Boşanmak için yeterli sebep var mı?

Boşanma da olmasa en azın'dan burnu sürtsün ,iki çocuğu bir gün onun tatilin de bırakın eşinize komple evle ilgilenip ,herşeyi hazır etmesini isteyip empati yapmasını sağlayın siz kuaföre gidin ,alışverise çıkın sadece ve durum el vermese de hafta da iki defa temizliğe yardımcı ayarlayın ,daha mı olmuyor bırakın bencil eşle ömür geçirmeyi ,hayatınızı kafes'den çıkarıp tutunup ayak da kalkınacak güce erişin ,sevdik diye köle gibi hep hizmet edip hem de sözel şiddet'e maruz olmaya gelmedik ya...

Ay ona ne çamaşırı ne zaman yıkayacagını sen bilirsin.. evin hanımı sensin... kadın işine karışan erkek başka bi itici oluyor.. ha bundan boşanılırmı bence hayır ama senın ısıne karısmamasını bi şekilde ogretmen gerek..

Benim arkadaşımın eşi bu karakterde.
Kadın ne yapsa yapsin hatda ağzınla kuş tutsa yine ayni yine ayni...

Biz kendi aramizda ona nenem kari diyoruz.

Arkadaşım "ayna teknigini" kulandi.
Yani daha o demeden agzindan laflari aliyor.
Mesela, öfffff evi sildim süpürdüm ama yinede heryer tozzzzzz....
Bikdimmmmm cami acinca doluyor...acmasam oksijen eksikliginden başımız agricak.

Böyle yapa yapa (ama herşeyde) adami baya yontdu. Adam artik agzini acmaya korkuyor...

Bir deneyin... eger tutmazsa oturup düşünürsünüz

Bence söylediği şeyleri inadına yapma sen her söylediğinde 1gün sonrasına erteleyeceğim yapmayacağım de işime karıştığın sürece böyle olacak de süpürdüğün evi süpür diyorsa süpürge orda beğenmeyen kendi yapsın hadi canım ellerinden öper de. Ev işlerine neden bu kadar çok karışıyor bunu bi öğrenmeye çalış titizlik hastalığı falan mı var ki normal değil yani sırf seni kızdırmak için inat için yaptığını sanmıyorum...

Sepeti oraya koyacağına makineye atıp çalıştırsın bitince de çıkarsın bi zahmet o sana yapıyorsa sen de ona yap

işte keşke takmasan çok zor biliyorum ama amaaannn yapmıyorum bu kadar becerebiliyorum diyebilsen sinir olmak yerine
bir debelenir iki debelenir üçüncüye bakar ki karşıdaki tınmıyo kendi sinir olduğuyla kalır

eşinizi prostesto etseniz. yani hani yaptığınız işleri begenmiyormus ya bi kac gün hic biseye elinizi surmeyin. sadece cocuklariniza bakin. bunu eşinize de söyleyin. sonra ev birbirine girince aslinda ne cok iş yaptiginiz çıkar ortaya.

Zamaninda ailenizden kactiginiz gibi simdi de esinizden kacmak istiyorsunuz ama her mutsuz olundugunda kacilmaz. Mucadele edin bir seyleri degistirmeye calisin. Ben 5 senede esimle oyle kavgalar ettim ki anlatamam ama cok da sey degistirdim. Kacmak istedigim zamanlar da oldu ama kalip mucadele etmek pisman olmaktan daha iyi bence

Evet huzursuzluk, mutsuzluk boşanma sebebidir , sebep ne olursa olsun.
Ancak şartlara göre önce denenmeli.

Mesela önce eşiniz tedavi olmalı ki , eşiniz hasta. Bunu kabuk etmezse aile terapistine gorunmelisiniz.
Ha yine kabul etmiyorsa , o zaman hızlı bir şekilde sartlarinizi iyilestirebilecek şekilde birikim yapıp, çalışmaya baslamalisiniz.

Mutfağın ortasına sepeti atmak ile tokat atmak arasında fark yok bence. Psikolojik şiddet çok fena.
..

En büyük derdi çamaşır ise , bu birikim ve hazırlık kısmında çamaşırları hiç tutmayın.
Tek tek ola bile yıkayın.
Sürekli çamaşır tozu isteyin esinizden. Deterjanlar isteyin.
O evdeyken temizlik yapın. Eve gelene kadar yapmayın, bitmemiş gibi hissettirin.
Sürekli şikayet edin.
Çamaşır , toz almak bitmiyor deyin.
O tv. Izlerken televizyonu silin.
Kaldırın koltuğun tozunu alin v.s

Offf bu adam benim akıl sağlığımla oynuyor. Keşke video yada ses kaydı yapıp dinletebilseydim. Çünkü böyle kendimi ifade edemiyorum. Geldi az önce sinirden ağlattı, yapma etme diye yalvarttırdı yine de susmuyor. Hep şikayet, hep eleştiri hep alt etme çabası. Kapıdan girer girmez girişteki süpürge niye orda, perde niye çekili değil, oyuncaklar neden yerde, ocakta niye tencere var, bu saatte neden kahvaltı yapmadın, çocuğu neden uyutuyorsun lavaboya giderken niye iki ışık açtın, buzdolabındaki sebzeleri neden bitirmedin(dün pazar yaptık), akşama yemek yapmadın mı hala.. Bunların hepsi tek tek yarım saatlik çene ve laf salatasıyla sunuluyor. Sonunda da yok ya sen yapamıyorsun, yok biz seni yanlış tanıdık, başıma iş aldım falan filan. Yıldım, bıktım, usandım

Canım eşini karşına alıp neden böyle yaptığını sordun mu, belki başka bi sebep var ve bunları bahane ediyor, yoksa bu işlere bu kadar takılması normal değil. Seni bilerek yıldırmaya çalışıyor gibi. Acaba sevgisi mi bitti , evlilik mi zor geliyor, birisi mi dolduruyor, açık açık al karşına konuş. Ve dik dur , böyle devam edemeyeceğini, böyle devam ederse ayrılacağını söyle, buna inansın, eğer yine devam ederse zaten yapacak bişey Yok. Böyle evlilik sürmez.

Bende bu tarz şeyler yaşadım, normalde kavga etmem, duymamaya çalışırım, ama artık tak etti birgün, mesajla herşeyi yazdım, istemiyorsa devam etmek zorunda olmadığını, dışarda istediği gibi bir kadın bulabileceğini, bundan sonra özgür olduğunu, benim başımın çaresine onsuz da bakabileceğimi vs hepsini yazdım . Şimdi şaşırtıcı bir şekilde geri adım attı, hiç beklemiyordum ,ipleri koparacaktım halbuki, herşeyi göze almıştım .
inşallah düzelirsiniz , ama ciddi adım atmalısın, sana böyle davranmasının yanlış olduğunu, senin çantada keklik olmadığını anlaması gerek

ben de kaçmak istiyorum, hem de nasıl...

tamam yapamıyorum peki sen ne yapmak istiyorsun de bir sor bakalım yoksa kocan mı boşanmak istiyor da seni yıldırmaya çalışıyor?
evet yapamıyorum de. ve yapmayacağım de.
ya böyle kabul et ya da çek git de yani pes.

sevgi ve saygı bitiyorsa herşey göze batıyor . ve kadın birkez boşanmayı düşünmüşse devamıda geliyor ha 3 yıl sonra ha 5 yıl sonra ha 20 yıl sonra . rabbim huzur versin evinize sizede sabır

Boyle bir esim olsa
Beni kesse yerden corabimi kaldirmam yemin ederim ...
Bu ne yaaaa ?
Tabagi alip agzina enlemesine vurasim geldi ..

eşınız gercekten normal değil. benim eşim 10 yıllık evlıyız bir lere bile olsun camaşır at demedi. heşe bunun için mesaj atacak:) garip...

kusura bakmada 1 cocuk yapmışsın 2 neyine bu adamdan . tefavi olmazsan boşancaö de al cocugunu aılene git bu ne ya kadin gibi erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…