- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Bence söylediği şeyleri inadına yapma sen her söylediğinde 1gün sonrasına erteleyeceğim yapmayacağım de işime karıştığın sürece böyle olacak de süpürdüğün evi süpür diyorsa süpürge orda beğenmeyen kendi yapsın hadi canım ellerinden öper de. Ev işlerine neden bu kadar çok karışıyor bunu bi öğrenmeye çalış titizlik hastalığı falan mı var ki normal değil yani sırf seni kızdırmak için inat için yaptığını sanmıyorum...Denedim, hep deniyorum. Sonuç hüsran. Mesela evi yeni süpürüp sileyim, heryer misler gibi olsun. Ortada bebeğin altına serili duran battaniye gözüne batar. Ya da temiz olduğunu bile bile şu evi bir süpür ya tozdan öksürük tuttu der. Halbuki ben alerjik bir bünyeye sahip olduğum için evde toz barındırmam.
Sepeti oraya koyacağına makineye atıp çalıştırsın bitince de çıkarsın bi zahmet o sana yapıyorsa sen de ona yapKeşke böyle kolay olsaydı herşey. Huy değiştirdi. Önceden böyle değildi. Ayrıca söylemek var söylemek var. İnsanı çileden çıkarıyor. Mesela son 10 dakikada 9 mesaj attı şunu yap bunu yap diye. Çamaşır at diyor ben daha öğlen çamaşır attım ve kirli olarak sadece onun beyaz çamaşırı var. İnat ediyor illa at diye. Yahu bekle biraz toplanınca atıcam diyorum. Gidiyor çamaşır sepetini mutfağın ortasına koyuyor. En nefret ettiğim hareket. Bile bile yapıyor. Sinirlerimle oynuyor
işte keşke takmasan çok zor biliyorum ama amaaannn yapmıyorum bu kadar becerebiliyorum diyebilsen sinir olmak yerineKeşke böyle kolay olsaydı herşey. Huy değiştirdi. Önceden böyle değildi. Ayrıca söylemek var söylemek var. İnsanı çileden çıkarıyor. Mesela son 10 dakikada 9 mesaj attı şunu yap bunu yap diye. Çamaşır at diyor ben daha öğlen çamaşır attım ve kirli olarak sadece onun beyaz çamaşırı var. İnat ediyor illa at diye. Yahu bekle biraz toplanınca atıcam diyorum. Gidiyor çamaşır sepetini mutfağın ortasına koyuyor. En nefret ettiğim hareket. Bile bile yapıyor. Sinirlerimle oynuyor
eşinizi prostesto etseniz. yani hani yaptığınız işleri begenmiyormus ya bi kac gün hic biseye elinizi surmeyin. sadece cocuklariniza bakin. bunu eşinize de söyleyin. sonra ev birbirine girince aslinda ne cok iş yaptiginiz çıkar ortaya.Merhaba. Eşimle severek evlendik. Ama işler biraz aceleye geldi. Kendi ailemle sorunlarım olduğu için kaçarcasına herşeyi yuvarlayarak evlendim. Evlikiği çıkış kapısı olarak gördüm. Şu an 7 srnelik evliyim. 6 yaşında bir oğlum ve henüz bir yaşına girmemiş bir kızım var..
Bazen kendimi çok bunalmış, sevgisiz hissediyorum. Bir zamandır kafamda boşanma fikri var ama doğru düzgün bir mesleğim, sırtımı dayayabileceğim bir ailem yok.aslında mesleğim var ama belki de iki çocukla hayata atılmaya cesaretim yoktur. O yüzden ince eleyip sık dokumalıyım. Eşimle temel sorunumuz anlaşamamak. Şiddetli geçimsizliğin bir alt kademesi. Öyle çok şiddetli kavgalar yok ama sürekli sürtüşme halindeyiz. O sürekli iş, temizlik yapmamı istiyor. Sürekli eksik bulup eleştiriyor. Ben ise iki çocukla ilgilenirken eleştirilmeyi hak etmediğimi düşünüp tersleşiyorum. Temel sorunumuz bu. Kaç defa düzgünce konuştum hatta yalvardım
Beni eleştirme, yaptıklarımı küçük görme diye gözüne baka baka yalvardım. Ama bir gün iyiyse ikinci gün sil baştan psikopata bağlıyor. O eve girdiği zaman çocuklar bile huzursuz oluyor. Evde sürekli bir negatif elektrik. Bazen boşanmak çok zor idare et diyorum bazen de hayatım böyle diken üstünde, sürekli teftiş altında mı geçicek diye herşeyi silip atmak istiyorum boşanmak için illa çoook büyük sorunlar mı gerekiyor? Kahır çekmek severek evlenmenin bedeli mi?.
Zamaninda ailenizden kactiginiz gibi simdi de esinizden kacmak istiyorsunuz ama her mutsuz olundugunda kacilmaz. Mucadele edin bir seyleri degistirmeye calisin. Ben 5 senede esimle oyle kavgalar ettim ki anlatamam ama cok da sey degistirdim. Kacmak istedigim zamanlar da oldu ama kalip mucadele etmek pisman olmaktan daha iyi benceBence ortada boşanmalık birşey yok benim eşimde yeri geldimi bazen gçhergün şunuda yap şunu niye yapmadın der kızarım felan ama boşanmak çözüm değil siz bence eşinizi sevmiyorsunuz soğumulsunuz nasıl kurtulacağınızı bilmemişsiniz.
Evet hehe diyip geçiştirebilirsiniz siz kendinizi bildikten sonra gerisi önemsiz
7 yıldır evliymişsiniz eşinizin nasıl huyu var bilirsiniz hızlı bir evlilik yapmış olsanızda 7 yıl sürmüş sonuçyita
Canım eşini karşına alıp neden böyle yaptığını sordun mu, belki başka bi sebep var ve bunları bahane ediyor, yoksa bu işlere bu kadar takılması normal değil. Seni bilerek yıldırmaya çalışıyor gibi. Acaba sevgisi mi bitti , evlilik mi zor geliyor, birisi mi dolduruyor, açık açık al karşına konuş. Ve dik dur , böyle devam edemeyeceğini, böyle devam ederse ayrılacağını söyle, buna inansın, eğer yine devam ederse zaten yapacak bişey Yok. Böyle evlilik sürmez.Offf bu adam benim akıl sağlığımla oynuyor. Keşke video yada ses kaydı yapıp dinletebilseydim. Çünkü böyle kendimi ifade edemiyorum. Geldi az önce sinirden ağlattı, yapma etme diye yalvarttırdı yine de susmuyor. Hep şikayet, hep eleştiri hep alt etme çabası. Kapıdan girer girmez girişteki süpürge niye orda, perde niye çekili değil, oyuncaklar neden yerde, ocakta niye tencere var, bu saatte neden kahvaltı yapmadın, çocuğu neden uyutuyorsun lavaboya giderken niye iki ışık açtın, buzdolabındaki sebzeleri neden bitirmedin(dün pazar yaptık), akşama yemek yapmadın mı hala.. Bunların hepsi tek tek yarım saatlik çene ve laf salatasıyla sunuluyor. Sonunda da yok ya sen yapamıyorsun, yok biz seni yanlış tanıdık, başıma iş aldım falan filan. Yıldım, bıktım, usandım
ben de kaçmak istiyorum, hem de nasıl...Zamaninda ailenizden kactiginiz gibi simdi de esinizden kacmak istiyorsunuz ama her mutsuz olundugunda kacilmaz. Mucadele edin bir seyleri degistirmeye calisin. Ben 5 senede esimle oyle kavgalar ettim ki anlatamam ama cok da sey degistirdim. Kacmak istedigim zamanlar da oldu ama kalip mucadele etmek pisman olmaktan daha iyi bence
tamam yapamıyorum peki sen ne yapmak istiyorsun de bir sor bakalım yoksa kocan mı boşanmak istiyor da seni yıldırmaya çalışıyor?Offf bu adam benim akıl sağlığımla oynuyor. Keşke video yada ses kaydı yapıp dinletebilseydim. Çünkü böyle kendimi ifade edemiyorum. Geldi az önce sinirden ağlattı, yapma etme diye yalvarttırdı yine de susmuyor. Hep şikayet, hep eleştiri hep alt etme çabası. Kapıdan girer girmez girişteki süpürge niye orda, perde niye çekili değil, oyuncaklar neden yerde, ocakta niye tencere var, bu saatte neden kahvaltı yapmadın, çocuğu neden uyutuyorsun lavaboya giderken niye iki ışık açtın, buzdolabındaki sebzeleri neden bitirmedin(dün pazar yaptık), akşama yemek yapmadın mı hala.. Bunların hepsi tek tek yarım saatlik çene ve laf salatasıyla sunuluyor. Sonunda da yok ya sen yapamıyorsun, yok biz seni yanlış tanıdık, başıma iş aldım falan filan. Yıldım, bıktım, usandım
sevgi ve saygı bitiyorsa herşey göze batıyor . ve kadın birkez boşanmayı düşünmüşse devamıda geliyor ha 3 yıl sonra ha 5 yıl sonra ha 20 yıl sonra . rabbim huzur versin evinize sizede sabırMerhaba. Eşimle severek evlendik. Ama işler biraz aceleye geldi. Kendi ailemle sorunlarım olduğu için kaçarcasına herşeyi yuvarlayarak evlendim. Evlikiği çıkış kapısı olarak gördüm. Şu an 7 srnelik evliyim. 6 yaşında bir oğlum ve henüz bir yaşına girmemiş bir kızım var..
Bazen kendimi çok bunalmış, sevgisiz hissediyorum. Bir zamandır kafamda boşanma fikri var ama doğru düzgün bir mesleğim, sırtımı dayayabileceğim bir ailem yok.aslında mesleğim var ama belki de iki çocukla hayata atılmaya cesaretim yoktur. O yüzden ince eleyip sık dokumalıyım. Eşimle temel sorunumuz anlaşamamak. Şiddetli geçimsizliğin bir alt kademesi. Öyle çok şiddetli kavgalar yok ama sürekli sürtüşme halindeyiz. O sürekli iş, temizlik yapmamı istiyor. Sürekli eksik bulup eleştiriyor. Ben ise iki çocukla ilgilenirken eleştirilmeyi hak etmediğimi düşünüp tersleşiyorum. Temel sorunumuz bu. Kaç defa düzgünce konuştum hatta yalvardım
Beni eleştirme, yaptıklarımı küçük görme diye gözüne baka baka yalvardım. Ama bir gün iyiyse ikinci gün sil baştan psikopata bağlıyor. O eve girdiği zaman çocuklar bile huzursuz oluyor. Evde sürekli bir negatif elektrik. Bazen boşanmak çok zor idare et diyorum bazen de hayatım böyle diken üstünde, sürekli teftiş altında mı geçicek diye herşeyi silip atmak istiyorum boşanmak için illa çoook büyük sorunlar mı gerekiyor? Kahır çekmek severek evlenmenin bedeli mi?.
Offf bu adam benim akıl sağlığımla oynuyor. Keşke video yada ses kaydı yapıp dinletebilseydim. Çünkü böyle kendimi ifade edemiyorum. Geldi az önce sinirden ağlattı, yapma etme diye yalvarttırdı yine de susmuyor. Hep şikayet, hep eleştiri hep alt etme çabası. Kapıdan girer girmez girişteki süpürge niye orda, perde niye çekili değil, oyuncaklar neden yerde, ocakta niye tencere var, bu saatte neden kahvaltı yapmadın, çocuğu neden uyutuyorsun lavaboya giderken niye iki ışık açtın, buzdolabındaki sebzeleri neden bitirmedin(dün pazar yaptık), akşama yemek yapmadın mı hala.. Bunların hepsi tek tek yarım saatlik çene ve laf salatasıyla sunuluyor. Sonunda da yok ya sen yapamıyorsun, yok biz seni yanlış tanıdık, başıma iş aldım falan filan. Yıldım, bıktım, usandım
eşınız gercekten normal değil. benim eşim 10 yıllık evlıyız bir lere bile olsun camaşır at demedi. heşe bunun için mesaj atacak:) garip...Keşke böyle kolay olsaydı herşey. Huy değiştirdi. Önceden böyle değildi. Ayrıca söylemek var söylemek var. İnsanı çileden çıkarıyor. Mesela son 10 dakikada 9 mesaj attı şunu yap bunu yap diye. Çamaşır at diyor ben daha öğlen çamaşır attım ve kirli olarak sadece onun beyaz çamaşırı var. İnat ediyor illa at diye. Yahu bekle biraz toplanınca atıcam diyorum. Gidiyor çamaşır sepetini mutfağın ortasına koyuyor. En nefret ettiğim hareket. Bile bile yapıyor. Sinirlerimle oynuyor
kusura bakmada 1 cocuk yapmışsın 2 neyine bu adamdan . tefavi olmazsan boşancaö de al cocugunu aılene git bu ne ya kadin gibi erkekDenedim, hep deniyorum. Sonuç hüsran. Mesela evi yeni süpürüp sileyim, heryer misler gibi olsun. Ortada bebeğin altına serili duran battaniye gözüne batar. Ya da temiz olduğunu bile bile şu evi bir süpür ya tozdan öksürük tuttu der. Halbuki ben alerjik bir bünyeye sahip olduğum için evde toz barındırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?