Boşanmak istediğini söyledi

Çek resti bakalım napacak ? İyi bi akillansin emin olsun ne yapacağından. En sevmediğim adam kararsız adamdır be ne emmeye ne gömmeye gelen kadar yoran bişey yok şu hayattta ...
Gece tamam madem kafanda bitrdin bitsin o zaman madem bana inanmıyorsun yapacak bir şey yok davayı açarsın, dediğimde önce bi duraksadı sonra ara vermeye karar verdik. Annemlerdeyim.

Siz evinizde kalin ilk tavsiyem. Digeri de bosanasi yok bunalmis sadece kendi haline birakın
Evimde kalamadım duvarlar üstüme geldi eşim de zaten ben evde kalayım kafamı tek başıma toplamam daha doğru demişti o sebepten ben annemlerdeyim. Bu duruma gelmek asla istemezdim

Bence zamana bırak üstüne de gitme kendisi anlasın bişeyleri

Gece tamam madem kafanda bitrdin bitsin o zaman madem bana inanmıyorsun yapacak bir şey yok davayı açarsın, dediğimde önce bi duraksadı sonra ara vermeye karar verdik. Annemlerdeyim.
Ne arası kızım devreli olsun hatta ilişkiniz oldu olacak kız milli takım futbol maçı mı bu ayol ? Kız siz evlisiniz evliii. Ben sevgilim dese böyle birşeyi ki biri demişti ara verelim diye liseli miyiz la biz araymis ayrilacaksak ayrilalim uzatma demiştim. Yaşlarınızı çok merak ettim ama kaç yaşlarıniz sen ve eşin?
Resti cekmende iyi olmuş kalsın bı başına akillansin Kerestee...

İkimizde 30 yaşındayız. "Mola" diye tabir edebileceğimiz şeyin başıma gelmesini bende asla istemez hatta kınardım ama başa gelince çekiliyormuş maalesef.

İkimizde 30 yaşındayız. "Mola" diye tabir edebileceğimiz şeyin başıma gelmesini bende asla istemez hatta kınardım ama başa gelince çekiliyormuş maalesef.
Yok kınama değil davranışa mana verememek benimkisi. Anacım aramızda bir yaş var çocukta değilsiniz ama. Bukadar kararsiz kalma nedeni neymiş peki? Evlilik öncesi flört ne kadar sürdü?

Yok kınama değil davranışa mana verememek benimkisi. Anacım aramızda bir yaş var çocukta değilsiniz ama. Bukadar kararsiz kalma nedeni neymiş peki? Evlilik öncesi flört ne kadar sürdü?
6 ay gibi bi zaman sevgili kaldık sonra nişan düğün vs 1 yıl içinde evlendik. Kararsız değil aslında kafasında bitrdiğini ve değişimden ümidi olmadığını söylüyor. Fakat ben tamam boşanalım ama 1 yıl dolmadı çekişmeli olacak diyince duraksayıp kafamı bir toplayım izin ver dedi

Sevgiliyken de boyle iliski konusunda kararsiz soru isaretleri oldugu olur muydu evlenmeye yakin yada ? Tartistiktan sonra kabuguna cekilip sizin adim atma yada sorun cozmelerinizle mi barisirdiniz ? Eger ki kararsiz sıkılgan bir tipse ve siz bu surece kadar cabaladiysaniz patlak vermis olabilir. Boyle zamanlarda da en iyisi ben bu evlilik icin elimden geleni yapmaya çalıştım bosanmak istiyorsan tamam deyip onu karariyla ve sonuclariyla basbasa birakmak daha iyi olur gibi düşünüyorum. Çünkü uzerine gittiginizde belki simdi vazgececek ama bir zmaan sonra yok olmuyor hadi bosanalim diyecek. Onun kendi istegiyle evlilik kurtarilmali o yüzden sessiz kalın eger ki hala bosanmak istiyorsa yapacak bir sey yok malesef

Eski konunuzu da okudum öyle geldim. Erkeklerde özellikle nasıl bir ailede büyüdükleri ileriki evliliklerini gerçekten çok etkiliyor. Eşiniz kopuk bir ailede sevgisiz bir şekilde büyümüş. Bu sevgisizliğin üzerine düzgün bir evlilik kurmakta zorlanıyor yeterince sevgi göremediği için ailesinden, size de yeterince bağlamamış… ama şunu da eklemek isterim ki sizde sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz. Senelerdir düzelmeyen aile ilişkisini siz gündeme getirerek hiç düzeltemezsiniz. Yada eşinizin ailesinden birşeyler bekleyerek…
Sonuç olarak daha bir senelik evliliğini bu kadar bitirmeye niyetli bir adamı neden bir ömür zorla yanınızda tutmak istiyorsunuz ki???

Siz niye gidiyorsunuz ya o gitsin ???
Teşhis koyabildiğine göre ya psikiyatrist ya psikolog ya da terapist ?

Evet ilişkimizin ikinci ya da üçüncü haftası bitirmeye hatta kaçmaya çalışmıştı ki şuan eski zamanları mutluluktan ayaklarım yere basmıyordj diye tanımlıyor. O zamanda ben çabalamıştım, sevgiyi hak ediyorsun vs diyerek. Sevmediğine inanmak istemiyorum belki objektif kalamıyorum bilmiyorum.

Şuan tüm kötü anları hatırlasa da mutlu olduğumuz zamanlarda azımsanacak derece değil. Evden giderken sürekli beni zorluyorsun bende inatlaşıyorum ayrı düşünmek daha iyi dedi.
Son cümlenize ise cevabım
-bilmiyorum

Açıkçası eşinizi vazgeçirebilirsiniz ama bu bence günü kurtarır. Bundan bir sene sonra beş sene sonra belki bir gün çocuğunuz varken bu durumu yaşayınca ‘keşke o gün ikna etmeseydim’ dememek için ikna etmeye çalışmayın bence.

Siz niye gidiyorsunuz ya o gitsin ???
Teşhis koyabildiğine göre ya psikiyatrist ya psikolog ya da terapist ?
Faza duygusal bir insanım hiç grim olmadı ya siyah ya da beyaz oldum. Sevdiğimi sevip sevmediğimi sevemiyorum diye borderline mıyım diye düşündü sonra narsist miyi diye sorguladı.
Ben kendini sevmenin geliştirmeye çalışmanın narsizm olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca ne sınırda kişilik bozukluğu olan ne de narsist biri terapiyi kendi önermez, hatalarını düzeltmeye çalışmaz her şeyi geçtim teşhise ancak hekim karar verebilir psikolog bile değil ama bana teşhisi eşim koyuyor.

Vazgeçirmek için bir şey yapamam artık, ya da kesinkes kararı mı bilmiyorum. Elbette bahsettiğiniz risk gözümüzün önünde hep duracak fakat ne kadar sevgi yetmz dense de ben yetmesi gerektiğini istiyoeum içten içe çünkü 8 ay çok kısabir zama dilimi

Zaten sizi seviyordur ama açıkçası böyle insanlar hic bir zorluğu ustlenmek istemiyorlae en ufak cokus yada sıkıntılarında ilk vazgectikleri o anda yaninda cemberinde kim varsa ondan kaciyor çünkü Sevme eylemi bile ağır geliyor sorumluluk vs. Dedigim gibi siz simdi ikna etseniz yarin bir gun bir sıkıntı ciktiginda yine ilk sizden vazgececek ve siz artik cok yorulmus olacaksiniz bu gelme gitmelerden. Biraz izole edin kendinizi esinize karsi daha iyi düşünsün. Hakkınızda hayırlısı olsun

Diğer konularınızı okumadan size hak vermiştim ama okuyunca eşiniz haklı. Zaten kopuk bir aile, üvey anne, neden diğer kardeşi ile kıyaslayıp sürekli eşinize bunun konusunu açıyorsunuz ki? Kendi huzurunuzu kendiniz bozmuşsunuz. Düğünde getirdikleri hediyeleri kullanmayın atın. Beklentiniz olmasın. Sizden uzaktalarmış zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…