bulamiyorum fakat son cumleniz cok iyi gercekten kahir cekmek severek evlenmenin bedeli sanirimMerhaba. Eşimle severek evlendik. Ama işler biraz aceleye geldi. Kendi ailemle sorunlarım olduğu için kaçarcasına herşeyi yuvarlayarak evlendim. Evlikiği çıkış kapısı olarak gördüm. Şu an 7 srnelik evliyim. 6 yaşında bir oğlum ve henüz bir yaşına girmemiş bir kızım var..
Bazen kendimi çok bunalmış, sevgisiz hissediyorum. Bir zamandır kafamda boşanma fikri var ama doğru düzgün bir mesleğim, sırtımı dayayabileceğim bir ailem yok.aslında mesleğim var ama belki de iki çocukla hayata atılmaya cesaretim yoktur. O yüzden ince eleyip sık dokumalıyım. Eşimle temel sorunumuz anlaşamamak. Şiddetli geçimsizliğin bir alt kademesi. Öyle çok şiddetli kavgalar yok ama sürekli sürtüşme halindeyiz. O sürekli iş, temizlik yapmamı istiyor. Sürekli eksik bulup eleştiriyor. Ben ise iki çocukla ilgilenirken eleştirilmeyi hak etmediğimi düşünüp tersleşiyorum. Temel sorunumuz bu. Kaç defa düzgünce konuştum hatta yalvardım
Beni eleştirme, yaptıklarımı küçük görme diye gözüne baka baka yalvardım. Ama bir gün iyiyse ikinci gün sil baştan psikopata bağlıyor. O eve girdiği zaman çocuklar bile huzursuz oluyor. Evde sürekli bir negatif elektrik. Bazen boşanmak çok zor idare et diyorum bazen de hayatım böyle diken üstünde, sürekli teftiş altında mı geçicek diye herşeyi silip atmak istiyorum boşanmak için illa çoook büyük sorunlar mı gerekiyor? Kahır çekmek severek evlenmenin bedeli mi?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?